44995
F1CHL - Retro
  • antijuve
    nem a "csöndben maradtál volna, bölcs maradtál volna" az? :DD
  • Jeff Gordon
    Köszi Zsófy,hát erre van egy sokak által ismert mondásom:))
  • antijuve
    nemtom, nekem nem elég világos a klip koncepciója...tehát egy vizespólós csajszi rángatja magát és egy csávó benyom néha szavakat... egyszerűen NEM ÉRTEM (=
  • Engösz
    Oké, ez szörnyű volt. De köszönjük! :D
    Tudod a csávó mozgásáról melyik klip jutott az eszembe? Szintén egy idióta számé, amit Brassóban annyit adtak a tv-ben, és az emberkék mintha játékbabák lettek vna és mikor a szülők lefeküdtek aludni, akkor életrekeltek. Megvan? Már a címére sem emlékszem...
  • Zsófy
    Hoztam Nektek egy klippet Ha már a faszi érdekesen mondja a "Chica Bomb "-t, és szarul is néz ki (mi az a haskipóló?!), akkor már a csaj legyen benne ütős:)
  • Zsófy
    OKéjjj köszönöm:)
  • Freedom88
    fagy miatt biztos h nem, maximum ha leesik 2cm hó, akkor megállhat az élet.
    Ne centizd, inkább gyere be 2 vonattal korábban vagy nem tudom, szóval hagyj időt arra, ha vétlenül csúszik a vonat.
    Ja és új menetrend van mától! figyelni rá!
  • Engösz
    Anyáám! Mekkora forma!
  • Zsófy
    Nojbi, egy szakmai kérdésem lenne XD :
    Jövő hétre nagyon hideget mond... Szokott ilyenkor olyan lenni, h megfagy a felső vezeték, és eltörik, leszakad vagy vmi? Csak tudnom kéne, h kb mikor induljak el suliba, h lehetőleg ne késsek el a zhkról, mert az nagy szívás lenne...:S:S Szóval lehetséges, h a fagy miatt übernagy késésekre kell számítani?
  • Zsófy
    Aljasaljasaljasaljasaljasaljasaljasaljasaljasaljasaljasaljasaljasaljasaljas
  • Freedom88
    nincs is füle
  • Zsófy
    Jajj, de bolond:D:D Na, majd kipróbálom... De biztos rá se hederítene a dobozra:D
    Viszont ez a lógófülü cica... ez.... szeretnék egy ilyet:)
  • antijuve
    de jópofa, imádom a macsekokat :D
  • Freedom88
    Zsóf, Mihály ezt megtudná csinálni? Ja nem, beragadna:D srry:)))
  • Freedom88
    aha, aha..értem! Thx.
    Hát ha szakértőt hív, akkor úgyis nekünk lesz igazunk és nem a zöldhülyének.
  • antijuve
    (a kapcsolódó anyagok nem szerepel a tv-ben, csak a másolás miatt került bele most :D)
  • antijuve
    Ha jól emlékszem polgár 1-ből, mivel nem vagy közszereplő, nem teheti közzé engedélyed nélkül, mellesleg ha annyira bizonyítgatni akar, akkor ilyen-olyan szakértő kell, nem videókamerázgatás, akkor pedig valszeg nektek adnának igazat (habár nem értek a vasúthoz).Bár azért ez egy összetettebb kérdés lehet.Amúgy a tv ezt mondja róla:
    80. § (1)
    A személyhez fűződő jogok megsértését jelenti a más képmásával vagy hangfelvételével kapcsolatos bármiféle visszaélés.
    Kapcsolódó anyagok

