F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg jó volt Karesz...azért elsõ TC off gyõzelem...mondjuk a taktikában az volt a hiba, h nem töltöte be a medium kereket, igy 15 kört softtal mentem
T.T.
nemvolt rossz, de ez a pálya annyira nem fekszik, Kanadában jobb lehetek, remélem😊
The only speedometer is in your head.
hát enyhén😄
akartam volna tovább is, de egy kanyart kicsit tágra vettem és rögtön betoltad a kocsit😊
akartam volna tovább is, de egy kanyart kicsit tágra vettem és rögtön betoltad a kocsit😊
mekora lenne: Williams Team: Brian-Ryan😄😄
na lehet igy megyek tovább
na lehet igy megyek tovább
feltartottál mindenkit?ééés??azért jó volt!ahhoz is kell tudomány😄😄😄😄
Mark:még van mit fejlõdnie(finoman szólva),de van rá még egy hónapja.a boxot én is elszurtam,de pozíciót nem veszítettem:e-me még így is 22 mpvel volt mögöttem.
Valszínû taktika váltás lesz
Mark:még van mit fejlõdnie(finoman szólva),de van rá még egy hónapja.a boxot én is elszurtam,de pozíciót nem veszítettem:e-me még így is 22 mpvel volt mögöttem.
Valszínû taktika váltás lesz
ups and downs
bocs, ha feltartottalak, téged el kellett volna engedni😄
rajtolni még nem felejtettem el😄
rajtolni még nem felejtettem el😄
na megvolt😊
hát rajtolni nagyon tudok:S igaz mást nem a játékban😄 elejen feltartottam mindenkit, mint állat, Brian nekem is jött párszor.
aztán Ferivel csatáztam hatalmasat, megelözött, majd elölre hoztam a kerékcserét, hátha igy megtudom elözni, sikerült is, de a másodiknál nem tankoltam eleget, igy mennem kellet még1x, el is buktam a 7.helyet, igy végül 8. lettem, ami szerintem meglehet a nagyversenyen is.
aszem ennyi.
Ui.: cromwell laggolt ezerrel, mark meg nemtudom mit csinált, de engem nagyon betartott, nem lát a tükörben és nagyon lassu, hát szerintem nem igazán alkalmas ide, de ezt nem az én tisztem eldönteni, nekem az nem tetszett hogy leszoritott a füre és betartott rendesen. egyébként tölem(!) kapott öt kört...
hát azért az kicsikét sok.
hát rajtolni nagyon tudok:S igaz mást nem a játékban😄 elejen feltartottam mindenkit, mint állat, Brian nekem is jött párszor.
aztán Ferivel csatáztam hatalmasat, megelözött, majd elölre hoztam a kerékcserét, hátha igy megtudom elözni, sikerült is, de a másodiknál nem tankoltam eleget, igy mennem kellet még1x, el is buktam a 7.helyet, igy végül 8. lettem, ami szerintem meglehet a nagyversenyen is.
aszem ennyi.
Ui.: cromwell laggolt ezerrel, mark meg nemtudom mit csinált, de engem nagyon betartott, nem lát a tükörben és nagyon lassu, hát szerintem nem igazán alkalmas ide, de ezt nem az én tisztem eldönteni, nekem az nem tetszett hogy leszoritott a füre és betartott rendesen. egyébként tölem(!) kapott öt kört...
hát azért az kicsikét sok.
jóvolt,csak kicsit üres térben mozogtam.és a boxot megint elszurtam,mert elszámoltam,szal háromszor jöttem ki...
Jeff,csak így tovább,és kösz az elsõ köröket-nagyon jó volt!
Jeff,csak így tovább,és kösz az elsõ köröket-nagyon jó volt!
ups and downs
edzést kicsikét elszurtam de nembaj, ez csak fun.
hajrá skacok😊
hajrá skacok😊
hohohohoho
második a topic😊
Legnépszerûbb témák
1. Film Kvíz
2. F1CHL - Retro
3. Football Manager
4. SilkRoad Online
5. FlatOut 2
6. Vannak itt lányok is?
7. Makettezés
8. Ki van fent legtovább?
9. Tibia
10. World of Warcraft
második a topic😊
Legnépszerûbb témák
1. Film Kvíz
2. F1CHL - Retro
3. Football Manager
4. SilkRoad Online
5. FlatOut 2
6. Vannak itt lányok is?
7. Makettezés
8. Ki van fent legtovább?
9. Tibia
10. World of Warcraft
Nem hiszem, kicsit nehéz lenne letaszítani a jelenlegi elsõt.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.