F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
holnap szombaton,s nem jövõhét szombaton.de rossz lesz mán akko'
ups and downs
T.T.
huu régen nagyon sokat pingpongoztam a suliban,de annak is már öt-hat éve:S
ups and downs
ups and downs
ups and downs
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ups and downs
ups and downs
Azt hogy laposra vertelek vagy a játékot? 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ups and downs
Downhill!!
Nem felejtem el,Freedom.Holnap valszínû nem leszek,nemtom mikor érsz haza,úgyhogy addig is pá!
ups and downs
MEGYEK BILLIÁRD!
BRIAN AZÉRT MAJD LÉGYSZI HA MENTEK MA TESZTELNI EGY KÉPET MENTS MÁR IDÕEREDMÉNYEIRÕL. KÖSZI!
SZEVASZTOK
T.T.
Red Bull. Oké..
Downhill!!
Lehet h holnap már letudlak tesztelni, de legkésõbb hétfõig megtesszük, addig gyakizz silverstone-ban.
Ja igen és ha megfelelsz akkor Red Bull Racinggel indulsz.
T.T.
ups and downs
Downhill!!
ups and downs
ups and downs
Downhill!!
egy program segitségével kimentem a videóanyagot avi fájlba.
Az az Avi fájlt beleteszem a vágóprogiba, majd feliratozom, javitom, váltást, zenét teszek alá stb. stb. Ezt megcsinálom az össz. avi fájllal majd lementem egyben..(renderelem) és kész a videó
T.T.