F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T.T.
Én nem fáztam, pedig nyitva volt az ablak, volt akihez odabújhattam, és felmelegitettük egymást😊
T.T.
Jó reggelt srácok!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Mert most mégis egy csapat, Fradi, de asszem rongálni is együtt szoktak. Amúgy jó látni hogy sokan vannak, de olyna vezetõket, akik nyúlják a lóvét, lõném fejbe sznájperrel
T.T.
Juventus-FTC 0-1 VVK-döntõ Torinoban...
lehetõleg ne ide,csak az NB1re kevesebben kiváncsiak mint egy csapatra?hmmmm.érdekes,mikor a Vasas volt másodosztályú nem voltak 10ezren egy meccsen...vajon miért.
lehetõleg ne ide,csak az NB1re kevesebben kiváncsiak mint egy csapatra?hmmmm.érdekes,mikor a Vasas volt másodosztályú nem voltak 10ezren egy meccsen...vajon miért.
ups and downs
Most hovaszarjak h többen vannak? Az osztály NB II. Ok: nincs lóvé. Ergo akkor ne induljanak.
Ha Juventust kizárták akkor már a NAGY Fradesszal ne hogy már ne tegyék meg.
Ha Juventust kizárták akkor már a NAGY Fradesszal ne hogy már ne tegyék meg.
T.T.
és??arról messze nem õk tehetnek.egyébként meg tök mindegy,mert az majdhogynem többen vannak az NB II-ben egy FTC meccsen,mint az NB1 egy teljes fordulójában...hoppácska
ups and downs