F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a baj hogyha kikapcsolom az irtot akkor sem megy.
Az f1 startert nem inditja el. Ha pediga játékba választom ki akkor meg az van hogy látja is, és az autokat is mutatja de ha rákatintok hogy töltse be a versenyt kilép.
Downhill!!
Peti mondta,h mit ír ki neked,de már elfelejtettem.dehát nem értem h mé nem indul ez a mod nálad.
ups and downs
Mégpedig az hogy nem tudom futatni a modotokat.
Egyrészt a virusirtom állandoan kiirtja másrészt meg nem indul el.
Ugyhogy én csak a rh 2005-tel tudnék jönni...
Downhill!!
Szerintem nyugodtan jöhetnél,jelenleg 16an vagyunk,ha minden igaz.Ha szeretnél jönni akkor szóljál,mert Freedom most nincs itthon.😄
ups and downs
Csütin majd funon mesélek közben😊))
Addig szerezz mikrofont és majd TS-re gyere majd!
bye
T.T.
na lassan megyek alunni,jó utat Free,jó fényképezést meg miegymást.csütörtökön aztán gyere vissza😄
ups and downs
Van különbség

T.T.
Bécsbe már csak a mozdonyvezetõ kollégával megyünk fotózni...
Remélem jó lesz az idõ és fasza képeket tudok késziteni...
Majd teszek be, ha olyan sikerál..Természetesen Photoshoppot nélkülözök!
T.T.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Igen egyszerûen. Most ebbe a gépbe jön a kábel.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ups and downs
jó kis teszt volt ma,sajna Zsolt nagyon messze van,de már simán megyek 15 alatt,egyszer meg 4 tized elõnynél kicsúsztam,szóval lehetett volna olyan 14.6os idõ.😞
evvan😄
ups and downs
Elvitte a gépét,és most netjük sincs otthon.Azért csak megcsinálják már 31.-ig.
ups and downs
2500at az IndexF1nek, 1000Ft-ot meg a mod használatért.
Eagletõl kérdezd majd és tessék fizetni, mert kötelezõ
16an vagyunk jelenleg a ligában!
És egy hölgy tag is😊
T.T.
láttam,Zso visszajön,meg még egy pár emberke csatlakozik a ligához.
mivan ezzel a szerverdíjjal?:S:S
ups and downs
ups and downs
Gabi mondott egyszer egy jó "sztorit"(nagyon rövidet),azt azóta is emlegetjük😄😄😄-kár h nem voltam ott,de így hallásból is jó(már akinek...😄)😄
ups and downs
Egyébként meg mindenki egymásra mutogat,úgyhogy tök mindegy.A Fókusz,vagy az Aktív majd úgyis csinál róla egy riportot,mert végre történt valami szenzáció.
ups and downs
szülinapom is lesz ám hékás😄-arra nem írtál semmit😄😄
ups and downs
Üdv kolléga!
Tûzijáték:"szervezõknek kellett volna leállítani"-Demszky Gábor--->no de ki szervezte??a MEH!
Köszöntem!
ups and downs