F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
Hát oké, ezt a mondatot sokszor el lehet lõni 😊

ups and downs

antijuve
ekkora zsidóságot, már bocsánat 😄. Nálunk is kell ezért azért fizetni, de pl akkor ha egy tárgyat nem vettél fel a tárgyfelvételi idõszakban és utána kell pótolni.De hogy azért h leszedjenek egy tárgyat.. ja de amúgy ez tárgyfelvételi idõszakban volt?Mert ha nem, akkor még értem, de ha igen, akkor igaz az elsõ mondat

ups and downs

Zsófy
De miért Neked jelzik...?!

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Zsófy
Nemtom, az egyik srác mondta, h vmi nyelvet vett fel, de szarul (mert csak 2. félévtõl tanulhatjuk, a pénzügy és számvitelesek meg 3-diktól... és asszem a srác pénzügyes volt...), aztán a Neptunbácsi mondta neki, h most leszedi ingyen, de amúgy 3500

Freedom88
vannak ilyen esetek, mindenki hibázhat

T.T.

Gatti
tegnap is érdekes élménybe volt részem amikor felakartam szállni szajolba a vonatra , de a vonat túl ment az állomáson vagy 30 métert 😄 elszámolta a féktávot , szidták is rendesen még a kaller is. O-o

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Freedom88
hát amikor a tömeg megindul...

T.T.

antijuve
Na Gab, látom járhatunk a HTK-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Végre!!!! (de legalább felújítják az elõadókat elvileg 😄).

ups and downs

antijuve
bakker, az durva ahogy belefúrodott.aztamindenit

ups and downs

antijuve
Ki volt az??

ups and downs

antijuve
nagyon emberbarát

ups and downs

Freedom88
nekem se többet, csak azért jobb szólni sztem mint hallgatni, fõleg úgy h a másik fél nem tudhat róla, h küldözget ilyet.

T.T.

antijuve
nekem nem gond, mert csak egy X-et kell nyomni rá 😊

ups and downs

Freedom88
egyetem rulz!!!😊

T.T.

Freedom88
nem tudom, h van-e vagy melyiken vagy mit töltesz le, nem az én dolgom, csak szóltam, h küldözget felesleges üziket és nem csak nekem sikerült ilyet, páran már jelezték Nekem, h küldözgetsz ilyet!

T.T.

Tigristank
Miért kell fizetni, ha felveszel olyat? Egyáltalán hogy lehet olyat fölvenni, amit még nem lenne szabad? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Zsófy
A gépemen nincs vírus... akkor laptop:S:S...

Zsófy
Nah, a neptun meg menjen a rákba... Ma 1 órát szenvedtem, h felvegyem a tárgyakat (és ha felveszel vmit, amit nem lenne szabad, 3500ft-od bánja, persze segítség sehol...) Beiratkozni nem sikerült, szal holnap reggel vissza a fõsulira... faxa...

Zsófy
Az faszányos... pedig nem töltöttem le nemtom mióta semmit... Na azért kösz, h szólsz (gondolom ez az MSN izé....:S), lefuttatok egy vírusírtót!

Tigristank
Az egyik elhunyt (talán pont az a lány, aki 2-szer lekéste a vonatot) a mi sulinkba járt. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Freedom88
Freedom88
Zsóf, a gépeden szokásosan vírus van! gratula!

T.T.

Freedom88
antijuve
igy van, Pakliék megint....na mindegy.És nem valszínû h a Rénó futamot nyer idén

ups and downs

Freedom88
jaja, volt már rosszabb futam is, bár Palikék megint alakítottak, meg a Renault is. Buller tényleg elveszti a fogadást

T.T.

antijuve
szívás.

na jó volt a futam?

ups and downs

Freedom88
" 22 éves vasútfotós srác felmászott egy tehervonat egyik kocsijának a tetejére, hogy a napfelketében fotózza a vágányzatot. Hirtelen elindult a vonat, õ pedig reflexszerûen megkapaszkodott. A felsõvezetékben... :-((( A 18 és 23 éves társai sokkot kaptak."

VASTAPS és a Darwin-díj fõvárományosa, bravó! bravó! bravó!

T.T.

antijuve
de te mégis elolvastad 😊

ups and downs

Freedom88
*sztorizgatsz

T.T.

Freedom88
ez-az....mit sztrozigatsz itt amikor senki nem kiváncsi rá?😊

T.T.

Freedom88
akkor is vki felelõs az egészért, mert akkor ilyen erõvel (najó kis túlzással) lelõtték volna egymást, hmmm, nincs felelõs mert ez egy gólyatábor ahol mindent lehet és fasza gyerekek vagyunk

T.T.

