F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak azthittem az AZ jelent vmit külön-külön és azért emelted ki, de közben rájöttem gyorsban hogy azt jelenti hogy az, csak ki akartad emelni.
The only speedometer is in your head.
uramisten,ez így fél egykor nekem kicsit sok és sokk.inkább zenét hallgatok mint h ezt olvassam😄
ups and downs
sztem Renit valamikor bemutatom neked/nektek😊 Andinak valszeg hamarább😊 :S
na még jó😄😄😄😄😄
egyiken se ismerjük a másik válaszottját😊... MÉG 😊
egyiken se ismerjük a másik válaszottját😊... MÉG 😊
én komolyan beleszerettem abba nöbe akit mutattam bullnak😊
egyszerüen imádnivalóan aranyos😊
egyszerüen imádnivalóan aranyos😊
ezt az "az akit szeretnénk"-et nem kell ecsetelned....hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm😞(((((
ups and downs
sztem is jó volt. és még a létszám is ok volt, bár bullal megbeszéltünk egy 6os találkát, szóval ha mindhármunknak lesz bnöje,és az akiket szeretnénk😛 az milyen jó is lenne😛 na szóval akkor összehozunk egy hatos találkát😊
egy l lemaradt, tehát korrigálok: jól éreztem magam 😊 majd képekért holnap lehet jelentkezni nálam meg én is megkeresem freet a közös képekért 😊
jaja, most értem én is haza, hatalmas jó volt, én jó éreztem magam jó társaság mellett könnyebb gurul le a sör 😄😄 szal sztem kéne még ilyenek összehoznunk 😊
Ö Braun Gergely Gábor, bajai lakos NASCAR rajongó😊 és Dale Jr.nak szurkol ha jól emlékszem😄 de Jeff Gordon a legjobb😊
<#integet2>#integet2>
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
nyem, a pálya Bathurst, na ide müvészet szetápot csinálni😄
na ime egy shot:
Freedomot illeti az egymillió dolláros kérdés: vajon melyik pálya ez?😄 Brian ne segits😊
egyébként hát elég furcsa eme mod...
Freedomot illeti az egymillió dolláros kérdés: vajon melyik pálya ez?😄 Brian ne segits😊
egyébként hát elég furcsa eme mod...