(2)
    Képmás vagy hangfelvétel nyilvánosságra hozatalához — a nyilvános közszereplés kivételével — az érintett személy hozzájárulása szükséges.
  • Freedom88
    most oké, h otthon magadnak elteszed stb.
    De közzétenni?....Ezért is vannak azzal jogilag gondok, h vki fotózza a mozdonyt és a mozdonyvezető is rajta van a képen, azt felteszi index fórumra. Elvileg kéne a beleegyezés vagy vmi.
  • antijuve
    Akkor a japókra lehetne róni a kártérítéseket :). Most nyáron a kenesei strandon strandröpiztünk, arra járt egy japán csoport és egyszerűen lefényképezett minket.Hogy mi a fenének, azt nem tudni :D
  • Freedom88
    persze, állandóan kint van. Este olyan 6-7től. Hétvégén folyamatosan.
    Aki jött váltani most reggel, mondtam h kint van a csávó, mondja jólvan, hagy csinálja...erre lehúzza az ablakot, motort leállította, kiordította:
    "Na gyere buzikám, indul a dízelmotor". Beindította, a faszi rögtön ott termedt.
  • Engösz
    úristen, szakértő....
  • Engösz
    Amúgy Fater például ezért utálta a fényképezgető mániákusokat, mert "engem senki ne fényképezgessen". Igaz hogy nem őt akarták (bár ki tudja...:) ), mégis benne lehetett a képben. Gondolom hogy a faszikám sem Téged szeretne, hanem "bizonyítékot" gyűjt, hogy milyen gonosz és hangos a vasút. És bár én nem vagyok szarkértő, sztem simán személyiségi jogot sért vele, mivel nem járultál hozzá, hogy rajta legyél a felvételen.
    Többiek is tapasztalták egyébként ezt a marhát?
  • Engösz
    Ez egy hülye!!!!
  • Freedom88
    Más....kedves jogásznak, bírónak, mittomén minek tanuló emberkék és persze mindenki:)
    Következőkben leírom mi folyik éppen a Déliben és kérném a véleményeteket, javaslatokat.

Mivel én most dízelmozdonyon vagyok, igy most tapasztalom ami folyik ottan. Szóval a Déliben két tartalék mozdonyvan (ami csinálja a kocsiösszeállítást, kihúzásokat mind1), az egyik a villany, másik a dízel. A dízel a hét minden napján megy, a villany pedig csak hétköznap üzemelt, hétvégén nem, de most ez változni fog, mind1. Lényeg a dízel mindig kell, mert van olyan vágány ahova kocsikat teszünk be, veszünk ki onnét és ott nincs pókháló fönt, igy csak olyan géppel tudunk bemenni oda, amiben van dízelmotor. Az, hogy ezeken a tárolóvágányokon mozgunk, nincs is baj. De vannak a tároló vágányok, ahol a szerelvényeket helyezzük el, itt kicsit más a helyzet. A téren más, hogy itt hivatalos, ha nincs mozgás 20perc után le kell állítani a dízelmotort. Egy helyen lehet járatni bármeddig, az a tárolóvágányon van, oda szoktunk menni, mikor alvás van, én is ott járatom, ezzel nincs is semmi gond.
    Na már most a tárolóvágányon vagyunk, járatjuk a motort, hideg van, fűtés kell, meg a motornak se tesz jót, ha leállítjuk, pár perc után beindítjuk stb. Ezért én járatni szoktam...Eközben és itt a lényeges dolog, az utcáról, mivel kicsit magasabban van, mint a vágányok, egy faszi aki vmi zöld egyesületbe benne van és környezetvédő meg faszom tudja, folyamtosan kamerázza a mozdonyt (de csak akkor mikor nem dolgozik, vagyis áll egyhelybe és jár a motor). Azért kamerázza, mivel azt akarja elérni, hogy szüntessék meg a dízeltartalékot a Déliben, mert hangos és zavarja az ottlakókat. Erre azt tom mondani, hogy vasút kicsit korábban volt ott, minthogy Ő odaköltözött vagy ilyesmi. Szóval kamerázza a mozdonyt, ezáltal engem is. Jogilag lehet ezt? Nem egyeztem bele, hogy kamerázza a munkám vagy alapból engem és ezt később gondolom én, mint bizonyítékot fel fogja használni. Ez itt nem jogsértő vagy vmi?
    Mondjuk én vagyok olyan fasz, hogy mikor indulás van direkt egyhelybe maxxal pörgetem a motort és utána engedem fel a féket és akkor ordítva elindul a mozdony, másik meg, igaz ez a 20perces história. Megállok, megnézem mennyi az idő...rá 19percre leállítom a motort (ekkor egyébként befejezi a kamerázást és elindul haza), majd rá 2 percre újra beíndítom és járatom 19percig megint (erre persze visszajön és újra kemerázza a 19percet), majd ha még mindig nincs munka újra leállítom, aztán megint vissza. Hivatalosan nem járatom a motort 20percnél tovább. Megszakítom...
    Szóval amit kérdeznék: kihívhatom rá a rendőrséget? vagy bármi jogi lépést intézhetek felé?.
    Thx a választ, meg remélem értelmesen írtam le a helyzetet.
  • Freedom88
    naja, az tényleg hangulatos ha család együtt van stb, erről szólna. Szerencsére ahogy írod Nálatok ez megvan. Az én "kis" családom, 200km-re egymástól, már mindenkinek megvan a "másik" családja, apám és anyám részéről is.

