F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
"Õ kezdte!!-Igen,de õ folytatta!!!"😄
Nemtom h miért oltott le,ne legyen már olyan nagy a szája,fél hónapja van itt.(persze ez tök mindegy,csak ne legyen már olyan nagy a pofája.......)

Nem hagylak itt titeket örökre,ez nem fordult meg a fejemben,csak a tesztet akartam otthagyni....de elszámoltam 10-ig(mert addig még el is tudok)

ups and downs

Freedom88
De KI Õ???
Leszarom h ki kezdte meg kinek..egyik se csinálja és pont.

Ne hagyj itt minket!!!<#rinya><#rinya><#rinya>

T.T.

antijuve
hát ja,azt néztem h zsolti nem bírja tartani a lépést,20 mp az jó sok.5.helyrõl indultam,és az elsõ körben uccsó voltam(vagy a másodikban),hát mondhatom remek.

ups and downs

antijuve
de most szted télleg olyan "durva" voltam,hogy így felkapja a vizet??és egyébként köszöntem mindenkinek😄😄-na majd leoltom a száját versenyen😄😄😄😄
majdnem otthagytam az egészet a francba:@:@

ups and downs

Freedom88
Ki ez a Montoya h beszólt?

T.T.

Freedom88
nekem unalmasan telt, 49 körön keresztül semmi dolgom nem volt:S

T.T.

antijuve
hát ehhez nemtok tanácsot adni...a sajátomon se tudom beállítani😄

ups and downs

antijuve
Csak már megint felbaszták az agyam....

ups and downs

antijuve
Virusscan nem jó?:S:S

ups and downs

antijuve
Hát nemtom mit mondjak!Kurva jó verseny volt!!!A setupom rohadt szar,de azon még lehet javítani,viszont ez az este bõven kárpótolt!!

Gordon:remek,tök jó h elindult!3500Ft nem nagy zsé,úgyhogy gyere!😄

ups and downs

Freedom88
Mindig általában az irtó szarakszik!

T.T.

Freedom88
Fizetni kell kemény 3500Ft-ot egy évre!

T.T.

gordon 24
Egyébként hozzátok nem kell fizetni ugyi? Legalábbis ha jól emlékszem jeff ezt mondta.

Downhill!!

gordon 24
Nah letöröltem az irtot és egybõl elindult..

Tehát akkor jó a progi viszont most nincs irtom.., Nem tudtok segiteni hol kell beállitani hogy ezt nem keresse?

Downhill!!

gordon 24
Lehet megpróbálom ugy hogy leszedem az irtót. Egy próbát megér nem?

Downhill!!

antijuve
Huha,nekem totál nem ilyen van😄😄.Akkor lehet h télleg a vírusírtó a bûnös(bár sztem elég kevés erre az esély)

ups and downs

gordon 24
Mondjuk az is igaz hogy ide berakta a kis buzi...

Downhill!!

gordon 24
Köszi a segítséget.. Nem tudom hogy próbáljam ezt ki mert ez a kis ....virusirtó angol tehát hálványlila gõzöm sincs hogy hol kell ezt beállitani.

De ha kikapcsolom sincs semmi. És ráadásul már 2x ujra raktam.

Downhill!!

antijuve
hát ja,én se,senki se.Majd kialakul

ups and downs

Freedom88
nem tudom:SSS

T.T.

antijuve
hát sztem bizta h nem a vírusírtó a hunyó.Te is láttad mit ír ki,nem hinném hogy a Virusscan miatt lenne:S:S.

ups and downs

Freedom88
De ha a virusirtó bebaszakszik akkor bármit lehet csinálni, nem fog indulni.
Ha mégse az akkor tényleg jó ötlet az átmásolás, az mindig segit😊

T.T.

antijuve
hát ez van,majd Jeff átviszi neki az egész game-t

ups and downs

Freedom88
értem😞(((
Hát ez érdekes...

T.T.

antijuve
Üdv,újra itthon!

Sztem akkor sem fog mûködni,ha kiveszi a vírusellenõrzõ alól,mert én se szoktam kivenni,csak kikapcsolom a vírusírtót.No mindegy,majd lesz valami.

Jeffrõl semmi hír,biztos jól érzi magát😄😄

ups and downs

Freedom88
Visszatértem!!!!!

Tipp: A F1C-t vedd ki a virusellenõrzõ alól és akkor indulni fog a starter.

Képeket majd teszek be hamarosan, de még van más dolgom is.
Este funrace tessék jönni!

