F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.hát az télleg idegesítõ😄
2.miért muszáj?
3.sztem is
4.nemtom min vesztetek össze,de néhányszor megeshet
2.miért muszáj?
3.sztem is
4.nemtom min vesztetek össze,de néhányszor megeshet
ups and downs
Tehát kezdem:
Gordon 24= Galambos Péter.
Jeff Gordon alias Barta Péter a NASCAR forumba szokott irogatni ott haverkodtunk össze az igazi Jeff Gordon miatt.
Majd egy szép napon kellet neki a NASCAR 2003-as Játék ezt én átirtam neki õ meg két filmet.
És amikor találkoztunk akkor mondta hogy van ez a topik és ez a játékos liga igy kerültem ide...
Ui: Nem vagyok homi igy Juve (Brain) Jeff (Péter) tabu számomra igy te is...
Gordon 24= Galambos Péter.
Jeff Gordon alias Barta Péter a NASCAR forumba szokott irogatni ott haverkodtunk össze az igazi Jeff Gordon miatt.
Majd egy szép napon kellet neki a NASCAR 2003-as Játék ezt én átirtam neki õ meg két filmet.
És amikor találkoztunk akkor mondta hogy van ez a topik és ez a játékos liga igy kerültem ide...
Ui: Nem vagyok homi igy Juve (Brain) Jeff (Péter) tabu számomra igy te is...
Downhill!!
Tavaly is igen, de már akkor is nagyon szerettem a csapatot, sõt amikor még csak Cudicini védett ott, akkor nagyon megszerettem a csapatot.
Cudicini az a tipikus bravúr kapus. Néha bakizik akkorát h jaj, aztán legtöbbször olyanokat fog, h leesik az állam
Cudicini az a tipikus bravúr kapus. Néha bakizik akkorát h jaj, aztán legtöbbször olyanokat fog, h leesik az állam
T.T.
Hát mondjuk ezer meg egyszáz felõl basztatnak a liga felõl, akkor vagyok más ligában is ott is agyalnak, akkor nem alszok normálisan, kisiklik a vonat amelyiken Zsófi utazik, Zsófival összevesztünk tegnap este majd egy nagy sz*xxel kibékültünk😊
T.T.
de az utolsóban sem lesznek ott.Mondjuk három szar "kedvenc" csapat közül választhatok:Chelszki,Mankeszter,Arsenal...hát marha jó.
ups and downs
Boro-Chelszki 2-1...vagy csak rosszul láttam???😄-Jövõre mindenkit elver a Leeds!Addig is hajrá szarkák!😄
ups and downs
gyakorlat kérdése,mert ha már ismered a játékot,akkor simán mehetsz 17-et:S(nem vok szakértõ).mindenesetre odaadtam neki a setupomat.Nemtom én kezdésként mennyit mentem egy pályán(még anno régen)
Hohoóó vezet a Vale!!!!Szép volt Raul Albiol!!!
Hohoóó vezet a Vale!!!!Szép volt Raul Albiol!!!
ups and downs
1.király
2.még nagyobb király
3.hát rá nem mondok semmit
4.jó arc
de ki ez a Freedom?-vazze itt mindenki rokon szinte,de te hogy kerülsz a képbe???😄
2.még nagyobb király
3.hát rá nem mondok semmit
4.jó arc
de ki ez a Freedom?-vazze itt mindenki rokon szinte,de te hogy kerülsz a képbe???😄
ups and downs
értem, jóvan...
kicsit ledöbbentettem h GB-ben 1.13at lehet menni, Õ meg 1.22 körül szaggat
kicsit ledöbbentettem h GB-ben 1.13at lehet menni, Õ meg 1.22 körül szaggat
T.T.
igazából egyik se.Nemtom,sztem Petivel találkoztak valami Nascaros izében(Petya,javíts kérlek,ha tévedek).Nem rokonom,és nem vagyok szerelmes belé😄😄
ups and downs
1. nem ismerem😊
2. ismerem vhonnan
3. teljes mértékben
4. okééé😊)
de Gordon24 h a faszba talált rá akkor erre a fórumra?? Milyen kapcsolat van köztetek? Rokoni vagy szerelmi?😄D
2. ismerem vhonnan
3. teljes mértékben
4. okééé😊)
de Gordon24 h a faszba talált rá akkor erre a fórumra?? Milyen kapcsolat van köztetek? Rokoni vagy szerelmi?😄D
T.T.
jó,
Brian=na az én vagyok
Jeff=õ a csapattársam,és rokonom
Gab=Jeff öccse,szintén rokon
Gordon24=akit most vettél fel msn-en
😄😄
Brian=na az én vagyok
Jeff=õ a csapattársam,és rokonom
Gab=Jeff öccse,szintén rokon
Gordon24=akit most vettél fel msn-en
😄😄