F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
köszönöm a gratulációkat😄

ups and downs

antijuve
jah,csúnya volt,de mondjuk amit az amik csináltak az se volt szebb.azért kurvára rácsúszott Pirlonak a bokájára az a Mastroeani,vagy ki a fasz.Remélem az olaszok meg a csehek jutnak tovább.Hát az amiknak nincs sok esélyük.A VB-n alig van gól,mindenki csak védekezik.

Ejnye Jeff,azért ne öld meg magad

ups and downs

Jeff Gordon
te jó ég, most néztem Jeff majdnem életét vesztette. de hála a biztonsági berendezéseknek, nemtörtént baj.

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
én is grat neked!
VB szar, az igaz. ill nem szar, inkább ugy fogalmaznék, hogy mindenki szar csak a németek nem😄😄
remélem olaszok kiesnek. nem tetszik ez ahogy játszanak. szándékos könyöklés stb.

Freedom88
Grt a bizihez😊
VB-t nem nézem, csak bele bele nézek, nem köt le sajnos

T.T.

antijuve
Najó,most hogy már itt vagyok,írok valami okosat.Ööö,vettem mondjuk egy kormányt,nem hinném,h Monacoban azzal mek,mert három mp-vel rosszabbat megyek a kívánt eredménynél,bár hát még van négy napom,ugyhogy majd mk.Ma volt az évzáróm is.Rohadt meleg volt,pedig kilenckor kezdõdött.A bizonyítványom(ha érdekel vkit) nem lett túl rossz:a kisátlagom(amiben nincsenek benne a kisebb tantárgyak pölö:ének,rajz,tesi,stb) pont 4es lett.Hát igen,fizikát azt abszolút hanyagoltam,úgyhogy a kettes nem is meglepõ.Magyar(ok),töri ötös,utóbbiból dicséretet is kaptam.Német,angol négyes(kár h németbõl nyelvvizsgám van,hja nem törtem magam németbõl-evvan,volt,lesz,mert jövõre ugyis ötöst kapok).Biológia:tanulás nélkül hármas,a többi asszem mind négyes(még a Hit-és erkölcstan is😄).Nah,ennyit errõl.

Mondjuk más,legyen vb:tegnap basszus,köcsög ghánaiak(grrr),az olaszok meg csak kocogtak,nem csoda h nem nyertek-bár még ígyis befújtak náluk olyan leseket,amik nem voltak azok(közel se),onnantól meg one to one with the goalkeeper.A portugálok szintén kocogósan játszottak.Én azt nem értem,hogy mindenki azt mondja,hogy a vébén nem a játék a fontos,hanem az eredmény.De könyörgök,akkor ezt mindenhol el lehetne sütni.A barátságos meccseken meg azzal jönnek,hogy "háát még nincsenek csúcsformában" und so weiter.Egyedül a németek meg az argentinok játszanak úgy a nagycsapatok közül,ahogy az elvárható lenne egy világbajnokságon(mégha csoportmeccsek is).Az RTL meg tényleg katasztrófa.Amit ez a fasz Léderer tegnap este összehordott az kritikán aluli volt.Nõvéremmel halálra röhögtük magunkat ezen a seggdugaszon.Szörrrrnyû!!És ez még csak egy kommentátor vol.Most néztem egy 86os vébé összefoglalót:hát a közvetítés kicsit jobb volt mint most(Knézy,Vitray-jó,õ nem a kedvencem).Vébérõl nagyjából ennyit.Jah még annyit,hogy Cech nagyon jól védett,de csatárok nélkül nehéz játszani....

Hát most ennyit,köszönöm a türelmet.

ups and downs

antijuve
F1 Challenge

ups and downs

DJ Skyline
ez milyen gém' ,hogy tudjam én is!😄

Freedom88
KIBASZOTT EGET!

Angol pályán qualon elsõ 1,2mp elõnnyel, futamon 3kiállással 19mp elõnynél az 57.körben megcsúsztam, nem tudom hogyan, megint remek a game, és paff, 2. ra azért nagyon nehezen behoztam!

T.T.

Freedom88
Hali, hát most tértem haza, jól megfáradva, majd mesélek!

Én se tudom mikor irok majd, de próbálkozok!
Bye

T.T.

Jeff Gordon
vasárnap estig byez all!

Jeff Gordon
itt mindenféléröl beszélgetünk. ha tetszik a topic szivesen látunk😉

Jeff Gordon
nyithattuk volna ott is. de itt is jó nem?:S

DJ Skyline
2 hónapja vagy itt,nem is tudhatod nagyon még mi a dörgés,mi merre!😄 (persze függ attól is ki mennyit lóg az sg-n)...én lassan 3 éve vagyok már itt,de még mindíg vannak újdonságok néha

antijuve
jah,sztem tök mind1.azért nem tudtam h mire gondolsz,mert én nem használom túlságosan az sg-t(nem mozgok otthonosan benne😄)

ups and downs

DJ Skyline
nem pont erre gondoltam,hanem a topik tartalmára! NASCAR,F1 topik már van,vasutas topik már van,ez inkább ilyen közösségi topik,amiknek a Saját fórumok között a helye! de mind1,nem lehordás,csak megjegyzés...

