44995
F1CHL - Retro
-
#41435 nyugi, nem mentünk el. Végülis nem vállaltam be. Mire eljutottam Helgához az is volt 20-30perc, az 5 helyett. 30km\h volt a max. -
#41434 ja, a kocsiért kár, nem az emberért :D -
#41433 :D:D az jó volt:)
De fogod?! Mi az, h ilyen időben (ILYEN IDŐBEN) téligumi nélkül (TÉLIGUMI NÉLKÜL) "teszi kockára" a saját és más életét, mert rallyzni akar... egyszer fogja megszívni, és akkro szegény Csibe:'( -
#41432 Ez olyan,mint amikor Gazadagréten voltunk Norbinál négyen Normafa vizipipás este után,kinyitjátok a hűtőt (Helgával) és akkor "Norbi ez így nem jó,ha felbontod utána nem szabad ugyanabban a csomagolásban tartani. Meg Norbi ez sem jó,ezt miért tetted vissza?"
Mire Free: "Oszt? Kit érdekel?"
-
#41431 ÚÚÚÚÚÚÚÚristen..... hallom mit csináltál.... Ekkora hóba? Ferihegyre? Hát ép vagy?! Basszus.... én meg.... VAN FOGALMAD RÓLA, MENNYI BALESET VAN?!?!?! NEKED MEG MÉG TÉLI GUMID SINCS..... ÁHHHHHHH -
#41430 OKé, akkor egyeztetünk -
#41429 persze, amikor akarsz -
#41428 munka volt, éjszakás voltam. Na de most jó, mert kedden megyek legköz. -
#41427 Szerintem tanulni mindenkor jó :D -
#41426 Ha szeretnéd, Veled is szívesen beszélgetek:D Vagy lehetne egy olyan régi feelingű tali téliszünetben:) -
#41425 Ohh, én éjjel tudok, ha du. alszom:)
Köszi, viszont:)!
Gazdasági jog: alapfogalmak (jog, jogszabály hatályossága, jogi norma...), alkotmány, ogy, kormány, önkormányzatok, bíróság, polgárjog, tulajdon-, használati-, kötelmi jog. Pár szerződés: adásvétel, csere, ajándékozási, vállalkozási, megbízási, hitelintézeti szerződések, bizományi szerződés. Így kb ennyi. De nyilván nem olyan mélységeiben, mint ti:P:D -
#41424 Persze:)
jah,ez nem nekem szólt:D -
#41423 hajnali aktivitás,ekkor lehet legjobban tanulni,i think.
vizsgához sok sikert kívánok,tényleg ti mit tanultok a "jog" alatt?
nekem 14:00-tól polgári nemperes eljárások vizsga, akkor sok sikert nekünk:)) -
#41422 Jah, és ha valamikor ráérsz, tudnánk beszélni? -
#41421 Jesus, hajnalban ilyen "élénk" a forum...:D Na én lassan állok neki tanulni:) ma ebédidőben (13:00tól) jogvizsga:) -
#41420 köszi.
Neked munka volt? vagy csak ilyen korán keltél? -
#41419 cool, grt:) -
#41418 cool, grt:) -
#41417 drakula...mostmár koncentrálhatsz magadra:) -
#41416 grat -
#41415 Nah, zsír, grt, h meglett:)
A filmet sztem majd letöltöm vagy vmi:D -
#41414 Peet, gratulálok! -
#41413 Na, végre itthon!
Nem jóra gondoltál, mert ha a minimum nincs meg, az azt jelenti, hogy egyes. És ennyi. A nincs adat azt jelentette, hogy nem volt dolgozatom. Mindegy a sok szarakodás után végre kiderült, hogy megvan a kettes, úgyhogy fasza.
Nikivel voltunk ma moziban, megnéztük az Avatar-t 3D-ben. Nekem tetszett. Bár az első harmadában volt olyan, hogy éreztem, hogy fél-fél percekre elbóbiskolok....De aztán felráztam magam, meg izgi is lett:) -
#41412 Ohh és most segít nekem jogot tanulni, holnap vizsga:) -
#41411 Jaj. I'm happy. Édesanyám egy 35 cm-s plüssmacival állított haza. Kikunyizta a kutastól. Nemtom hogy hol, nemtom, hogyan, de azt igen, hogy nagyon aranyos, és megbolondulok érte:) -
#41410 Nah, ennek örülök!!!:) Grat -
#41409 grt grt -
#41408 Sajnálom Zsófy:(
Nekem viszont megvan a munkajog:)
Boldogságom határtalan,már régóta szenvedtem vele,sikerült végre beugrani szóbelire,de elég rossz tételt húztam,de még rosszabb is lehetett volna,ha olyan jön,ami nincs benne az MT-ben:)
Szóbeli sikerült mindenkinek,mindenki 2-est kapott ennél a vizsgáztatónál,nagyon rendes és segítőkész volt:)
Végre,Végre,Végre.
Még így esély van rá,hogy befejezhetem másfél év múlva,és most már nyugodtan koncentrálhatok másra,Végre!:D -
#41407 Hát remélem, nem az van, amire gondolok... (mert arra gondolok, h ha nincs eredmény ott, akkor már a minimumokon elbuktál:S De ne legyen így!!!) A többieknek sem volt ott semmi? -
#41406 :((( -
#41405 :((( -
#41404 :((( -
#41403 :((( -
#41402 Baszki itt vok a suliban és ki volt téve a névsor és a nevem mellett nem volt semmi az első zh-eredményen kívül. Vágod? Se az hogy egyes, se az hogy hülye vagy, semmi!!!!!
Most még megvárhatom, mire a harmadik évfolyamosok jegyeit is beírja (ők 11re jönnek) és majd utána tárgyal velem!
Hallod, ezt én el sem hiszem....
A másik meg hogy ugye tegnap este elmentünk bulizni, és ma reggel negyed hétre értem haza. Aludtam egy órát és most ezzel stresszeli az agyamat....
Majd írok, ha van fejlemény! -
#41401 Engösz! Számvitel? Engem meghúztak... Tegnapi 5ös számtech után faszán mutat az indexemben:S -
#41400 szeeegény csigusz... nagyon kemény:D -
#41399 -
#41398 Gondoltam, h "én"-eset játszik...:D -
#41397 akkor jólvan akkor:)
Más 35ös?!:O Honnan lenne?! Kapok? (Mondjuk van nagy plüssállatom...)
Balu... volt benn, és mondták, h már az egész országba nincs... -
#41396 összefüggés: megválaszolhatatlan kérdésre értelmetlen válasz.
és ez az összefüggés!!! :)