Freedom88
tény, de mondjuk egy ajtó véletlenül kinyilhat, vagy nyitott kocsiból vmi elkezd potyogni, akkor már kezdõdhet a balhé

T.T.

antijuve
bár ennek sok köze nincs a gólyatáboros történethez igazából 😊

ups and downs

antijuve
jó, ha tágan értelmezed.én nem tettem. végülis mindegy

ups and downs

antijuve
ez oké, csak baleset és baleset között is van különbség.van mikor megállapítható a felelõsség (most csak így írom) és van amikor nem.amit te írtál, annál nyilván nem.Ilyen velem is elõfordult, mikor eltörtem a kezemet, nyilván nem a tanár a hibás, hacsak nem kér ökörséget.De ha például újságot olvasgat az óra alatt, a gyerekek meg elbarmulnak, akkor viszont már nyilvánvaló a felelõssége.

ups and downs

Tigristank
Köztulajdon is mások tulajdona. 😊

antijuve
Nem mondtam az ellenkezõjét 😊. A mások tulajdonát is, de ami még szarabb, hogy a köztulajdont is.Én tényleg nem értem, hogy miért jó tönkrevágni mindent.Egyszer láttam h gimis suhancok "ráfestettek" egy krikszkraksz graffitt a metro ablakára meg az ajtóra...kérdeztem magamban h most akkor jobb?Most látni fogja ha felszáll rá, hogy "húú azt én csináltam oda, milyen fasza gyerek vagyok" vagy micsoda?

ups and downs

Tigristank
Konkrétan elég sokan vannak, akik lesz*rják mások tulajdonát, mert csak a sajátjuk érdekli...

antijuve
jó, de tehervonatból azért ritkán dobnak ki iskolások üvegeket.vagy én gondolom rosszul?😄

ups and downs

Freedom88
rendõrségtõl függ, személyvonatnál kevésbé, tehervonatnál nem gyengén Te vagy a felelõs.

Nem az egyetemen válik ilyenné ez igaz, csak ott is megint összegyülnek. És már EGYETEM, FÕISKOLA és a szokásos kiskirályságok sok helyen. Akkor is egy ilyen gólyatáboros balesetért, ami nem egy egyszerü horzsolás vagy ilyesmi, igenis legyen felelõs...én ezt mondom és tartom is magam ehhez!

T.T.

Freedom88
h imádlak😄

T.T.

antijuve
Nem tudom elképzelni, hogy ténylegesen ezért téged vonjanak felelõsségre.Lehet, hogy "elõvesznek", de felelõsségre nem vonnak ténylegesen.

Amúgy meg hülyeségeket mindenki csinál/csinált, és a fiatalok 99% nem az egyetemen válik ilyenné.Az, hogy vigyáz-e valamire vagy nem már sokkal hamarabb eldõl, a családban és a suliban.Vhol erre jobban figyelnek, vhol meg basznak az egészre.Mi is ismerünk olyanokat, akik csinálnak hülye dolgokat, mégis a barátaink. Na erre mit mondotok?😊

ups and downs

Freedom88
hát pedig igy van, a vonatért a mozdonyvezetõ a felelõs. Ami a kocsik belsejében történik, azért a kaller, de ha vmi kihullik akkor már az én reszortom. Ez van, igazságtalan az élet!

T.T.

antijuve
azért nem hinném h ezért téged vennének elõ.

ups and downs

Freedom88
muha...éjt

T.T.

Zsófy
Jó, én meg azt tudom, h nem vok bunkó, csak általában. Na jóéjt... vagymi

Freedom88
egy szék a töltés oldalba, üveggel, PET palackkal megdobni a FLIRTet, 140nél. Állomáson meg hát, aki vmi "vicceset" csinált, mittom én elejtett vmit, mert hát a NAGY fõiskola és egyetem hallgatói ilyet nem csinálnak, akkor ordibáltak nekik!

Ja és akkor ki felelõssége, h nem baszunk ki semmit az ablakon? Mert kibassza az ablakon az üveget, fejbe talál vkit, tudod kit vesznek elõ? Engem, mint mozdonyvezetõt. Pedig mindenkit tudja h nem kéne kidobni.

T.T.

Freedom88
én meg azt mondom h nem...50% van erre is...
Tudom h hülyén gondolkozok, rizsamentesen...😊

T.T.

Freedom88
100% és még annál több h nem!!!

T.T.

Zsófy
Nézd, a csaj felépül (az egyik HÖKösnek ezt mondta a doki)...
Ki mondja, h hülyén gondolkozol? Sztem alap, h egy csúszásnál tartod a buksid...
Mi van veled?! Ki beszél itt arról, h Te gondolkozol hülyén?! Csak sztem nem úgy van...