44995
F1CHL - Retro
-
#41595 hát ja végülis. Add ide a CD-t és felrakom:) Nem veszem meg!!!!:))) -
#41594 Hát ti tudjátok:D Én sem szetupolok, meg nem is veszem komolyan. Néha ha van kedvem felmegyek megyek egy egy rallyt aztán ennyi. De jobb ellenük menni, mint gép ellen:D -
#41593 inkább a Fifa07-hez kéne új bugokat letölteni -
#41592 Azt tom, hogy csak 6 slot van. Egyet én is cseréltem már, a '00-s Subaru helyére beleraktam egy Ford Focus WRC-t, azzal tolom. Hát én elvagyok offline is igazából a saját időmmel, mert van még mit tanulnom, setupolni franc se akar, csak betöltöm, egy-két szakaszt lezúzok, borulok párat, aztán kilépek:) -
#41591 jah.hát én ennyire nem akarok belemászni.bőven elég hogy néha előveszem, szétgyilkolom rajta a kormányt, aztán abbahagyom -
#41590 de nem CD-s:))
Najó, akkó rF volt, hát akkor majd a 97 és 07 között, 10év telt el, vagyis akkor 17-ben veszem meg az RBR-t eredetibe -
#41589 Azért, mert van kb 80 darab uj autó:D Amit ugyan egyesével tudsz ugye csak berakni, mert max 6 slot (autó ) lehet benne.
De ebben van 2008 as Impreza wrc-től kezdve. N-es versenygépek, super 1600-as, Lada 2107 minden lószar.
Ha felrakod a plugint, utánna belépsz regisztrálsz a rallysimfanon. Majd azzal be tudsz lépni egy online rallys világba:D
Ahol összeválogatott szakaszokon más online pilóták (idők) ellen tudsz menni különböző autókkal különböző pályákon.
Szóval baszott jó. Én egy 2006 os Imprezza wrc vel tolom álltalában. -
#41588 eredeti
"az INDEX szerverre fel nem tesznek tört rFactort" :::::::) -
#41587 hát az nem CD-s. -
#41586 az már megvan sztem, -
#41585 hűha.... -
#41584 ja és az rFactor.....? -
#41583 online lehet időket összehasonlítani. -
#41582 szégyent hoznál a családodra -
#41581 ja, ezt próbáltam múltkor, nem ment fel a törtre... -
#41580 és ez a plugin miért jó? -
#41579 nem veszek eredetit:) A FIFA97 volt az utolsó amit megvettem:) -
#41578 Itt meg találsz mindent, a forimokban is le vannak írva a dolgok, de segítek is ha kell.
(ha rá keresel forumban lehet meg is kapod a választ megy-e eredetivel)
De mondjuk baromi olcsó. Lehet egy 1000ft ből megvan:D Asszem a multkor annyi volt Mediába. Szerintem megéri:D
rallysimfans -
#41577 aham...tudsz adni linket a két patchez? -
#41576 De próbáld meg feltenni rá a két patchet( de ugy, hogy rakd fel egy másik particióra, és ugy, hogyha elbassza ne kelljen ujra raknod)
Ha felmegy rá és müködik, akkor tudod használni a pluginnal. -
#41575 aham, akkó marad offline:) Neeem veszek én eredetit:) -
#41574 Nem hiszem. Szerintem ha fel tudod rakni rá az 1.02 meg az 1.01 es patch-et akkor nem. Mivel ezek nélkül nem mükszik.
De ha jól tudom ez a két patch ki is nyírja a cd behelyezést is, hiszen tölem sem kéri a cd-t, pedig ez eredeti.
Mondjuk kb 1200ft:D -
#41573 hát erről olvastam már, meg már ez a rendszer kb. 3-4 éve létezik, ha jól tudom, csak ez a szirmos marhasággal dobták fel.
De egyébként igen, erről beszéltem Neked. Persze, ezeknél az autóknál amelyben automatikusan és számítógép által vezérli ezt, sokkal jobb, mintha az ember manuálisan csinálná.
Emellé már csak az a leggazdaságosabb, mikor egy kis villanymotor van benne és hasonlóan mint az F1-ben, egy energiavisszanyelő rendszerrel müködne a motor, amely kb. 40km\h-ig gyorsítja az autót, majd beindul a benzinmotor és lehet menni amennyivel csak bír. -
#41572 eredetiben kell a game h menjen a plugin? -
#41571 az.mi is megyünk néha egy-egy rallyt vele Free-vel ketten -
#41570 Ugyám:D
Több kevesebb sikerrel, de tolom. Nem indulok bajnokságban (egyelőre) de a pluginon fent vagyok, és online használom:
Szerintem isten progi..:D -
#41569 Norbi, nem erről a start-stop-ról olvastál?
Jajj, ha ilyenem lenne, gyűjteném a szirmokat:D -
#41568 Olvasom Kedves Gordon h RBR-zel? hejes!:) -
#41567 Köszönöm mindenkinek!A külön képeket is :)) -
#41566 érdekes:
Mit árul el a személyiségünkről az, ahogyan zuhanyzunk? -
#41565 Boldog születésnapot Bryan! -
#41564 BSZZ Juve!:D -
#41563 -
#41562 Köszi szépen!:D mindenkinek szerintem is nagyon toppon van. Hihetetlen jól sikeredett. -
#41561 születésnapot -
#41560 "A lényege, annyi, hogy a hegy tetejéről a legdurvább helyeken leszáguldozz, majd ennek végeztével beraknak a mentőbe és kórházba visznek:D" -
#41559 Isten éltessen Bryan! Sok boldogságot! -
#41558 Bryan, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
És ezzel nem célozni akartam, h ráncosodsz, csak tök aranyosak:). -
#41557 Hmmm menő:)... Peetnek igaza volt, egyetlen gond az ülés:D De az legyen a legkevesebb:D -
#41556 Hívhatod úgy is, de én inkább azt mondanám: ember:D