44995
F1CHL - Retro
-
#41235 öööö... :DD -
#41234 a fitt néni:) -
#41233 ja mármint hogy hárman.hát igaz -
#41232 még annó ott voltunk kirándulni, eccer. -
#41231 és mi volt Mátraházán? -
#41230 hát az ott van mátraháza mellett, onnét jutott eszembe. -
#41229 az Gyöngyös volt -
#41228 hát a roma csávó a videóból...ő mondta ezt asszem -
#41227 Haha, ez is igaz :) -
#41226 hát vagy írdd le légyszi egy privátba, de sztem a hétvégén hívlak, azt ha alkalmas akkor kíváncsi vagyok rá. -
#41225 Akkor remélem úgy megérted, h ha azt mondom, már beszéltem vele. Nem egyszer... Ha kíváncsi vagy, miket csinál, leírom... csak szólj. Hidd el, te se bírnád ki...
ÁÁÁÁ big hug:D -
#41224 én erre nem emlékszem :S -
#41223 mert ahogy egy jó ismerősünk mondta: "A tééények mágukért beszélnek". :)
mátraháza rulz
Na ccak. -
#41222 ja oké.Nem szemrehányásként mondtam, csupán ténymegállapítás volt :).Engem nem zavar.Kell ez is :) -
#41221 hát nem. Ez tény és való. De akkor is...
Na mind1, Te tudod, de csak nyugalom, nyugalom éééés nyugalom.
Big hug:) -
#41220 Off, én vagyok a hülye, igazad van... Csak tudod, nem ismered Zsókát... -
#41219 Semmit, csak megmagyaráztam miért volt erőteljes:D -
#41218 Te meg csinálod magadnak a fesztivált vagy nem tudom, mint hogy hagynád az egészet vagy beszélgetnél vele egy kicsit. Asszem szokott az ilyen megoldás lenni, nekem javasolták ilyesmi párszor, de nem akarok beleszólni.
Csak nyugalom, nyugalom. -
#41217 mi rosszat mondtam? -
#41216 Nemtudom. -
#41215 Tudod, mikor hazaérsz fél 10kor, még anyagot kell előkeresned anyádnak, aki Romániába van, és aztán tudod, h hazajön bátyád bnője, aki 30 éves, és egy levest nem tud megfőzni, így azt is neked kell, és azt hallgatod, h ő milyen fáradt (de amikor 12kor hazaértél még aludt, és úgy kellett elkérnem a kocsikulcsát, h kiálljak az övével anyumé, aztán menjek anyum kocsiával vásárolni), aztán rámolás itthon, és el...
Na mindegy, kicsit kezdek most .... nemtom. Hagyjuk -
#41214 elnézést a káromkodásért, kicsit kivok:S -
#41213 mi a lófasz oldalakat nézel Te, hogy összeszedsz ilyeneket? Nem tudom, vhogy nekem eddig minden vírusirtó sikeres volt, csak amikor tényleg ritka balfasz voltam, akkor sikerült összeszednem vmi vörmöt :) -
#41212 egy erőteljes mondat az éterbe -
#41211 Basszus, nem hiszem el, h még az AVG is átengedi ezeket a bzi Cookie-kat.... áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#41210 Hát igen.Manapság nincs magyar zene, amit ismernének más országokban.Főleg nem évtizedekkel később :).Tök fura külföldit magyarul énekelni :D.Amúgy jól énekel -
#41209 Bulgáriában is népszerű ez a remek zene:) -
#41208 nő a mozik világából:) -
#41207 értem kedves Bryan -
#41206 a válasz elmegy.igazából azért írtam, mert egyáltalán semmilyen zenét nem adnak rajta, csak a bugyuta amcsi realityket meg egyeebeket :) -
#41205 hhhát azért kedves Bryan, mert nem érzed azt, hogy az MTV-n (és nem a magyaron), olyan komponáció van, amelyre Te megérdemelten írnád azt, hogy zene. Igy csak "" jelben volt megfelelő. -
#41204 akkor miért tettem idézőjelbe, na?:) ha már érted -
#41203 "értem" - szándékosan ""jeles:) -
#41202 nem, a "Music" Televisionon (a Music nem véletlen idézőjeles :)) -
#41201 magyar TV-n? az bebaszna:)) -
#41200 fogjuk rá -
#41199 aranyos(mármint a lány) :)
2:50 vicces:)) -
#41198 ki vesz ilyet?az már nagyon sznob.ja persze, az aranyláncos milliomos niggák, meg a pénzelt szöszik, utána meg mutogatják az MTV-ben :)).Vicces a világ :) -
#41197 hjajjj nálunk is vannak ilyenek, főleg egy gyerek.Szivesen megütném valamivel :).Nevetséges a srác, a BMW-s kulcsát pörgeti a kezében, órákon a laptopjával szórakozik, és utána még van pofája a tanárnál reklamálni.És csak akkor ismer, ha épp kell valami neki :) -
#41196 na igen, ezekre az emberekre eresztenék egy adag golyózáport (bármennyire is morbid most ez írni). Sajnos nem csak az egyetemen vannak ilyenek, akik kiskirályoknak, sőt űberkirályoknak hiszik magukat, közbe meg csak anyu/apu pénzeli. Szánalom, de nagyon szánalom.