F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bojkottáljuk a fórumot, ne irjunk a "hivatalosra", Mekkora lenne a forgalma? kiváncsi lennék..
T.T.
Ja, igen Brian, nekünk ma csak 2 óra volt megtartva, azért voltam ilyen korán otthon.
PÉNTEK FOCI???
Zsófi is jönne, Trenyo is..szóval Ti vagytok hátra.
PÉNTEK FOCI???
Zsófi is jönne, Trenyo is..szóval Ti vagytok hátra.
T.T.
Na, Jelen!
Válaszolok is pár dologra. Vagyis Jeff tiz pontjára! És Brian hiszinek nevezõ dologra is.
Lássuk csak:
1. Nem kell a hiszti
2. Teszel be képeket, ne hidd h reagálnak rá, a videóra se szoktak egyesek reagálni, csak nézik. Ez van.
3. Én nem mondtam h jó a rovat, sztem nem igazán kell, mivel a honlap nem frissül oly sürün, és azokat a hireket, megtalálom a neten könnyedén.
4. Ilyen a gyerek
5. Ilyen a gyerek
6. Sztem se
7. Nekem is.
8. Régi fórum ezerszer jobb volt, mivel ott sokkal többen irtak, pl: Csobi, Karesz, Trenyo. Õk kiestek, mert tudják h szutyi ez a fórum.
9. Gyakorlás fontos.
10. Én igen, de csak egy vagyok.
Lehet reagálni rá
(THX Buttonról a képeket, ilyet szivesen fogadom)
Válaszolok is pár dologra. Vagyis Jeff tiz pontjára! És Brian hiszinek nevezõ dologra is.
Lássuk csak:
1. Nem kell a hiszti
2. Teszel be képeket, ne hidd h reagálnak rá, a videóra se szoktak egyesek reagálni, csak nézik. Ez van.
3. Én nem mondtam h jó a rovat, sztem nem igazán kell, mivel a honlap nem frissül oly sürün, és azokat a hireket, megtalálom a neten könnyedén.
4. Ilyen a gyerek
5. Ilyen a gyerek
6. Sztem se
7. Nekem is.
8. Régi fórum ezerszer jobb volt, mivel ott sokkal többen irtak, pl: Csobi, Karesz, Trenyo. Õk kiestek, mert tudják h szutyi ez a fórum.
9. Gyakorlás fontos.
10. Én igen, de csak egy vagyok.
Lehet reagálni rá
(THX Buttonról a képeket, ilyet szivesen fogadom)
T.T.
jelenleg 10.a topic.huu nagy meccs volt ez a német-lengyel,mindketten jól nyomták,grat a lengyeleknek,de azt hiszem a jobbik csapat nyert.
ups and downs
jóó meggondoltam. csak szar kedvem volt és el kellett volna számolnom 11ig mielött leirom az a hsz.t!
sry
sry
The only speedometer is in your head.
én sajna nem szedem pontokba,de azért elmondom.Nos,abban igazad van hogy télleg nem történt semmi a honlap "kijavításával"kapcsolatban(én is mondtam hogy a pontokat többesszámba kéne tenni😄).Ki baszott le hogy sokat fórumozunk?Ha van ilyen,akkor arra én is kicsit furán nézek.Képek:sztem tök jók,nekem tetszenek,sajnálom,hogy a többiek le se szarják-ez van,a fórum nem túl népszerû,ezzel nem tudunk mit csinálni.a hetes pontodat meg nem értem,mi az hogy ennyi elég volt?mibõl?ja,és ebbõl az tûnik ki hogy bevágtad a hisztit,ami nem feltétlenül baj,legfeljebb majd nem kapnak képeket.Tulképpen az mindegy is,csak azt akarom,hogy ne szard le az egészet,versenyestül együtt,mert az azért fun.news rovat:jó,ebben lehet h én is ludas vagyok,én se irogattam oda,de te télleg foglalkoztál vele(😄).a videolinkeket meg nem értem.
A topic jön fel mint a kibaszott higany!
A topic jön fel mint a kibaszott higany!
ups and downs
hoppá:
1. Foci VB 2006
2. Battlefield 2
3. Humoros és aranyos képek, videók
4. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
5. SilkRoad Online
6. Heroes of Might & Magic V.
7. VVFC
8. Partyarcok
9. F1CHL - Retro
10. Football Manager
9.helyen vagyunk😄
1. Foci VB 2006
2. Battlefield 2
3. Humoros és aranyos képek, videók
4. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
5. SilkRoad Online
6. Heroes of Might & Magic V.
7. VVFC
8. Partyarcok
9. F1CHL - Retro
10. Football Manager
9.helyen vagyunk😄
itt van két kép: ezeket neked küldöm Free, hátha nincsen meg!😊

