44995
F1CHL - Retro
-
#41155 ez jó szám -
#41154 Ismerős zene?! Nagyon király! -
#41153 ja ok -
#41152 én meg csak azért, mert éreztem a csodálkozást, gondoltam megmagyarázom:F -
#41151 Igen, rohantam tegnap este a vonathoz, mert nem volt kiirva, h késik.... erre késett, 10 percet...:@:D -
#41150 mióta müködik ez:) gratuláljunk a mozdonyokra felszerelt GPS-nek! Na ezért kellett, qrva fontos volt.
Azért ne bízz benne 100%-ig, mert néha iszonyat faszságot hoz ki.
Én pl most éjszaka nem tudtam bejelentkezni a rendszerbe. Írhattam róla lapot, mondhatom remek. -
#41149 jó nem azért írtam, csak hogy még nem hallottam és viccesen hangzott :) -
#41148 Most írtam volna, h padlizsánruha?!:D Vagy padlizsán színű?
Még jó, h nem ismered, ezt a csajok jobban, mikor azt kérdik: milyenre festeted a hajad? Padlizsánlilára.... ez a "kifejezés" ilyen csajos körökből jött:D -
#41147 padlizsánlila :D ezt még nem hallottam.tom h a padlizsán milyen színű :) -
#41146 Nagyon köszönöm:). Tényleg szigorú. De sajons Eszternél csak pár képet tudtunk csinálni... de már bánom, h nem piros koktélruhában mentem, ez a padlizsánlia szinte totál feketének látszott, és szinte mindenkin sötét ruha volt:( -
#41145 a közszereplés sokszor jár ilyen dolgokkal, főleg ha valaki egy politikus felesége.Hozzáteszem, hogy ráadásul "tevékeny felesége", mert ha jól tudom, azért jár erre-arra.Nyilván senki sem szeretné, ha negatívan átdolgozott képek lennének róla, de egyrészt első mondat, másrészt pl a Eurosporton is van ilyen, hogy híres elismert sportolókat hasonlítanak rajzfilmfigurához vagy más emberekhez (ez utóbbi nyilván nem releváns) - pl Rooney mint Shrek :). Na mindegy, csak azt akartam mondani, hogy ebből is sikerült ügyet csinálni... -
#41144 hát szerintem ez független nemzetiségtől,neveltetéstől stb-stb. az emberek olyanok,hogy bizonyos dolgokon besértődnek, hozzáteszem szerintem ilyen kép terjengésének senki sem örülne, a másik vetülete viszont,hogy nem nagyon lehet ellene mit tenni,pláne a gugli nem tehet róla sztem,bele kell sz*rni,már elnézést,és akkor nyugodt az élet. -
#41143 mondjuk sokat tényleg nem kell átalakítani -
#41142 És ha Michelle Obama nevét beírod a Google-be, első képként egy majommá átalakított M.Obama fej jön ki. - írta egy cikk.
megnézem...és nem is.Mert a 4. kép volt.De most hogy megint megnéztem, már ott sincs.
Ha már itt tartunk, eléggé nevetséges, hogy ezen felkapták a vizet egyesek, hogy mit képzel a Google, hogy ilyet ki mer rá dobni.Szánalomtenger!! -
#41141 Ezt én is olyan érdekesnek találtam,hogy muszáj voltam megnézni, és tényleg így van:))
Zsófy,jók az új képeid,jól áll neked ez a szolid elegancia, bár a kabátos képen kicsit szigorúan nézel ránk:) -
#41140 Hát egy nagyon jó pont a mávnak:)! Elvirán kiírja még az egyperces késéseket is! Tök zsír!!! Így legalább tudom, mikor induljak:) -
#41139 az P-vel kezdődik :)
de legyen. -
#41138 Fíííbínek a Jóbarátokból? -
#41137 Direkt nem kínozlak, nem neked szántam, hanem annak a nagyképűnek akinek F-fel kezdődik a neve :) -
#41136 Jó, ennyire még én is emlékezem... de épp analízisem volt:D -
#41135 én meg most értem haza
ANGOL - MAGYAR
the - a/az (határozott névelő)
a/an - egy (határozatlan névelő)
kérdés?:) -
#41134 köszi:) -
#41133 Akkor JÓREGGGGGGGGGGGGELT:D -
#41132 én meg most keltem -
#41131 Jajj, neeee n meg an.... ez analízisXD... az an sorozat n-edik tagja..... áááá most jöttem ki előadásról:S -
#41130 meg an a határozott a n a a határozatlan az angolban a magyarban az "az" an határozott névelőt az "angol" azban az ha mi?:) -
#41129 nem :). mert a the (vagyis az "a") határozott névelő, az angol a/an az pedig a magyarban az "egy" határozott névelőt teszi ki :D -
#41128 egy kutya :) vau -
#41127 szószerint a has to azt jelenti h "kell" szval sosem kell újratöltenie :) -
#41126 Nem is volt kérdés... csak megjegyeztem -
#41125 nem!
Mondhatod, hogy ő a hős, mert sosem tölt újra :)
-
#41124 nem ez volt a kérdés, de még a lényeg se. -
#41123 akkor is csúnya:F -
#41122 elmondhatod h ő egy hős, mivel ő sosem tölt újra! -
#41121 És a Petracipős aranyosabb volt:) -
#41120 aha,aha sztem is... aber ich lernte Deutsch... -
#41119 -
#41118 ez jóóó:) -
#41117 "jogi oktatás mégis mindössze 200 éves tradíciókkal rendelkezik" - nahát, mivel az ország is alig több mint 200 éves :) -
#41116 joghallgatók számára egy vélhetően érdekes cikk:)