F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
halihó mindenkinek, nagy kár hogy suliba vagytok😄, no mindegy...
The only speedometer is in your head.
Nekem mondod? Mondjuk vagyunk 5en abból 2 csaj, egyik nem is néz ki rosszul, majd melllé csapódok😄
T.T.
csak egy ilyen bevezetõ óra volt.
Holnaptól jöv. csütörtökig 17:00-20:00ig oktatás. Szóval futamra is neccesen érek ide de sztem Eagle kocsival elém jön😊)
Holnaptól jöv. csütörtökig 17:00-20:00ig oktatás. Szóval futamra is neccesen érek ide de sztem Eagle kocsival elém jön😊)
T.T.
üdv mindenkinek!Megvolt az elsõ nap!
Jeff,thx a tagdíjat,majd vmikor megadom.
Free,hajrá a KRESZ vizsgádnál!😄
Jeff,thx a tagdíjat,majd vmikor megadom.
Free,hajrá a KRESZ vizsgádnál!😄
ups and downs
ha gondolod van egy progim, amivel lehet tesztelni a tudásodat. olyasmi mint amiennel vizsgázol majd, egyperc minden kérdésre. asszem 80mega úgyhogy ha érdekel egyszer átpasszolom majd amikor huzamosabb ideig vagy msnen...
áhhh, értem. hát akkor jó tanulást neked, én még a héten itthon vagyok😊
KRESZ: azt csak meg kell tanulni, a táblákat és a haladási rendet, stb. nem nehéz, én elsöre hibátlanra abszolváltam, pedig én se tanultam sokat:S
KRESZ: azt csak meg kell tanulni, a táblákat és a haladási rendet, stb. nem nehéz, én elsöre hibátlanra abszolváltam, pedig én se tanultam sokat:S
Természetesen, hisz ma csak évnyitó volt, meg sok bla bla....
Holnap kezdõdik igazából ,de ma 5re megyek KRESZ tanfolyamra..ahogy egész héten, majd jöv. csütörtökön vizsga
Holnap kezdõdik igazából ,de ma 5re megyek KRESZ tanfolyamra..ahogy egész héten, majd jöv. csütörtökön vizsga
T.T.
na voltam eagnál a mekiben, befizettem két tagdijjat: magamét és Brianét.
az elsö kettö is. tarkó baszták zacskós tejjel, az mekkora???😄😄😄
de a legjobb a Bull vers, hát az nagyon ottvan. ilyet kitalálni, azért sajnálom BaBot, de csak egy kicsit...
Free te unatkoztál vagy Karesz? vagy közösen? lol ezek a kezdöbetüs akármik...
Pontiac Trans Am egyébként egész jól néz ki még most is...