F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄😄😄 ez igaz. jó te jól mész én már nem annyira. bár azis igaz hogyén nem tettem annyit érte...
The only speedometer is in your head.
majd én segítek neki😄-mi az h leggyengébb??ezt kikérem magamnak!azért nem vagyunk uccsók a pontversenyben vazze!
ups and downs
Ha úgy van akkor természetesen mehet hozzátok.
Most jelenleg nincs, ez a végleges ami van, bár Csobi szarakodik h neki nem jó
Most jelenleg nincs, ez a végleges ami van, bár Csobi szarakodik h neki nem jó
T.T.
szard le. Gab úgyse lép be. Mark meg szerencsétlen, és mi vagyunk a leggyengébbek, ez tagadhatatlan.
Aprópó Freedom! mi a legújabb felállásunk? változott azóta vmi?
Aprópó Freedom! mi a legújabb felállásunk? változott azóta vmi?
jó hát hátulról sokkal jobb volt. elég lúzer modjára csapódott be. én már a féket nyomtam hogy ne menjenek neki senkinek ez a vadbarom meg tövi nyomta a gázt,"gyerünk dodo nagy falat"😄
LOL😄DDDDDDDDDDDDDD BAROMI VICC VOLT <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
T.T.
pl hozzánk jöhetne, a mi összeállitásunk a leggyengébb, föleg mivel én is gyengitem a teamet😄😄😄
most mondd azt h nem vicces.hát ilyet.ezt sértésnek veszem.hogyhogy nem nevetsz az unokabratyóm poénján he?????????????????????????😄
ups and downs
1. Film Kvíz
2. FlatOut 2
3. FORMA1
4. Football Manager
5. Titan Quest
6. '80 as évek zenéi
7. F1CHL - Retro
8. Battlefield 2
9. Userbar kovácsok
10. rFACTOR
GO SKACOK!!!
2. FlatOut 2
3. FORMA1
4. Football Manager
5. Titan Quest
6. '80 as évek zenéi
7. F1CHL - Retro
8. Battlefield 2
9. Userbar kovácsok
10. rFACTOR
GO SKACOK!!!
T.T.
Ha Mark összeszedi magát akkor Õ, ha nem akkor valamelyik csapathoz hozzácsapódik vagy ha Õ úgy gondolja akkor indul egyedül egy csapatban
T.T.
akkor mesélek neked egyet😄 lehet ti is láttátok de én elsö sorból élvezhettem😄
szóval Hungaroring esö, elsö kanyar elött ad egy kövér gázt ugy tüzött el mellettem mint a pinty aztán elsö kanyarba berobbant mint egy torpedó komolyan azt csodálom hogy nem vitt el senkit magával...
marha vicces volt😄
szóval Hungaroring esö, elsö kanyar elött ad egy kövér gázt ugy tüzött el mellettem mint a pinty aztán elsö kanyarba berobbant mint egy torpedó komolyan azt csodálom hogy nem vitt el senkit magával...
marha vicces volt😄
szóval milyen humán emberrel lenne?ki lenne a csapattársa,ha egyszerûen akarnék fogalmazni.persze tudom h senki sem lenne,de azért felteszem ezt a kérdést,h fárasszalak
ups and downs
A régi Ligában is volt..úgy látszik a szépségem miatt megtalálnak mindenhol a csaj vezetõk😊)
T.T.
jobban jársz ha Ö megy Buttonnal mint Mark.
jaja aranyos, 14éves😊
de legalább már van egy nöi tagunk is😊😄
jaja aranyos, 14éves😊
de legalább már van egy nöi tagunk is😊😄
hát Velem biztosan beszélt meg Eagle-lel is, és tényleg nagyon szimpi a csajszi
Elméletileg igen, sõt nagyon biztos, majd azért csütörtökön meglájjuk mit hoz össze.
Ha minden rendben akkor a BAR 2. számú autójával megy, de lehet felõlem Button is😊
Elméletileg igen, sõt nagyon biztos, majd azért csütörtökön meglájjuk mit hoz össze.
Ha minden rendben akkor a BAR 2. számú autójával megy, de lehet felõlem Button is😊
T.T.
😄😄😄😄
az tudod milyen jó kocsi?😄 Malaysiában ugrattam vele egy hatalmasat😄
az tudod milyen jó kocsi?😄 Malaysiában ugrattam vele egy hatalmasat😄
én igen😊
azt mondta már beszélt mindenkivel a vezetöségböl és BTböl. ezekszerint akkor felvan véve? ööö igen és melyik carral indul?
azt mondta már beszélt mindenkivel a vezetöségböl és BTböl. ezekszerint akkor felvan véve? ööö igen és melyik carral indul?