F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
néém😄😄-van busznál is😄.azért ne ölj meg.most ne.nem akarok meghalni.majd máskor.különben sem érek még rá.
Pá Free
Pá Free
ups and downs
IC csak vasútnál van!! Ha valaki buszt használ<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Most away, majd ha tudok lassan irkálok!
Most away, majd ha tudok lassan irkálok!
T.T.
szeretek másoknak örömet okozni.ja,majd vmit akarok neked mondani.ill Andi,najó én,de az õ ötlete volt😄-szóval érted...nem?nembaj.énse
ups and downs
egész jók ezek az Intercity buszjáratok😄😄-tök kevesen vannak😄😄
Jobb mint a VONAT!a Bzmot-nál😄😄
Jobb mint a VONAT!a Bzmot-nál😄😄
ups and downs
remélem nem, az eléggé hogyismondjam gerinctelenség lenne...
The only speedometer is in your head.
Hát hello!
Mi is ki akartunk menni a meccsre, de már nem hiszem h van jegy.
Azért nem megyek mert Button nem lesz ott, pedig Õ alázna mindenkit mint a versenypályán😊)
Jeff ne olvass nõi lapokat😄DDD
Babo egy köcsög!😊 Jön Õ még vissza...
Mi is ki akartunk menni a meccsre, de már nem hiszem h van jegy.
Azért nem megyek mert Button nem lesz ott, pedig Õ alázna mindenkit mint a versenypályán😊)
Jeff ne olvass nõi lapokat😄DDD
Babo egy köcsög!😊 Jön Õ még vissza...
T.T.
ja,Jeff:szép dolog ilyen ujságokat olvasni.én fõleg azon lepõdök meg,hogy csillagászati összegeket kérnek el egy-egy ruhadarabért.Zum Beispiel:29 ropi egy nyomorult bikini
ups and downs
hát fújj.jesszusom!!!ahogy tanult lengyel kollégám mondaná:"Coza u pade!!"
Egyébként helló!megint megjöttem,nem hiányoztam senkinek,úgyhogy tök jó!
Este megyünk az F1es meccsre a nõvéremmel,kiv leszek rá.Rem Schuminak azért megengedik h találkozzon velem😄
Babo egy kecsög,vhogy nem siratom,de mind1😄😄.A kibaszott telcesek még mindig nem rakták fel az eredményt,hogy halnának éhen.
Röviden,tömören,lényegkiemelõen,célratörõen ennyi!
Egyébként helló!megint megjöttem,nem hiányoztam senkinek,úgyhogy tök jó!
Este megyünk az F1es meccsre a nõvéremmel,kiv leszek rá.Rem Schuminak azért megengedik h találkozzon velem😄
Babo egy kecsög,vhogy nem siratom,de mind1😄😄.A kibaszott telcesek még mindig nem rakták fel az eredményt,hogy halnának éhen.
Röviden,tömören,lényegkiemelõen,célratörõen ennyi!
ups and downs
ha érdekel valakit akkor a film promoter plakátja:
sztem Dolph Lundgren jobb lett volna erre a szerepre😄😄😄😄, de az biztos hogy furán állna rajta egy ilyen overál:

sztem Dolph Lundgren jobb lett volna erre a szerepre😄😄😄😄, de az biztos hogy furán állna rajta egy ilyen overál:

hát igen, az biztos hogy kicsit rossz a story, de lényeg hogy NASCAROs film, kiváncsi leszek erre a Will Ferrel féle Talladega Nights: Ballad of Ricky Bobby filmre... annyira rossz nem lehet, mint a Lindsay Lohan féle😄 de abba legalább játszik Jeff Gordon😊
a nöi föszereplö ua. lesz mint a koponyákban.
a nöi föszereplö ua. lesz mint a koponyákban.
Azt láttam már ez elött is. Jó film csak atörténettel van bajom... Jó és a rossz harca a NASCAR pályán...
Downhill!!
elhiszem, jó is az a NASCAR topic😄 kéne egy össznépi találkát szervezni, csak vannak vidékiek is igy nehezen kivitelezhetö...
Télleg a Mint a Villám film hogy tetszett??
Télleg a Mint a Villám film hogy tetszett??
igen azokat láttam😊 elég mutatósak, bár a Gordon-Johnson páros jobban tetszik😊
de ez a Jas gyerek???? gondolom láttad te is a topicba, ill irtál te is neki egy kedveset😄
de ez a Jas gyerek???? gondolom láttad te is a topicba, ill irtál te is neki egy kedveset😄
Ja lent voltam szekszárdon és össze futotunk ott volt dougie is meg Cheby-g vittem neki két makettet amit berakott a NASCAR topikba.
Downhill!!
noproblem, nevolt akkor térerö amikor irtad aztán 4kor volt egy kicsi és rögtön megérkezett az sms.ed, de nincs gond😄
hát nagyon remélem, bár rengeteg melóm lesz benne.
köszi szépen.
halloom találkoztál Chevy G-vel is😊
köszi szépen.
halloom találkoztál Chevy G-vel is😊
Upsz... bocsiii. a Versenyek után egybõl megirtam ne felejtsem el megigertem aztán azért
Downhill!!
akkor jó, ezek szerint nálad a rövid hajú nök vannak elönyösebb helyzetben?
azért irtam hogy "jobb rlz"😄
ööö, smseket is igen, köszi, bár második hajnali 4kor jött meg és ébresztett fel, mert versenyautó smshang van beállitva😄 megnéztem és jobb kedvem lett😄 aztán aludtam tovább...
ööö, smseket is igen, köszi, bár második hajnali 4kor jött meg és ébresztett fel, mert versenyautó smshang van beállitva😄 megnéztem és jobb kedvem lett😄 aztán aludtam tovább...
majd szeptembertöl kezdödik meló ezerrel, az egyetemen😊 augusztusba még lesz egy gólyatábor is ahol készülni fog csomo kép, majd néhányat megosztok a retro topic népes táborával😊
azt el is hiszem😊
szerinted hosszúhaj nem állna neki jobban?:S (bocs hogy ilyet kérdek, ne válaszolj ha nem akarsz)
szerinted hosszúhaj nem állna neki jobban?:S (bocs hogy ilyet kérdek, ne válaszolj ha nem akarsz)
persze😊
köszi, emailel kapcsolatban jól emlékszel😄 jobb rlz😊
köszi, emailel kapcsolatban jól emlékszel😄 jobb rlz😊
Szia petya!! Megkaptad az üziket amiket küldtem amig szabin voltál?
Egyébként hogy telt?
Egyébként hogy telt?
Downhill!!
helyes.
azért volt hogy mi is aláztunk egy nagy vereség után😄😄
mekkora volt??😄
azért volt hogy mi is aláztunk egy nagy vereség után😄😄
mekkora volt??😄