44995
F1CHL - Retro
-
én se, csak egy indok
akkor majd alszok más 35cm-sel, bruha...
De ezt ki mondta h nincs? A MOL vezetősége? -
ÖÖÖ nem értem az összefüggést:D
Különben is: 35ös már nincs az egész országban, szóval el vagyok nagyon kenődve... mivel fogok én így aludni?! -
mert a MOLnál akarsz plüss macit azért:) -
Már csak egyet nem értek: miért nem én ülök a volán mögött?!:D -
ejjj, de ronda:)
nicht so schlecht vagy mitököm:) -
Ahha köszi, bár ez most nem jutott el az agyamig:D -
nicht so schlecht:) -
tisztelet a kivételnek....de nagyobb százalékban a hálapénzes orvos van. -
Azért ez így nagyon durva általánosítás -
orvosok....háát nem tudom. Tény és való sokat tanulnak stb, de azért ez a hálapénzes dolognál erősen nyílik a bicska a kezembe. Kihasználják az embereket szemtelenül. Irritáló részemről ez a dolog. -
orvosok...Náluk mondjuk sok az ellentmondás, abban a tekintetben, hogy ki mennyi hálapénzt, stb-t kap fű alatt... -
hát soké, mi is mozdonyvezetők, vagy akár a metróvezetők,buszvezetők,vilamosvezetők stb.
Itt maga a képzés amit kapnak és az a tudás ami a fejükbe kell h legyen stb. azt fizetik meg, mert az iszonyat sok! -
Talán azért is keresnek ennyit, mert mégiscsak csomó ember életéért felelnek, habár ilyen alapon sokan kereshetnének sokat.Én se sajnálom tőlük, semmivel sem lenne jobb nekem, ha kevesebbet keresnének :). -
a képzés se 2 év...folyamatosan oktatni, szimulátorba ültetni őket stb, biztos h drága. Nem azt mondom h sajnálom tőlük a pénzt mert nem. Keressenek is ennyit. csak akkor tényleges igazítsuk a többiek fizetését arányosan.
Azért egy földi munkás ha mondhatni igy, egy betanított vki, kapott egy kevés képzést és csá. Pilóták az életüket felteszik kb ezért a munkáért.
De azért belegondolva, h 120óránál kevesebbet dolgoznak és arany dolguk van, király meló:) -
every day:) -
Amúgy ez tényleg így van,nagyságrendileg ennyit keresnek a pilóták,de az oktatás is piszok drága,viszont, ez is egy olyan befektetés,mint amit belinkeltem korábban az amerikai jogi karokról,hogy aki elvégzi,annak rövidtávon megtérül.
Ebben az országban viszont valóban kiugróan sok ez havi fizetésként, nem azért,hogy sajnálom tőlük,inkább ők kapják mint a politikusok,de amit te is írtál,hogy egy egyszerű Malév alkalmazott nagyon sokat melózik,és nagyon keveset kap. Az a durva,hogy órabérre kiszámolva fele annyit kaptak mint én.Olyan 450-ben voltak,nekem a vége felé pedig 950 körül jött ki,szóval ez-az ami igazán nagy szemétség ebben az államban,ha meg akarsz élni,dolgozd halálra magad,a fejesek meg úgyis felélnek mindent,a vezetők meg végkielégítés címén elvisznek 100M-kat és nem tehetsz semmit.
-
Hohhóóó! Gondolom akkor Fater sem akart volna annyira nyugdíjba vonulni... :D -
de gondolom 2,2M-ért is bemennél szívesen :D -
A világ legszebb gépe valóban:)
Egy ideig biztos nem kerül Magyarországra egy darab se -
oké, hívhatják bármikor. Engem is...ma hívtak h péntek éjszakára mennem kell. Azt nem kapok 2,2millió Ft-ot...csak 10ed annyit. -
Háttt ööö ja.Nemtom h pilótáknál h van, mintha bármikor hívhatnák őket szolgálatra, nem?
-
Igazából egyik sem nagyon stimmel, mert ha én fizetek (mindkettőre igaz), akkor a pénzeszközöm (pénztár, elsz.b) csökken, tehát követel.
Bruttó bér: T:Bérktg, K:Jövedelemelszámolási szla, EHO meg TB, meg ezek: T:Bérjárulék K:TB kötelezettség, vagy egyéb személyi jellegű ráfordítás. Sztem ezeket Juci-füzetből érdemes tanulni... -
"A Malév közleménye szerint a pilóták átlagos havi bére 2,2 millió forint, de nem ritka a 3 milliós havi jövedelem sem. A pilóták havi munkaidő keretük a 120 órát sem éri el, míg egy átlagos maléves munkavállaló munkaidő kerete 172 óra."
Na ez azért kemény...azért respect nekik eléggé, de nincs arányba azért a dolog. Kicsit soknak tartom, a magyar gazdasági helyzethez. -
Csinatosan szép a masina -
egyértelmü:) -
ha nem a saját kocsiddal vagy:)) -
don't know:) de jó móka -
És akkor még volt egy: Fel volt sorolva egy csomó időszakot terhelő ktg (de csak így, felsorolás szerűen): munkabér, EHO, valami felvett banki hitel, plusz ennek a folyósítási ktg-e
Ezeket el kellett volna úgy könyvelni, h T: elszi betét, K: Hitel (na persze a folyósítási jutalékot nem ide könyveltem)
De pár sorral lejebb volt, h a dolgozóknak kp-val fizetjük a bérét (asszem), na akkor meg: T: PT, K: elszi betét és T: bérek K: PT????? vagy mi? -
Annyira nem vok elkeseredve, inkább magamra haragszom, az én hibám... De menni fog, mert mennie kell:) -
Mekkora kocka vagy:D:D
IGen ,azt kell szétosztani:) majd bevisszük ketten az indexeket?:) -
Sajnálom Zsófy. Az első Zh anno nekem se sikerült elsőben, Magyar Állam és Jogtörténetből. Fel a fejjel,mindig van második lehetőség -
A próbaüzemelés ktg-e beletartozik, de a próbaüzem során előállított termék csökkenti a bekerülési értéket. A bérek meg nem tudom hová tartoznak, én nem vettem bele.
Amúgy én is csak onnan tudom, hogy a feladatgyűjteményben megnéztem a megoldott feladatokat és az egyikben volt ilyen. (232/9.)
Ha jól értelmezem, akkor a 25 pontot kell szétosztani, ugye? Mert ha igen, akkor mindenkinek ötös! Végre valami szép jegy! :D -
Jajj, ez jó, már hallottam róla:) -
Pl a bekerülési értéknél, hogy a próbaüzem, az annál felmerülő ktg-t, és megtermelt jószágok hova tartoznak, vagy egyáltalán tartoznak-e vhova...
Mondjuk sztem a minimumjaim sem lesznek meg... Csak ültem, és néztem... most meg negyed éves analízis anyag?!:D
Ugye tudod, h elvileg tankut mindenkinek 5?:D -
Hát ez tényleg lol! :D Nagyon komolyak a csávókák... -
Mit nem vettetek? -
Számvitel...:S Volt benne olyan, amit nem is vettünk:S -
miből? -
túl sok autót gyártottak? :) -
Bukováááááááááááááááááááááááááááári:S