ez igaz. télleg kicsit sok a szponzor rajta, dehát ezvan, attól még tetszik...
1. nem vágtam be a hiszit.
2. mi a lószarért tegyek be képeket, küldjek hireket, amikor azt alig nézik meg. jó most legutóbb sokan irtatok a képekhez, de azelött még annyi sem volt hogy köszi vagy hogy jók a képek vagy hasonló.(ezt nem rád értem meg free-re általában ti hozzászóltatok)
3. mindenki mondta tök jó ötlet ez a news rovat, na azzal az irammal szarik is rá mindenki.
4. kértem eagtól hogy javitsa ki az elérhetöségeimet, semmi sem történt.
5. irtam javaslatot hogy hogyan lehetne módositani a pilóták menüpontot, hátha jobb lenne. reakció, semmi!!
6. nemhiszem szétesne a liga.
7. mindegy is, asszem ennyi elég volt.
8. nem szeretem ha lebaxnak azért mert sokat forumozok, legalább megy az a szar forum, a régi ugyis jobb volt.
9. gyakorlok csak most nincs idöm... de nyilván ezt te is tudod.
10.arra meg hogy videó linkeket tegyek be meg nem is gondoltam volna, hisz úgyse szedné le senki!!!
asszem ennyi most.
2. mi a lószarért tegyek be képeket, küldjek hireket, amikor azt alig nézik meg. jó most legutóbb sokan irtatok a képekhez, de azelött még annyi sem volt hogy köszi vagy hogy jók a képek vagy hasonló.(ezt nem rád értem meg free-re általában ti hozzászóltatok)
3. mindenki mondta tök jó ötlet ez a news rovat, na azzal az irammal szarik is rá mindenki.
4. kértem eagtól hogy javitsa ki az elérhetöségeimet, semmi sem történt.
5. irtam javaslatot hogy hogyan lehetne módositani a pilóták menüpontot, hátha jobb lenne. reakció, semmi!!
6. nemhiszem szétesne a liga.
7. mindegy is, asszem ennyi elég volt.
8. nem szeretem ha lebaxnak azért mert sokat forumozok, legalább megy az a szar forum, a régi ugyis jobb volt.
9. gyakorlok csak most nincs idöm... de nyilván ezt te is tudod.
10.arra meg hogy videó linkeket tegyek be meg nem is gondoltam volna, hisz úgyse szedné le senki!!!
asszem ennyi most.
ez hihetetlen!banoltak a juve topicban.pedig poén hozzászólásaim voltak,de hát....egyébként tök jó!mindenki visszafogja magát a ligával kapcsolatban:"jajj,szétesik a liga"-meg ilyenek.azért versenyekre majd nézz be Jeff!dehát mindegy,annyira nem érdekel.csak akkor lehet h nem kellett volna indulni.egyébként aranyos h mindenki bevágta a hisztit(Free,ezt most nem rád értem),biztos mindenkinek megvan rá a nagyon jó oka.Végülis mindenki azt csinál amit akar,felesleges itt tépnem a számat.A francnak nem lehet itt üzenetet törölni!!!!!
ups and downs
jah,a reklámok jól néznek ki rajta,eltakarják az egész overállt.Nah mind1-ebben már sose fogunk egyeségre jutni.Jah,nekem is mondd el majd,mér csak a futamokra készülsz!De azokra készülj!!!!Világos????Ha már én is azt teszem😄😄.Free,te hogyhogy otthon vagy tizenkettõkor?Nincs suli?😄-Egyébként juhhé,már csak egy nap,és mindenkinek szépjónapot!(visszásan cseng ez a mondat😄)
ups and downs
veszett jól néz ki ez az overál... nekem is kéne egy ilyen.
a legjobb versenyzö:<#worship>#worship><#worship>#worship>

a legjobb versenyzö:<#worship>#worship><#worship>#worship>

visszafogom minden tevékenységem a ligával kapcsolatban... csak a futamokra fogok készülni a jobb eredményért. minden más ezetúl nem foglalkoztat, se a forum, se a news rovat, se képek se semmi, de ezt majd megirom. jah igen meg azért a vidiket leszedem😉
hát közös találkákról még nemtok semmit, de van egy olyan érzésem hogy nem leszek...
hát közös találkákról még nemtok semmit, de van egy olyan érzésem hogy nem leszek...
Free igazad van!
már lassan úgy vagyok vele, hogy futamokra elmegyek és annyi.
már lassan úgy vagyok vele, hogy futamokra elmegyek és annyi.
ok. hát majd kialakul. augban ha itthon vagyok szinte bármikor ok. ez a hét meg a köv elég rázos.
megyek én is
byez
megyek én is
byez
Brian, Te, Én, Trenyo, meg még 2 embert összeszedünk nem lényeg, holnap majd lefixáljuk jobban, bye
T.T.
nah fiúk,én most megyek szunyálni,mert ma még várnak az iskolában😞.mindenkinek joccakát!
ups and downs
Foci meg miért nem jó? Legalább még sportolsz is, sztem is.
Brian: kösz, ez van, beletörõdtem, nem volt más dolgom
Brian: kösz, ez van, beletörõdtem, nem volt más dolgom
T.T.
pff.nemtom. inkább valami kötetlenebb kéne, mondjuk billiárd, segarally, vagy csocso. de sztem ha rallyzni mennék vagy ilyesmi akkor pláza a legjobb hely😊 ott rengeteg játék van és nem is drága.
komolyan hamarosan a legnépszerübb topicokok között leszünk😄