F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy mint Real Madridban a spanyol. 😄😄
vagy mint erdötüzhöz a vizipiszoly😄😄😄
vagy mint erdötüzhöz a vizipiszoly😄😄😄
The only speedometer is in your head.
én próbálom tartani a lelket.Várj csak,keresek vmi jó szállóigét.Hmm,nem nem jut eszembe semmi.Mind1,kevesek vagyunk mint Arsenalban az angol.
ups and downs
ja,egyetértek-megérdemelték volna h megadják(végülis nem lett volna sztem jogtalan)
ups and downs
azért a Trindadi gól nagyon szép volt.
Gerrardé sem volt ronda😊
Gerrardé sem volt ronda😊
kettõt és könnyebbet.tegnap még úgy volt h nem indul.mondjuk ilyen erõvel mindig halasztgathatnánk,de"gánz egál".az angolszászok meg megint hozzák a formájukat,egyszerûen szánalmasak,pedig mindenki el volt ájulva tõlük.Bezzeg a németek lehordták a sárga földig,mégis 100szor jobban játszanak mint az angolok,sõt mint (eddig)a brazilok.Mind1,akkor is nekik fogok szurkolni,ha a világranglistán utolsók lesznek.
ups and downs
hát ezt a bátyádtól kéne megkérdeni...
most akkor Ö indul vagy nem? vagy mi van vele kapcsolatban?
most akkor Ö indul vagy nem? vagy mi van vele kapcsolatban?
egyetértek!de ez nem csak a vonatokra igaz.sajnos ez a fajta nemtörõdömség már teljesen átjárta a magyar társadalmat
ups and downs
ezeknek a kezét törném le akik nem vigyáznak a dolgokra! Pedig Õk is használják a szolgáltatást!
T.T.
MI EZ AZ Idõpont változás a monacoi futamon?? Röhej!
Azért mert Õ nem ér rá, és nem indul rögtön változtatunk, hát nem!
Különben is meg beszéltem Steve-vel h a szervert tudja kezelni más, is, ergo végig tudjuk menni a futamon. Az h Õ nem lesz az egy dolog.
Én még nem láttam ilyen az IndexF1en hogy ha Steve nem ér rá, akkor más idõpontban tesszük a futamot. Én se voltam az elsõn, azt nem kértem másik idõpontot.
Vagy nálunk is voltak hiányzók, és nem kértek új idõpontot.
Komolyan mondom, röhej!!! Kérlek szavazattok ésszerüen...
Azért mert Õ nem ér rá, és nem indul rögtön változtatunk, hát nem!
Különben is meg beszéltem Steve-vel h a szervert tudja kezelni más, is, ergo végig tudjuk menni a futamon. Az h Õ nem lesz az egy dolog.
Én még nem láttam ilyen az IndexF1en hogy ha Steve nem ér rá, akkor más idõpontban tesszük a futamot. Én se voltam az elsõn, azt nem kértem másik idõpontot.
Vagy nálunk is voltak hiányzók, és nem kértek új idõpontot.
Komolyan mondom, röhej!!! Kérlek szavazattok ésszerüen...
T.T.
mivel a magyar ember fasz ember,ezért azt gondolja,hogy ami mindenkié,ahhoz neki semmi köze és magasról leszarja
ups and downs
Mondjuk ebben igazad van Brian, de a mozdonyok belülrõl nem vészesek, sokkal jobb állapotban van mint a kocsik! Mivel vigyázunk rá Mi Mozdonyvezetõk
T.T.
nanááá,mi az hogy.végre ennek a tanévnek is vége,rámfér már egy kiadós alvás,mert az utóbbi egy hétben nem sokat aludtam😄.Juli 1.tõl aztán meg már semmi kötelezettségem nem lesz,addig viszont nyomatnom kell ezt a rohadt angolt.Azt mondjátok h ne írjunk a liga fórumára?Nekem mind1-rajtam nem múlik,bár sajna egyet már írtam😄.jah képek,sztem Maggie jobban néz ki mint Free mozdonyai😄-bár azok is szépek😄😄.Mondjuk a MÁV nem a higiéniáról híres😄
ups and downs
na igen, ezt nevezem:<#worship>#worship><#puszi>#puszi><#wink>#wink>

szép darab. nekem a vonatos képeid tetszenek. azok nagyon jók lettek😊
Egy fotóm😊 Vagyis fotózni is szeretek.
Hamarosan nyakamba veszem a Budapest-Pécs vasútvonalat, és megyek vezetni rajta!
Hamarosan nyakamba veszem a Budapest-Pécs vasútvonalat, és megyek vezetni rajta!
T.T.
ez egy nagyon jó topic. vagyunk 3an😄 F1et mindannyian szeretjük, nascart én, mozdonyokat meg Freedom.
Ez egy F1 Liga honlapja, de ami csak szóba jön az idetartozik, lényeg az h valamijen motor hajtsa😊
T.T.