antijuve
mer az nem ilyen.azért retro

ups and downs

DJ Skyline
hát,érdekes!😄 de miért nem a sajátban nyitottátok?

antijuve
Igen,mondjuk szerintem a kiállítás nem volt jogos.

ups and downs

Jeff Gordon
és az is lett, egészen 6ig meg sem álltak. grat argentinok szép volt, de hajrá NÉMETEK!

antijuve
Helyzetjelentés Gelsenkirchenbõl:Argentína mesteri játékkal 3-0 arányban vezet Szerbia és Montenegró válogatottja ellen.A gólgyártást Rodriguez kezdte meg a hatodik percben:egy gyönyörû baloldalni támadás végén Saviola,a Nyúl hozta kihagyhatatlan helyzetbe.Ezután az Internazional játékosa,Esteban Cambiasso volt eredményes egy szemetgyönyörködtetõ támadás után:a szerbek csak keresték a labdát,az argentínok körülbelül 50-et passzoltak a szerb tizenhatos elõterében,anélkül,hogy délszláv játékos találkozott volna a Teamgeist-tal.A harmadik gólt szintén Rodriguez szerezte:a Schalke játékosa,Krstajic hibázott óriásit:nem tudta kikísérni a labdát,Saviola elvette tõle,majd befelé húzott,kapura lõtt,ezt a kapus még védte,de a kipattanót éles szögbõl a kapufa segítségével sikerült a kapuba juttatni.A hangulat nagyszerû,sajnos kicsit egyoldalú a mérkõzés.

Hajrá németek!!

ups and downs

Jeff Gordon
jaja. akkor még igen.
azóta már itthon vagyunk rég.
Gabi gépét üzemeljük be, és a régi gépen lévö adatokkal egerészünk!
megnéztem a kormit😄 nagyon komoly😊 jó néz ki. remélem gyorsan megszokom, mivel nem új dolog ez a kormányoznás és váltás😊 majd mk. mint mindig😄

antijuve
végre.ALUDTAM.ne nem túl sokáig,csak fél tizenkettõig.Free,kösz a jókivánságot,így utólag neked is szép napot.banner?hoool?örülök h megjött,kiváncsi leszek,h majd mit alkotsz vele,akkor má csak nekem kell ilyen eszközt beszerezni.már egy órája megy az évzáród😄

ups and downs

Jeff Gordon
Brian! megjött a kormányom + Gab gépe! tök jó😊

Jeff Gordon
szervusz Freedom!
bannerröl mi a véleményed?:S

Freedom88
Szép jó reggelt Uraim, ma nem nagyon leszek, mivel ezer megegyszáz dolgom lesz.
Mindenkinek kellemes napot! Este olyan 11felé találkozunk lehetséges! Csáó!!

T.T.

Jeff Gordon
értem.
ok.
én még discmanezek.
akkor bye.
és jó8

antijuve
hmm,általában juventus,danubius(na azt utálom,de éccaka nem pofáznak) és sláger

ups and downs

Jeff Gordon
értem😄 melyik rádió?😄

antijuve
ja,mondani is akartam.persze a zenét ki nem hagynám szóval majd olyan fél háromkor alszok el(attól függ meddig bírom,meg h milyen "muzsikát adnak édös öcsém").

ups and downs

Jeff Gordon
sztem is szivesen vállalni fogja. nem kell valami nagy körités. csak egy szolid banner. az az igazi😄

Jeff Gordon
ill. ma! 😄

antijuve
biztos,elvégre õ hozta létre ezt a topicot

ups and downs

Jeff Gordon
najó. most jött el az a sajnálatos pillanat hogy megyek feküdni. jó8. aztán majd holnap.
Retro 4ever😄!

Jeff Gordon
de az is lehet hogy free is vállalja!

Jeff Gordon
sztem csak ugy kb minket, már nem arcképre gondolok. hanem ilyen feliratra😄
és akkor valami f1 logo. lehet hogy megcsinálom😊

antijuve
huu azt nehéz lesz,sok mindent kell ábrázónia(vagy nem?:S)

ups and downs

Jeff Gordon
majd készitünk egy bannert is a topicnak😄

antijuve
a juvesok már fenik a késüket.hiába na,imádnak

ups and downs

Jeff Gordon
nagyon komoly. jól néz ki😄 és az is jó amit ábrázol😄

antijuve
nah van már képem is,méghozzá mekkora

ups and downs

Jeff Gordon
de azért viccnek jó😄😄😄

antijuve
hát ez már csak így megy.még jó hogy nem egy Sherman jött,mert lehet h akkor õ huzta volna a rövidebbet(najó,ez enyhe túlzás)

ups and downs

Jeff Gordon
igen ismerem ezt a képet!
öcsémtöl való.
a KRESZt be kellene tartani.
MERT
sose tudhatod mikor jön egy tank😄😄

antijuve
öö egy tank.(thx,GG)

ups and downs

Jeff Gordon