F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellette még Bayern és Rangers. ez a 3klubb van a fociban akiket szeretek, jó még az Intert😊
The only speedometer is in your head.
Mocsokhaj!há de nem???Mikor a Marseille-ben játszott kiejtették a Poolt,a Newcastle-t,az Intert.de a döntõben nyert a Valencia ellenük!!Hajrá Turia-partiak!!
ups and downs
Sztem maradna 2005, bár ha valaki bevállalja a 2006 festést akkor mehetnénk azon is, csak hát ott a paramétereket eléggé vissza kell venni, bár ha 2005 moddal mennénk akkor is visszafojtanám a motorokat V8 erõsségüre!
JÖN A VIHAR!
JÖN A VIHAR!
T.T.
értem, és a kocsik 2005ösek lennének?
vagy visszanyulhatnánk a 2004eshez is mondjuk?
vagy visszanyulhatnánk a 2004eshez is mondjuk?
nemszeretem öket, de akad egykét jó játékosuk: Cole,Lampard,Cseh,Balek
és azt ki készitené? hány pálya lehetne? és a pályák lehetnének official naptártól függetlenek?
igen, ez komolyan érdekes kérdés.
télleg ha te lennél az élén, akkor hogyan mennénk, gondolom nem index szerverrel. akkor összedobnánk egyre?
télleg ha te lennél az élén, akkor hogyan mennénk, gondolom nem index szerverrel. akkor összedobnánk egyre?
hát ez elég röhejesen hangzik, már elnézést Norbert😊
én a magam részéröl maradok az f1ch nál, most lett meg nemrég, szereztem hozzá sok modot, pályát, és van egy jó társaság ahol versenyezhetünk is, úgyhogy nekem jó kikapcsolodás, nem értem miért kéne váltanom?
én a magam részéröl maradok az f1ch nál, most lett meg nemrég, szereztem hozzá sok modot, pályát, és van egy jó társaság ahol versenyezhetünk is, úgyhogy nekem jó kikapcsolodás, nem értem miért kéne váltanom?
Most még csak 2446ot kéne😊) De az elejét nem nagyon mert nagyon basztattuk, sõt most is lehetne...
Liga élén akar maradni amikor már nem is versenyzik:SS
Liga élén akar maradni amikor már nem is versenyzik:SS
T.T.