F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dede,de azt mondta h valami "afterparty-ra" menne:S:S:S-én nem tom.valahogy nem tud érdekelni a nagy Parádé,nagy baromság az egész.
ups and downs
Jeff otthon van,sztem nem megy a Parádéra:S.vhogy megtom érteni.Jah,még nincs gépe,és nem tûnik túl lelkesnek😞
ups and downs
Szerencsére nem mert az elsõ kocsiban utazott, és az utolsó siklott ki.
De még Kelenföldön az utolsó szállt fel és leült, csak eszébe jutott h Érd-alsóra megy a vonat és akkor ha elõl van akkor kevesebbet kell gyalogolnia. Hála égnek! Most imádom a lustaságát.
De még Kelenföldön az utolsó szállt fel és leült, csak eszébe jutott h Érd-alsóra megy a vonat és akkor ha elõl van akkor kevesebbet kell gyalogolnia. Hála égnek! Most imádom a lustaságát.
T.T.
hát rossz hirek jöttek, púlzúsom ezerrel a magasban
H miért?
MERT REGGEL AMIVEL MENT ZSÓFI HAZA VONAT, BUDAFOK-ALBERTFALVÁN KISIKLOTT
H miért?
MERT REGGEL AMIVEL MENT ZSÓFI HAZA VONAT, BUDAFOK-ALBERTFALVÁN KISIKLOTT
T.T.
Reeeeeh!!!!Jó kis nap volt,készült egy két kép😄,csak nincs nálam😄
Egyébként hellóó!😄
Egyébként hellóó!😄
ups and downs
Mármint Eag?😄-Brotherly love😄
Ok,jóccakát,holnap este leszünk-mindhárman,szóval extra dózisban kapod a hülyeséget😄
Ok,jóccakát,holnap este leszünk-mindhárman,szóval extra dózisban kapod a hülyeséget😄
ups and downs
Pff, de akkor a ligavezetõnk egy láma!
NA most megyek, mert itt van Zsófy és szegényke már fáradt megyek aludni én is vele
NA most megyek, mert itt van Zsófy és szegényke már fáradt megyek aludni én is vele
T.T.
akkor miért ilyen láma a ligavazetõ,vagy ki a túró ez!!Még jó hogy ti normálisak vagytok Eaggal😄(khmm😄)
ups and downs
De ez azért erõsen butitott fotó, ha felvenném a grafikát akkor csillogna rendesen a gépezet
T.T.