52
  • assdf
    Ezek szerint te még nem ültél egy p4es gép előtt ha neked egy p2esen gyorsan fut.
    Nekem a p2esemen a win98 betöltése tünik egy örökkévalóságnak a p4esem xp-jéhez képest
  • dotkom
    a lehetetlen nem létezik..
  • wanek
    A szerinted tuti, meg a valóság elég messze áll egymástól.
  • wanek
    Nekem jóval erősebb gépem van (persze nem annyi RAM-mal, mert az, amit írtál, képtelenség), de semmi pénzért nem tennék rá xp-t, pedig az is megvan jogtisztán.
  • Caro
    Annyi ram nekem se ártana :D
    Kár, hogy 32 bites proci nem tudja kezelni.
  • fawcet
    Nekem szimpatikus a nod32 vírusirtónál használt szemlélet. Különválasztják a win98 és xp-s változatot, így tényleg gyorsabb lehet a firefox.
  • CSOCSO
    "gyorsan"
  • DjDano
    öcsémnek pentium 2 400Mhz-es gépén 192 giga rammal tökéletesen és gyorsan fut az XP SP2, egy ilyen gép fillérekbe kerül és baromság lenne ME vagy 98-at rakni rá.

Tehát akinek minimum ilyen gépe van nyugodtan térjen át XP-re, csak minimális a sebességkülönbség!!
  • Mberke
    Igen, de azok akiknek win 98 vagy me vann fennt azoknak nem azért van fennt, mert annyira szeretik, hanem mert meg vannak elégedve vele és nem akarnak váltani. Ez tuti vonatkozik a böngészőre is. Így szeritnem ezeken a 98/Me-s gépeken tuti csak nagyon kevesen hasznáknak firefoxot. Azért meg kellene hagyni nekik a lehetőséget még egy ideig.
  • wanek
    Valahol azt olvastam, hogy az otthoni felhasználók kb. negyedénél még mindig régi windowsok egyike fut.
    A Firefox részesedése még ezt az arányt sem éri el, pedig abba az xp-t használók is beletartoznak. Rossz döntés lenne a részükről, ha beszüntetnék a támogatást, bár ettől még a korábbi Firefox verziók jó sokáig működőképesek lesznek :)
  • Frosty01
    nane...
    nem lehet olyan nagy dolog támogatni a régi verziókat, és ezzel a lépéssel "sok régi" felhasználót maguk mellett tudhatnának...
  • jzombi
    Szvsz a nyílt forráskódnak köszönhetően, ha sokakat érint a probléma, akkor fog születni egy régi Windows-okon futó változat. Persze attól még ez nem lesz "hivatalos" verzió...