F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma érkezik meg a gépe😄-de lol.kiv leszek rá.azért eag-nak ne adjuk meg a címet😄(bár asszem ez most természetes)
ups and downs
ez az egy képem van róla asszem, elég szoros volt az elsö kanyar, én vagyok a Mekiben:

The only speedometer is in your head.
akkor leszünk 4en. plussz ha Gab csatlakozik a ligához, akkor öt is várjuk itt szeretettel szóval akkor 5en😊
én elfelejtettem szólni. ezért elnézést. amikor nem volt érettségi mindig mentem tesztelni!😊
sry
sry
Most léptem, reggel kelek kicsit korán, aztán dolgom van, este nem tudom mikor leszek.
Megadtam a cimet Sky-nak is, asszem neki is legyen hozzáférése. A többieknek ne nagyon emlitsétek ezt a lapot, vagyis beszéljük meg ki irhat ide, mert itt azért vannak olyan dolgok amirõl nem mindenkinek kéne tudni. Köszi
Megadtam a cimet Sky-nak is, asszem neki is legyen hozzáférése. A többieknek ne nagyon emlitsétek ezt a lapot, vagyis beszéljük meg ki irhat ide, mert itt azért vannak olyan dolgok amirõl nem mindenkinek kéne tudni. Köszi
T.T.
De legalább bejelented, a többiek meg basznak, ez is a különbség!
Eagle meg hisztizett mert épp véletlenül neki csúsztam, amikor olyan hamar fékezett, pont gyorskörön voltam, h jaj
Eagle meg hisztizett mert épp véletlenül neki csúsztam, amikor olyan hamar fékezett, pont gyorskörön voltam, h jaj
T.T.
bocs,de ott azért nagyon elvert-lehet hogy rossz setup volt,de csúnyán kikaptam.Egyébként nem megy rosszul általában.Jelentkezhetne a ligába😄-gab-bal és akkor:TEAM GABORINHOS!
ups and downs
Brian, könnyebb mondani h mások nem jönnek, mint az ember saját maga résztvegyen. Én ahogy kiirtam MSN-re is, TESZTNAP volt jöjjenek, én végig ott voltam. Talán egyszer fog változni a helkyzet csak nem tudom mikor.
Jeff, Jó képek, nagy verseny lehetett.😊
Ja még annyit, azért ezen a páláyn fõleg a rajtot gyakoroltuk, itt az észbontóan fontos.
Na, jó éjt!
(Senki ne foglalkozzon Vele h 1.13.114et megyek, imádom a pályát, ettõl jobb nem is kell)
Jeff, Jó képek, nagy verseny lehetett.😊
Ja még annyit, azért ezen a páláyn fõleg a rajtot gyakoroltuk, itt az észbontóan fontos.
Na, jó éjt!
(Senki ne foglalkozzon Vele h 1.13.114et megyek, imádom a pályát, ettõl jobb nem is kell)
T.T.
volt egy kurva jó verseny USA-ban.gabesszal marha jót csatáztunk volna,ha nem kapok DQ-t😞,ja meg ha nem lököm ki direkt gabeszt,amiért kicsit szabálytalanul elõzött😄
ups and downs
nem ment acélosat, 1,18akat. rossz volt a setupod. sztem azért. egyébként Gabesz nagyon jól fejlödött😊
jeff,ne érezd magad rosszul.neked most nem ez a legfontosabb.inkább egy mp-t ne foglalkozzál vele,minthogy egész nap csak F1et nyomass(ez nemtom értelmes e,de ugyis értitek mire gondolok).ahhoz képest h szart se készülsz a versenyekre,azért nem vagy olyan rossz😄
ups and downs
na akkor volt egyszer egy funrace. ime a rajt: Montoya: Peterszky, Ferrari: Gabesz, RS: Bakta Ryder(Brian) és Jaguar: Petidas(Jeff Gordon-jomagam)
a rajt jóvolt 4.helyröl rendesen megindultam:
majd volt egy nagy csata: Peterszky(BMW) Gabesz(ferrari) és köztem(Jaguar)
és végül az elsö kanyarig jutottam, mert kilöktek ezerrel, pedig jól indult a verseny:
A versenyt végül Gabesz nyerte Brian elött. én és Peterszky kiestünk.
a rajt jóvolt 4.helyröl rendesen megindultam:
majd volt egy nagy csata: Peterszky(BMW) Gabesz(ferrari) és köztem(Jaguar)
és végül az elsö kanyarig jutottam, mert kilöktek ezerrel, pedig jól indult a verseny:
A versenyt végül Gabesz nyerte Brian elött. én és Peterszky kiestünk.
nah,látom jól elvagytok.hmm free,az 1 mp-vel jobb mint az én idõm.hát ezvan.Eag-nak megint mondtam a fõoldalra visszavezetõ linkecskét,hátha történik vmi.a durcit meg nem értem-olvasd el az egyik nagy szövegét(sajna nemtom melyik topicban van),abban épp azt mondta,hogy nem sértõdik meg ha kilökik és viccaengedik.egyébként meg a tesztet mindenki magasrõl leszarja,jó most én se voltam(máskor azé szoktam menni),de láttam h csak heten vagytok.hogy árkádos?nemtom,nem is érdekel,sztem tök jó game-ennél jobb már csak a TTD meg a C&C😄.
ups and downs
ijjj. hát most tök rosszul érzem magam igy:S még TC onnal sem tok normálisan menni:S bár ha a másik oldalát nézem, akadnak tölem gyengébbek is(nem a mezönyünkben). felteszek néhány képet, a funraceinkröl😄 amit oszttársakkal mentünk
Eagle ma megint kitett magáért, besértõdött azon h véletlenül megpöcköltem. Utána meg inkább CoD2zött, mint az admin dolgát végezte volna..ujabb röhejes helyzet
T.T.
ismerös. Én EUval voltam igy. az 1,28,6ban is hagytam benne. bosszantott is rendesen. na majd igyekszem felzárkozni én is😊
Tesztelgettem a Monacoi ringet Sky-al. 1.13.114 lett a legjobbam, és még van benne mindig...már zavaró😊)
T.T.
kösz a lelki támaszt.mindenesetre nem értem õket.azt mondják ugy használom mint a chetet.???????????????????még jó h free nem basz le ilyenek miatt😄.rühellem az ilyen köcsögöket.mind1
ups and downs
jaja. ne is törödj velük. ezek éjjel nappal, "CS-znek". szánalmas. én se irogatok ilyen topicokokban. játék közül csak treckmánia és f1ch van felvéve.
nagyszerû.ujabb topicban lettem közkedvelt.pedig semmi rosszat nem csináltam.sok hulye monitoragy
ups and downs
ok, akkor várj egy kicsit gondolkozok egyen...
vagy mint Trabantban a Lóerö😄😄
vagy mint Trabantban a Lóerö😄😄
LOL. el hülyéskedünk itt rendesen. 😄
vagy mint árvaházban a szülöi értekezlet😄
vagy mint árvaházban a szülöi értekezlet😄