F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg azon dolgozunk, h eredeti V8 hangok legyenek, bár kibaszottul nehéz.
Ha sikerül akkor majd fényképeket kérek, és beteszem egyedileg a modba, névvel ellátva. Természetesen majd a pályákat is választani kell mert bármilyen pályát be lehet épiteni.
Ahogy egyedi szabályokat is meg lehet fogalmazni benne
Ha sikerül akkor majd fényképeket kérek, és beteszem egyedileg a modba, névvel ellátva. Természetesen majd a pályákat is választani kell mert bármilyen pályát be lehet épiteni.
Ahogy egyedi szabályokat is meg lehet fogalmazni benne
T.T.
1. Film Kvíz
2. FlatOut 2
3. F1CHL - Retro
4. FORMA1
5. Titan Quest
6. Football Manager
7. '80 as évek zenéi
8. Battlefield 2
9. Ki van fent legtovább?
10. A legrosszab filmbefejezés
2. FlatOut 2
3. F1CHL - Retro
4. FORMA1
5. Titan Quest
6. Football Manager
7. '80 as évek zenéi
8. Battlefield 2
9. Ki van fent legtovább?
10. A legrosszab filmbefejezés
T.T.
kettõvel kizárt dolog h elinduljak😄😄😄
rF meg éppenhogy elfutna sztem a gépemen,de nagyon butítani kéne...az F1CH-t is kell😞
rF meg éppenhogy elfutna sztem a gépemen,de nagyon butítani kéne...az F1CH-t is kell😞
ups and downs
jaja, télleg szépek. hát ha Karesz és Remi nagyon akarja, na de majd ezt megdumáljuk😄
The only speedometer is in your head.
Kaptam az infót h kb. 3500Ft lesz, egy évre vagyis 250Ft/hó...sztem nem pénz ennyi a szórakozásra
T.T.
marha jó😄
na eldöntöttem inkább kifizetek ebben a ligában a serveré valamenyit mint hogy megvegyem az rf-et. sztem eag is maradni fog, egyedül nemvalami fun az rf😄
na eldöntöttem inkább kifizetek ebben a ligában a serveré valamenyit mint hogy megvegyem az rf-et. sztem eag is maradni fog, egyedül nemvalami fun az rf😄
ha a Williamstöl kitesznek akkor a Toyota #7esével szeretnék menni vagy a BMW Sauber #17esével bár arra sok lesz az igény😄
Természetesen ahol dohányreklám mentes reklám szerzõdés van, az is megvan, bár most nem tudom azokat megmutatni
T.T.
Rendben, ööö, lényeg az h ezt a festést nem én teszteltem le, hanem segitettem egy mod készitésében, ezért zavaró lehet a név, de 3an csináltuk ezt a modot
T.T.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>