44995
F1CHL - Retro
-
#41355 Ezt vágjátok?!:) MEKKORA LOL:D -
#41354 S5 E22...jó rész -
#41353 azt hittem ez Modern Talking :D -
#41352 nem mondta ténylegesen, de tulképp ezt jelentette (= -
#41351 Jóféle, meg Dr. House is:D -
#41350 Nem is mondta, hogy soha. Amúgy tényleg nem leszünk ilyenek, egyetértek Zsóval :D -
#41349 komoly kellék ez a szemüveg:))
kb mint a Hangoverben a szakállas homártasija:D -
#41348 -
#41347 nagy zene:) 11 évvel ezelőttről:) -
#41346 Nem, jól írtam le... épp ezaz.... tanszékről letöltött anyag, és ennyire nem nézik át?!... Múltkor is volt egy full félbevágott mondat.... -
#41345 sztem meg nagyjából ugyanaz.hacsak nem a "közvetett kapcsolat" lehetőségére gondolsz :) -
#41344 Csináljuk együtt:D -
#41343 azért nem egyforma én sztem, de lehet én értelmezem félre. -
#41342 az szórakoztató, én is azt csinálom :) -
#41341 Kicsit ugyanaz....XD -
#41340 ez jó:) Most interaktívan próbálok meg tanulni... előadásanyaghoz kötöm azt a röpke 125 fogalmat, ami 17 oldalban vagyon megfogalmazódva:D
Na ez is jó... :.... függetlenek a vállalkozási tevékenységtől, a vállalkozó rendes üzletmenetén kívül esnek, a szokásos vállalkozási tevékenységgel nem állnak közvetlen kapcsolabtan. -
#41339 mindig jó tanácsokat adok, asszem :) -
#41338 Hmm...tűzz ki magad elé elérhető célokat, oszd fel az anyagot részekre -
#41337 adj már vmi tippet, hogy tudod megtanulni? -
#41336 nekem meg 35 oldal közig :) -
#41335 Ez mondjuk igaz... jelenlegi állásból... na megyek vissza, holnapra még van 14 oldal fogalmam:S -
#41334 Jó, mikor boltban felvettem két perc erejéig, nem éreztem:S -
#41333 soha ne mondd h soha :) -
#41332 nem túl kényelmes és nem lehet benne járni?csupa jó tulajdonság :) -
#41331 Hát mi Sanyik biztos nem leszünk:D -
#41330 És tényleg:S
De én jobb viccet mondok: Zsófika ma reggel elindult vizsgázni... Éreztem, h vmi nem lesz kóser, már egy ideje vártam, h elzanyáljak a csizmámba (hozzáteszem: 10 cm-s sarka van, és nem túl kényelmes). Na ez ma össze is jött.... Érd egyik legforgalmasabb pontján, a zebra előtt, a lejtőn olyan pofást nyomtam, mint még soha.... mappa, táska csak úgy csúszott előre. Full filmes volt. Felkeltem, h menjek a vonathoz, de a nadrágom kiszakadt, és a tenyerem sem volt a toppon... Akkor go haza, nacicsere, és sima cipőbe vágtam neki a világnak. Fél órát vártam a hidegbe a következő vonatra, pluszba késett is, szal odafagytam. Rohadtul fájnak a térdeim, meg a tenyerembe van vagy egy vérhólyag, vagy egy kő. Nem merem megbuherálni:S... De jót röhögtem... ZH persze jó nehéz volt, most meg írt a matektanárom, h nem tud fogadni zh előtt....:D:D
Jah, és mázli, h megfogadtam Freecsek tanácsát, két vonattal korábban akartam indulni:D
-
#41329 jellemző.....találó.....magyar.... :D -
#41328 jó reggelt
a kép címe: Magyar Munkamegosztás
-
#41327 nem, hanem h több helyről kell összeszedni, de mivel most értem haza és reggel kelek 4kor, igy marad holnap estére srrry Petey! -
#41326 Nyár hangulat! :) -
#41325 Ez mindent megmagyaráz: én nem hallgattam végig, ezért nem jön be. Háát, mindenre van válasz (= -
#41324 Lehet, h én vok a beteg, de minél többször hallgatom, annál jobb:S:S:D:D -
#41323 Mert annyira hosszú lett volna, hogy nem tudtad bepötyögni?:D -
#41322 Jááááj hányszor hallottam ezt:D -
#41321 Jajj, neee vagom azt a klippet, mennyire irritáló volt:D De a címét meg nem mondom:)viszont ez mekkora volt (L) -
#41320 A film sz*r (ez esetben klipp) de legalább a csaj jó volt.
oké rendben. Hungary vidihez kellene,két ünnep között elkészül,meg szerintem China is,de ezt még meglátom. -
#41319 dehogy említem.
Petey, majd késpbb este leírom a CTDP-t, csak telepítek -
#41318 nem,valóban nem ez:) -
#41317 dehogynem :D
Free is gyakran említi:)) -
#41316 ja de ez nem a tied, hanem az egyetemes emberi közösségé. :D akkor nemtom