44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    nyugi, nem mentünk el. Végülis nem vállaltam be. Mire eljutottam Helgához az is volt 20-30perc, az 5 helyett. 30km\h volt a max.
  • antijuve
    ja, a kocsiért kár, nem az emberért :D
  • Zsófy
    :D:D az jó volt:)

De fogod?! Mi az, h ilyen időben (ILYEN IDŐBEN) téligumi nélkül (TÉLIGUMI NÉLKÜL) "teszi kockára" a saját és más életét, mert rallyzni akar... egyszer fogja megszívni, és akkro szegény Csibe:'(
  • Jeff Gordon
    Ez olyan,mint amikor Gazadagréten voltunk Norbinál négyen Normafa vizipipás este után,kinyitjátok a hűtőt (Helgával) és akkor "Norbi ez így nem jó,ha felbontod utána nem szabad ugyanabban a csomagolásban tartani. Meg Norbi ez sem jó,ezt miért tetted vissza?"

Mire Free: "Oszt? Kit érdekel?"
  • Zsófy
    ÚÚÚÚÚÚÚÚristen..... hallom mit csináltál.... Ekkora hóba? Ferihegyre? Hát ép vagy?! Basszus.... én meg.... VAN FOGALMAD RÓLA, MENNYI BALESET VAN?!?!?! NEKED MEG MÉG TÉLI GUMID SINCS..... ÁHHHHHHH
  • Zsófy
    OKé, akkor egyeztetünk
  • Freedom88
    persze, amikor akarsz
  • Freedom88
    munka volt, éjszakás voltam. Na de most jó, mert kedden megyek legköz.
  • antijuve
    Szerintem tanulni mindenkor jó :D
  • Zsófy
    Ha szeretnéd, Veled is szívesen beszélgetek:D Vagy lehetne egy olyan régi feelingű tali téliszünetben:)
  • Zsófy
    Ohh, én éjjel tudok, ha du. alszom:)
    Köszi, viszont:)!
    Gazdasági jog: alapfogalmak (jog, jogszabály hatályossága, jogi norma...), alkotmány, ogy, kormány, önkormányzatok, bíróság, polgárjog, tulajdon-, használati-, kötelmi jog. Pár szerződés: adásvétel, csere, ajándékozási, vállalkozási, megbízási, hitelintézeti szerződések, bizományi szerződés. Így kb ennyi. De nyilván nem olyan mélységeiben, mint ti:P:D
  • Jeff Gordon
    Persze:)
    jah,ez nem nekem szólt:D
  • Jeff Gordon
    hajnali aktivitás,ekkor lehet legjobban tanulni,i think.
    vizsgához sok sikert kívánok,tényleg ti mit tanultok a "jog" alatt?
    nekem 14:00-tól polgári nemperes eljárások vizsga, akkor sok sikert nekünk:))
  • Zsófy
    Jah, és ha valamikor ráérsz, tudnánk beszélni?
  • Zsófy
    Jesus, hajnalban ilyen "élénk" a forum...:D Na én lassan állok neki tanulni:) ma ebédidőben (13:00tól) jogvizsga:)
  • Jeff Gordon
    köszi.
    Neked munka volt? vagy csak ilyen korán keltél?
  • Freedom88
    cool, grt:)
  • Freedom88
    cool, grt:)
  • Freedom88
    drakula...mostmár koncentrálhatsz magadra:)
  • antijuve
    grat
  • Zsófy
    Nah, zsír, grt, h meglett:)

A filmet sztem majd letöltöm vagy vmi:D
  • Engösz
    Peet, gratulálok!
  • Engösz
    Na, végre itthon!
    Nem jóra gondoltál, mert ha a minimum nincs meg, az azt jelenti, hogy egyes. És ennyi. A nincs adat azt jelentette, hogy nem volt dolgozatom. Mindegy a sok szarakodás után végre kiderült, hogy megvan a kettes, úgyhogy fasza.

Nikivel voltunk ma moziban, megnéztük az Avatar-t 3D-ben. Nekem tetszett. Bár az első harmadában volt olyan, hogy éreztem, hogy fél-fél percekre elbóbiskolok....De aztán felráztam magam, meg izgi is lett:)
  • Zsófy
    Ohh és most segít nekem jogot tanulni, holnap vizsga:)
  • Zsófy
    Jaj. I'm happy. Édesanyám egy 35 cm-s plüssmacival állított haza. Kikunyizta a kutastól. Nemtom hogy hol, nemtom, hogyan, de azt igen, hogy nagyon aranyos, és megbolondulok érte:)
  • Zsófy
    Nah, ennek örülök!!!:) Grat
  • antijuve
    grt grt
  • Jeff Gordon
    Sajnálom Zsófy:(

Nekem viszont megvan a munkajog:)
    Boldogságom határtalan,már régóta szenvedtem vele,sikerült végre beugrani szóbelire,de elég rossz tételt húztam,de még rosszabb is lehetett volna,ha olyan jön,ami nincs benne az MT-ben:)
    Szóbeli sikerült mindenkinek,mindenki 2-est kapott ennél a vizsgáztatónál,nagyon rendes és segítőkész volt:)

Végre,Végre,Végre.
    Még így esély van rá,hogy befejezhetem másfél év múlva,és most már nyugodtan koncentrálhatok másra,Végre!:D
  • Zsófy
    Hát remélem, nem az van, amire gondolok... (mert arra gondolok, h ha nincs eredmény ott, akkor már a minimumokon elbuktál:S De ne legyen így!!!) A többieknek sem volt ott semmi?
  • Freedom88
    :(((
  • Freedom88
  • antijuve
  • antijuve
  • Engösz
    Baszki itt vok a suliban és ki volt téve a névsor és a nevem mellett nem volt semmi az első zh-eredményen kívül. Vágod? Se az hogy egyes, se az hogy hülye vagy, semmi!!!!!
    Most még megvárhatom, mire a harmadik évfolyamosok jegyeit is beírja (ők 11re jönnek) és majd utána tárgyal velem!
    Hallod, ezt én el sem hiszem....

A másik meg hogy ugye tegnap este elmentünk bulizni, és ma reggel negyed hétre értem haza. Aludtam egy órát és most ezzel stresszeli az agyamat....
    Majd írok, ha van fejlemény!
  • Zsófy
    Engösz! Számvitel? Engem meghúztak... Tegnapi 5ös számtech után faszán mutat az indexemben:S
  • Zsófy
    szeeegény csigusz... nagyon kemény:D
  • Freedom88
  • Zsófy
    Gondoltam, h "én"-eset játszik...:D
  • Zsófy
    akkor jólvan akkor:)
    Más 35ös?!:O Honnan lenne?! Kapok? (Mondjuk van nagy plüssállatom...)
    Balu... volt benn, és mondták, h már az egész országba nincs...
  • antijuve
    összefüggés: megválaszolhatatlan kérdésre értelmetlen válasz.
    és ez az összefüggés!!! :)