Nem kell melózni, hát Te olyan "szakágban" tevékenykedsz. A vasút nem áll meg karácsonykor se, ahogy szilveszterkor se fog.

Tőlem nem kap senki semmit és fordítva is elvárom ugyanezt.
  • gordon 24
    :D Jahh az igaz..

Hát nálunk sosem volt "nagy" ajándékozás. Mindenki kap egy kis ezt meg azt, Van egy szép nagy fa. És igazából az a király benne, hogy együtt a család királyokat lehet enni, és nem kell melózni:D

Szóval én szeretem, de eszembe nem jutna 100 ezreket költeni ajándékra és hiteleket felvenni stb stb. Ez nem erről szólna....
  • Freedom88
    tudom, de nem mondd oda a GPS semmit
  • Freedom88
    egyetemi dolgokra nem mondok semmit:)
  • gordon 24
    Jó de ez meg a másik véglet:D Azért van közép út tudod:D
  • Freedom88
    meglepődjek?! áh már nem:)
  • Freedom88
    sehool, ezért is nálam nem szoroz oszt, h most karácsony meg ilyesmi. Egyjó...duplapénzért dolgozok :)
  • Freedom88
    Neked van családod, oké, Brassóban is vannak, de azért a fontos személyek egybe vannak még.
  • Freedom88
    előre köszöntem, ahogy a karácsonyt páran
  • Zsófy
    Hauber azt mondta, nézni fogják.... De nekem ugye elvileg a gyak tanárom javítja, ő meg azt mondta, párhuzamos.... szal nemtom mi legyen:D... Majd lerajzolom mindkettőt, kis magyarázattal, és akkor tuti -2169 pont:D
  • Engösz
    Szerintem inkább hagyd rá a fenébe. Bár értem, hogy mire gondolsz, de az azért furcsa, hogy egy főiskolai tanár nem tud ilyet.... Amúgy meg ha a zh-ban benne lesz, nem hiszem, hogy azt fogják nézni, hogy párhuzamosra szerkesztetted, vagy se... Szóval k mindegy. :)
  • Zsófy
    Jól hallod... a gyaktanára gyerekei javítják a számvitel tesztet....

ÉN meg ma felhívtam a mikrogyak tanár figyelmét, h ha a FC-vel feltoljuk a VC-t akkor a TC nem lesz párhuzamos a FC-vel, hanem összetart (ő meg nem hitte el)... aztán elmagyaráztam, h ha párhuzamosnak húzzuk, akkor a TC csökkenő mértékben növekvő szakasza és a VC között nem a FC lesz a távolság, hanem több... De még ezt sem fogta fel:D... Szal most agyalok, h írjak neki mailt, ábrákkal? De aztán nehogy emiatt pontozza le a zh-m...:S
  • Engösz
    Ehhez már csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy kitartást és sok sikert mindannyiótoknak!
  • Jeff Gordon
    Hogy a dékán tudja-e,azt pontosan nemtudom,de az évfolyamokon ez már mindenki számára ismert,amolyan nyilt titok,de az a gond,hogy még,ha a dékán tudná is, már akkor se hiszem,hogy nagyon érdekelné,ugyanis menesztették sajnos. Most megbízott dékánunk van,elvileg februártól megint valaki más lesz.

A helyzet olyasmi,amit te is mondasz,ma rengeteg csalódott diákkal találkoztam a folyosón,akik emiatt voltak letörve,mert tényleg készültek,néhány lány pityergett is,dehát ez van sajnos,következő félévben kell kikaparni magunknak (valahogy).
  • Engösz
    MICSODAAA?!?!?!
  • Engösz
    Ez nagyon kemény! Szörnyű! Nem is tudom hogy lehet ilyet... Mondjuk igazából jó könnyen, úgy hogy belesz**nak az egészbe.
    Ezt amúgy a többi tanár is tudja, meg a dékán, meg mindenki? A legborzasztóbb az egészben meg az, hogy az ember verné az asztalt, hogy ilyet nem lehet és csináljanak valamit, de ha valaki kötekedik, az rosszul jár. Valószínűen rosszabbul, mintha kiszenvedné a vizsgaprocedúrát.