F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ezt muszáj megosztani veletek, na ezám a komoly ruha...

The only speedometer is in your head.
Tegnap is találkoztam vele.
Volt osztálytársaimat akik tudtak csocsózni 8-2re meg 9-1re gyaláztuk😊)
T.T.
Milyen rally-s játékkal játszik?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Mit csinált?
Ha Bull ezt nem olvassa, nem probléma, mert este találkozok vele, és megbeszéljük. Ha tudod akkor hivdd el Brian-t is.
Én viszem Zsófit, elméletileg.
Vagyis akkor: Bull-egy emberke aki Bull hoz-Trenyo-Te-Zsófi-Én. Ha hozod Brian-t akkor 7en vagyunk, de nem érdekes mert Zsófi nem tud focizni annyira😄
T.T.
Még most ittas állapotban Eagle leültetett a gép elé h nézzek meg valamit az rFactoron. Jobb idõt mentem mint Õ😊 úgy látszik ittasan kell mennem és fasza vagyok😊
T.T.
voltunk 4en: Freedom, Bull, Trenyo és jómagam.
nagyon jó volt😊 a legnagyobb fun az a csocso volt, a végére már annyira benne voltunk hogy igazán jó meccseket játszottunk.
hát billiárdban nem voltunk nagyszámok Bullal, Trenyo-Free párost egyszer megfogtuk😊
szóval nagyon jó volt, és azt mondom hogy kellenek az ilyenek, mert ugyebár mi is a lényeg? Free? hát a fun...😄 ahogy te mondanád😉
Ui.😛etya! ha van kedved szerintem nyugodtan jöhetsz te is😊
f1 futam után leszek emesenen.
üdv neked
Downhill!!
Vasárnap majd még beszélünk valahogy.
Szevasz!
T.T.
Gárdony??? Hát a 40es vasútivonalon van. Veleceifürdõ és Agárd között. VELENCEI TÓ BAZSEG!!!!
TE meg mondjuk Brájen?😊
T.T.
hát most lehet hülye vagyok, de az merrefelé is van?:S
Többesszám alatt kiket értesz?
Holnap esni fog😊))
Jövõhéten nincs kedved/kedvetek egyszer Gárdonyba lemászni, egy napra?
T.T.
ok, hát akkor várjuk szeretettel a hölgyet😊
Balcsi: holnap megyek, találkozok Brian-el😊
Ui.: mielött még valaki komolyan venné természetesen nem olvasok ilyen nöi lapokat, persze Norbi mindjárt mondani fogja, hogy: "Dehogyis nem"😄😄
Már megkérdeztem, és azt mondta h na jó jönnni fog.
Nem megyünk valamikor Balcsira?
T.T.
ööö, Zsófi! hát nekem mind1, ahogy érzed, ha akarod hozd el nyugodtan, legalább csocsozunk 4en😄😄😄
de azért kérdezd meg öt van-e kedve jönni😊
Te Jeff, vasárnap jöjjön e Zsófi inni? vagy csak kan összejövetel legyen?😊
T.T.

az egész képet poén miatt készitettük, sztem nincs ebbe semmi ha az ember szennylapot olvas😄
na mind1, csak olyan mintha valaki mondjuk egy gólyabálon felvesz egy nöi ruhát. sztem semmi különös nincs benne.
ahogy freedom mondaná: ez egy "fun" kép
hát igen. elvágtuk és bepakoltuk azt a rohadt sok fát, aztán másik nagymamám házában dolgoztunk amit ránk hagyott, szóval nem unatkoztam, de azért 3x elmentünk strandra
bár Freedom szerint én úgyis nöi lapokat olvastam😄 vidéken😊