T.T.

antijuve
Már megint felhúztam magam!Hogy jön egy büdös külföldi riporter ahhoz,hogy Zrínyi Miklóst(alias Magyar Mars😄😄😄) figurázza ki???!!!!Az olyanok is elmehetnek a jó büdös francba akik egy magyar hídnak olyan nevet adnának mint pl Chuck Norris híd....

ups and downs

antijuve
talán Eag-nak lesz.ja,és amit a köv.szezonról mondtam,az maradjon köztünk.THX.

ups and downs

antijuve
what a gentleman!!!!

ups and downs

Jeff Gordon
köszi meglesz. ezt a próbát még valóban megéri, hátha jó lesz és akkor jöhetsz te is, meg a köv szezonra is ha lesz majd szezon meg kedved.

jah, és nincs mit. ez csak természetes😊

The only speedometer is in your head.

gordon 24
Elõre is köszi... Akkor jó táborozást aztán majd dumálunk...

Downhill!!

Jeff Gordon
okés, akkor megdumáljuk és megcsinálom neked vasárnap magasságában, és akkor jöv7en vmikor odais tudnám adni neked. ööö van egy csomo pályám, teszek majd bele NASCARosat is. 88tól 2005ig szinte minden mod megvan egykét hiánnyal és tényleg rendezett a formája. Ugyhogy majd akkor msnen találkozunk, és holnaptól szombatig nem leszek mert gólyatáborom lesz.

antijuve
azé mondom😄😄😄-nyehehehe

ups and downs

Jeff Gordon
😄😄😄 LOL
az Gabi kukaca😊

antijuve
dettttóóó!!lehet h a Windows a hunyó!hogy dögölne meg Bill Gates(akárcsak a Worms Armageddonban😄😄😄)

ups and downs

antijuve
3307:sztem nem rossz ötlet,egy próbát mindenképp megér!Tényleg kapsz egy rakás modot,meg pályát,ráadásul rendezett formában(nem úgy mint egyeseknél-ezt most magamnak mondtam😄).Minden ötletet ki kell próbálni,persze lehet az is hogy a Windows-zal van a baj...vagy ez nem lehetséges?

ups and downs

gordon 24
Ez tetszene... Az ujra telepités nem segit. Próbáltam már . Szerintem a Windows szemétkedik vele. Lehet hogy egy komplett windows reinstall is jól jönne.

Mindenestre hétvégén megdumáljuk. és kösi.

Downhill!!

Jeff Gordon
nos igen, én elküldtem eagnak a 2shotot amit Petyátol kaptam, és Ö is azt mondta hogy teljes újra telepités, mást Ö se tud javasolni. vagy marad a #3307es variáció.

Jeff Gordon
na itt vagyok egy kicsikét!

szóval úgynéz ki h gépem hamarosan visszatér. úgyhogy nem hagyok ki egy futamot se...

Petya! lenne egy olyan ötletem, hogy veszek neked egy újrairható DVD-t és arra ráteszem az én verziómat. mivel az enyém tört játék igy ez megoldható és kapsz egy csomo modot, a DVDröl meg csak át kell másolnod a C-re. ha pedig úgyse jó akkor legalább le tudod törölni és lesz egy újrairható DVD-d. ennyit tudok tenni az ügy érdekében, ha tetszik akkor majd 7végén megbeszéljük, hogy hogyan mikor és hol tudom neked odaadni a dvd-t. Egyébként még kapná hozzá rengeteg jó kis modot és egyéb pályákat, és mindössze annyi lenne a teendöd, hogy átmásolod az egész mappát a dvd-röl a C-re.
remélem tetszik.
üdv néked haver, és Go Gordon😊

antijuve
foggalmam sincs.

ups and downs

gordon 24
Na ezt irja ki a gépem(amikor az index f1 starterre lépek:

A windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel.

Ennyi valami tipp????

Downhill!!

antijuve
igen,msn.vegyél fel:[email protected]

ups and downs

gordon 24
Na akko hogy msn?

Downhill!!

gordon 24
Igen persze.
Ujra raktam a játékot de igy sem mükszik.

Downhill!!

antijuve
hát magát az exe fájlt át tudnám küldeni,bár nemtom hogy akkor müködni fog e majd...de ha gondolod egy próbát megér...:S:S:S

ups and downs

antijuve
az starter a játék mappájában van,ugye?

ups and downs

gordon 24
Nem tudom.. Nekem két mappát tölt le(mind kettõ rar) És ha telepitem felmegy elöször a mod aztán meg e patch (mondjuk ez csak egy villanás és kész).

Az exe bent van a könyvtárba de nincs ikonja csak egy fehér négyzet. és ha rákattintok egybõl azt irja ki hogy az elérési utat nem találja stb....

Downhill!!

antijuve
ok,egyébként mikor mi letöltöttük én nem találtam a .rar fájlt,ami a starteré volt,szóval Jeffnek kellett átküldenie.

ups and downs

gordon 24
Most kipróbálok egy két dolgot remélem menni fog...

Downhill!!

antijuve
igen,a játékon belül valóban nem jó.hogy miért nem indul a starter az egy nagyon jó kérdés...nem tom h mit ír ki,de ha tudnám sztem akkor se tudnék segíteni.ami nagyobb baj,hogy valszíû freedom se...

ups and downs