F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ciao Dóri😊
üdv itt is. akkor már vagyunk négyen...
jókis tápik lesz ez😄
pussz
üdv itt is. akkor már vagyunk négyen...
jókis tápik lesz ez😄
pussz
The only speedometer is in your head.
Cyasztok😊
szánalmas magyar futball, én még egy sikátort se zárnék le a kedvükért, nemhogy 3 utcát. szarok, szarok és megint csak szarok. égetik az országot, menjenek nemistom hová...
Oks,jó éjt nektek!Holnap majd beszélünk😄.Vazze,uccsó nap a szünetbõl:@.Hogy rohadjanak meg!
Mégegyszer pá!😄
Mégegyszer pá!😄
ups and downs
Te,de ez olyan vicces meccs volt,h nemigaz.Ilyen hibákat elkövetni...nagyon loooooool!!!SZÉP VOLT FIÚK!!
ups and downs
Jobb is h kihagytam, sokkal jobb volt ez a film.
Lehet h kicsit elvont, de ha belegondolunk a szenvedélybe, minden érthetõ
Lehet h kicsit elvont, de ha belegondolunk a szenvedélybe, minden érthetõ
T.T.
Helyes!Az nem rossz setup,csak nem arra a pályára való😄-de a Grip-nél tuti h sokkal jobb😄
ups and downs
figyu Petya.Rakd be azt a setupot amit adtam Angliára.Azzal sztem sokkal jobb lesz.
Egyébként szépjónapot!
Egyébként szépjónapot!
ups and downs
Azt tudom de azért méis van egy kicsi különbség. Mondjuk ennek a hirnek örülök egy picit.. Red Bull 1000x jobb mint a Rönó. Meg látjuk mi lesz kicsit bizonytalan vagyok még.
Downhill!!
Hát õ. Tanulgatom, de kéne valami jó setupot csinálnom. Mert egyenlõre az van hogy ha tankolok kb 4környi suflát felrakok egy soft gumit és a grip setupot akkor tudok 1:12 vége körüli idõt. De ha versenyzek rajta és már több a benya és más a gumi akkor már csak 1:13vége 14eleje megy. Az meg sok szóval egyenlõre igy áll a dolog ja és Ferrarival. Rönóval még nem is próbáltam.
Downhill!!
sztem jó lett, zeneileg is teccik. figyelembe véve hogy rekord idö alatt lett meg, le a kalappal a MÁVos srác elött😄
Brájen! lassú a BMWd akarom mondani a neted😊 kiv vagyok a vidire, mindjárt nézem is,egy perc.
jaja!!az is nagyon lol😄
"Ezek verték meg Ladislaw-t!....Ezek verték meg Ladislaw-t!...Ez a két szemét verte meg...!" 😄😄
"Ezek verték meg Ladislaw-t!....Ezek verték meg Ladislaw-t!...Ez a két szemét verte meg...!" 😄😄
ups and downs