F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most erre mit mondjak??én meg már fél hétkor,csak visszaaludtam😄-meg meg fél egykor feküdtem le😄.
ups and downs
Sumi világbajnok lesz....Tuti!
MAgyar futamon is csak azért voltak gyengék mert a gumi szar volt, ahogy melegedett a kerék, úgy begyorsultak és még Csalonzótól is gyorsabbak voltak.
MAgyar futamon is csak azért voltak gyengék mert a gumi szar volt, ahogy melegedett a kerék, úgy begyorsultak és még Csalonzótól is gyorsabbak voltak.
T.T.
Kiv leszek erre a Török futamra.Rem Schumi nyer.Bár Alonsot tettem másodiknak,azért nem bánnám hogyha Csokimassza bejönne elé😄
ups and downs
mert az IndexF1est már elkezdtem év elején és már be akarom fejezni....már nem sok van hátra, kb. 5-6 futam. Csak elindulok gyakni, nem gyakorlok rá úgysem😊
T.T.
két ligában tuti nem indulnék.Nem igen lenne rá idõm,meg így (a Challenget) hamarabb megunnám.Ez tökéletesen elég,és kihívás😄
ups and downs
Még jó h csak képernyõn keresztül érintkeztünk,különben lehet h átjön a boxomba és agyonüt😄😄😄😄
ups and downs
Igen, de igy h kevesebbet F1C-zek igy tökre élvezem.
Most rF-ben van egy új funcup mod ahol bogárhátuval kell zúzni, most indul liga ahol indulok, meg Porsche liga is abban is😊)
Most rF-ben van egy új funcup mod ahol bogárhátuval kell zúzni, most indul liga ahol indulok, meg Porsche liga is abban is😊)
T.T.
Kiforratlan setup volt, addig alakitom még rajta, vagy nem😄 sztem következõleg majd vasárnap veszem elõ az F1C-t ( IndexF1-Hungary ), majd újra csütörtökön
T.T.
az asszem nehezebb lesz mint ez😄-bár mindhárom funrace-t simán nyerted(kivéve az elsõt,ott Karesz jó volt nagyon)
GB-n egy hatodik hely a cél minimum,de lehet ennél jobb is😄,Jeff-nek:hááát,pont aligha..😞😞-majd Kanadában
GB-n egy hatodik hely a cél minimum,de lehet ennél jobb is😄,Jeff-nek:hááát,pont aligha..😞😞-majd Kanadában
ups and downs
hát ha már futam közben van,akkor....
én megvagyok nélküle.Gab szerint úgyis zúzom a monitorokat😄-ami nem is igaz😄😄😄-de télleg nem😄
én megvagyok nélküle.Gab szerint úgyis zúzom a monitorokat😄-ami nem is igaz😄😄😄-de télleg nem😄
ups and downs