F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
ups and downs
T.T.
T.T.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
T.T.
VASTAPS és a Darwin-díj fõvárományosa, bravó! bravó! bravó!
T.T.
T.T.
T.T.
ups and downs
ups and downs
ups and downs
Nem az egyetemen válik ilyenné ez igaz, csak ott is megint összegyülnek. És már EGYETEM, FÕISKOLA és a szokásos kiskirályságok sok helyen. Akkor is egy ilyen gólyatáboros balesetért, ami nem egy egyszerü horzsolás vagy ilyesmi, igenis legyen felelõs...én ezt mondom és tartom is magam ehhez!
T.T.
Amúgy meg hülyeségeket mindenki csinál/csinált, és a fiatalok 99% nem az egyetemen válik ilyenné.Az, hogy vigyáz-e valamire vagy nem már sokkal hamarabb eldõl, a családban és a suliban.Vhol erre jobban figyelnek, vhol meg basznak az egészre.Mi is ismerünk olyanokat, akik csinálnak hülye dolgokat, mégis a barátaink. Na erre mit mondotok?😊
ups and downs
T.T.
Ja és akkor ki felelõssége, h nem baszunk ki semmit az ablakon? Mert kibassza az ablakon az üveget, fejbe talál vkit, tudod kit vesznek elõ? Engem, mint mozdonyvezetõt. Pedig mindenkit tudja h nem kéne kidobni.
T.T.
Tudom h hülyén gondolkozok, rizsamentesen...😊
T.T.
Ki mondja, h hülyén gondolkozol? Sztem alap, h egy csúszásnál tartod a buksid...
Mi van veled?! Ki beszél itt arról, h Te gondolkozol hülyén?! Csak sztem nem úgy van...