F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd akkor legyen akkora köd amikor Te is jössz velem és vezetsz, majd meglátod h nem fogsz nyugodtan ülni a pilóta ülésben😊
T.T.
T.T.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Na de olyan köd volt egyébként Pusztaszabolcs és Dunaújváros között, hogy az ablakig láttam tisztán onnét csak egy nagy fehér pacát és mentünk 70nel. Félelmetes volt nem gyengén.
T.T.
Jaja ma lesz race! Én is kiváncsi leszk😄 Elég nehéz, meg lassu is vagyok, de nem baj.. Végig tolom ha utso leszek is😄
Downhill!!
T.T.
T.T.
elvileg ma futam,hát kíváncsi leszek rá😊
The only speedometer is in your head.
Nagyon nem. Egy gigant, meg egy 1800tonnás, 370m-es tehervonatként. Ott ültél a sz.gép elõtt pedig, láttam a monitort is és ment a duda összevissza elõre hátra jobbra balra😊
Na mind1, nem hallottad nem hallottad, szomszédok biztosabban.
Egy jó hir még. Rengeteg vonatunk van Dunaújváros felé. Akármikor arra megyek, menni fog a duda, örüljenek az ottlakók, h megismerkedtél velem😊
T.T.
Véletlenül nem úgy jöttetek, h két gigant, plusz kocsik? Mert - õszintén szólva - asszem a fülem már immunis a vonatzajokra😞... Kettõ fele meg nem hallottam, olyan szarul voltam, h örültem, h elaludtam😊
Peet, eme napsütéses reggelen kívánok Neked boldog névnapot! Este majd iszok egyet az egészségedre! 😊
Szép napot mindenkinek!
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Zsóf: hallottad e vagy nem hallottad e?😊 Éjjel 2kor is ment egy picit rövidebb de annál hatásosabb😛
T.T.
T.T.
épp tegnap kerestem rá egyébként😊
T.T.
Igen, azon semmi csoda nincs, h ilyen korán meghalt...
Free,megvan még neked az a youtube-os link,amin a TV sztárok zenélnek és benne van Dr. House is?😊
:'( Jackoooo.... Pedig milyen jó hangja volt!!!
szóval a játék maga nem volt nagy szám,nõi tenisz nem annyira látványos (a játékot nézve)-bocs lányok.
de a hölgyek nagyon csinosak voltak,nem tudtam eldönteni kinek szurkoljak😄
Maria Kirilenko
Caroline Wozniacki
végül utóbbi nyert elég simán😊
Hát nem tudom Zsófy,látni kéne azt a papírt is,de szerintem ez ÁSZF (Általános Szerzõdési Feltételek) kategória,aminek jellemzõje,hogy az egyik fél egyoldalúan megállapít bizonyos feltételeket több szerzõdés kötés céljából és a másik pedig elfogadja azt tárgyalás nélkül,na most gondolom ez a cég (nevezzük: Munkáltatónak) egyoldalúan minden feltételt és elvárást rendezett,ti pedig azt elfogadtátok.Ha jól értem írásodból,a te tájékoztatód volt elõbb és bnõd-é egy nappal késõbb,az is lehet,hogy egy órával korábban lesz szükség rátok,és másoknak már így mondták,így pl szerencse (ha így van) hogy ti megtudtátok.
Szerintem a legegyszerûbb megoldás két telefon és akkor mindenki boldog,ti megtudjátok mi a konkrét szitu a munkakezdéssel, és akkor a teljes napi fizetést meg tudjátok szerezni,nem jobb így?
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Akkor megírom itt: Kata ma szólt, h volt benn ezen a konzultációcuccon Mesivel, és ott olyan papírokat osztogattak,h nem 7:15 és 30 között van a jelentkezés, hanem 6:15 és 30 között. De szólni a többieknek nem fognak, viszont aki nem 6:15-30 között megy, annak fizetnek két óra munkát, és hazaküldik. Mivel az volt, h mi együtt megyünk, ezért meg kéne beszélni, h mi merre hány méter... Vagod?
T.T.