F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Amúgy nyelvvizsga: nem tok mit tenni, ez van. Az érettségivel megvan, azt jóvan. De neked azért gratulálok! 😄
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Elvállaltunk egy statiszta melót, ami a kapcsolat koncerten lesz, 12 órás... Namármost: voltunk egy eligazításon, ott a kezükbe nyomtak egy lapot, amin rajta vannak a tudnivalók. A leglényegesebb, h 7:15-30 között kell ott lenni. Na: ma volt a másik bnõm (neki más idõpontban volt ez, mert õ idõsebb), és azt mondák neki, hogy 6:15re kell menni, de a lapon neki is 7:15 volt. A többieket nem értesítik, hogy korábban kell menni. Ha vki nem lesz ott, annak kifizetnek 2 órát, és hazaküldik... Na, ha pl én nem megyek oda egy órával hamarabb, és írásos formában kérem, hogy miért nem foglalkoztattak, és hivatkozok erre a tájékoztató lapra (és ott volt rajtam kívül még 120 diák), akkor ez támadható?
Elõre is köszi, remélem érthetõ voltam😊
Ezt csak azért, mert tudom, hogy mindig más jut az eszedbe, és így van még egy alternatíva! 😄
Én, lássuk csak...ma shoppingoltam, vettem fürdõrucit, felsõt, farmert. Este egy bnõmhöz megyek Herceghalomba kertipartyra, holnap még nem tom mi lesz, szombaton a Kapcsolat Koncerten dolgozok, aztán megint nem tudom, elsején meg irány Bulgária 10 napra. Távolabbi terveim még nincsenek.
Ja, tegnap kiderült, hogy meghúztak a szóbeli német nyelvvizsgán. A magnón bukott el a dolog, egy pont kellett vna.
amúgy kedves Ági te mit jót csinálsz nyárnak kezdetén?😊
The only speedometer is in your head.
T.T.
Sorry,mindenki neve nem fért rá,így azokat írtam akik régóta és viszonylag rendszeresen itt vannak😊 Free-Bryan-és én azért vagyunk külön,mert mi tényleg az elsõ hsz-ek óta itt vagyunk😊 és természetesen a lányokkal illik kezdeni,ezért a két hölgy az elsõ 😊
középpontba mindenképp Csibét akartam rakni, sokat köszönhetünk neki,remek kis járgány. A kis képeken meg egy-egy olyan sport vagy foglalkozás szerepel,amit kedvelünk vagy valami ilyesmi (a röplabda term. a lányok miatt,remélem jól emlékszem,hogy szeretitek a röpit),és akkor nagyjából ennyi 😊
Kicsit hasonlít a BMW topicos bannerhez,de csak picit,de az alapkoncepciót még a bryan félébõl merítettem😊
most beléptem egy nagy ilyen "ügynökségbe". Utánajárok és hát lehet elég jól keresni vele, ha belemélyed az ember. Idõm meg mint a tenger...
T.T.
Malouda hosszabbított a Chelseavel😊
T.T.
hát meglesz remélem, mondtam h lemondják még vagy 10en, szóval a 9 jelentkezett fõbõl kiváncsi vagyok ki az aki konkrétan jön.
T.T.
akik viszont mennek,annak jó mulatást😊
Nemtudok rá mit mondani és nem is itt az biza...Te igy gondoltad, én is gondolom majd akkor másképp
T.T.
Bocsánat!!!
Mi lesz velem?!😞
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series