F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mint a liga egyik vezetõje,gondolom csak tudod,de felesleges ilyenekkel zaklatnom téged,mert totális kudarcba fulladna
ups and downs
Fogd be. <#idiota>#idiota>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Végülis senki.<#zavart1>#zavart1>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
De neki nem is rövid a haja 😄
nem annak szántam, én hosszu hajjal el se tudom képzelni, de nem állna neki rosszul. sztem
The only speedometer is in your head.
P4en betöltöd a versenysetupot hard gumival, léptetünk qualra akkor visszatöltöd a qual setupot, és amikor lemented a kört, visszatöltöd a versenysetupot
T.T.
egyetértek!én a hosszú hajat sztem,bár vkinek jobban áll a rövid,de nálam kevés az ilyen.
ups and downs
Basszus hogy van ez!Szval idõmérõ elõtt be kell tölteni a versenysetupot!De ha azzal mész akkor a qvalin,akkor nem választhatsz kemény kerekeket?vagy miiii?????
ups and downs