F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segitsetek egy kicsit, de a legjobb emlékeim szerint ezen a képen nem Button van:

The only speedometer is in your head.
azért nemrossz eza meki:
ha jövöre 2006mod lesz, akkor jó lenne egy ilyet vagy egy BMWt kormányozni:
de inkább legyen 99, vagy 00. azzal izgalmasabb lenne
ha jövöre 2006mod lesz, akkor jó lenne egy ilyet vagy egy BMWt kormányozni:
de inkább legyen 99, vagy 00. azzal izgalmasabb lenne
ahoj.
hát azér mert az egyik eltünt, mert szar, evvan.
jaaa, igazad van😄 de egy ilyen sorrend elég ébresztö😄😄 lenne: kávé,kakaó,pálinka.
hát azér mert az egyik eltünt, mert szar, evvan.
jaaa, igazad van😄 de egy ilyen sorrend elég ébresztö😄😄 lenne: kávé,kakaó,pálinka.
Holá!Én csak egy képet látok,Jeff😉
És a "pálinkás" jelzõt kifelejtetted😄
Szépnapot!
És a "pálinkás" jelzõt kifelejtetted😄
Szépnapot!
ups and downs
KV-S,kakaós, iskolás jó reggelt!
sajna ma már megyek én is, de csak két elöadásom lesz, igy már kettökor végezhetek.
sajna ma már megyek én is, de csak két elöadásom lesz, igy már kettökor végezhetek.
na okés. megyek én is.
egyébként egyetértünk.
akkor ezzel a két képpel búcsúzom:
lehet választani😄
egyébként egyetértünk.
akkor ezzel a két képpel búcsúzom:
lehet választani😄
JÓVAN ELEGEM VAN MÁR BELÕLED MÁRA!JÖSSZ A HÜLYE POÉNJAIDDAL😄😄😄😄😄😄😄
nah jó éjt srácok
nah jó éjt srácok
ups and downs
jaja. jól néz ki.
már csak azt nem értem hogy miért vannak ágyúk a stadionra tapétázva ha MUval vagy:S
már csak azt nem értem hogy miért vannak ágyúk a stadionra tapétázva ha MUval vagy:S
2:1 ide.
11-esbõl kaptam a gólt, vagyis kivédtem a 11est, aztán ismételt a faszi, azt is kivédte a kapusom, majd a 3. próbálkozása bement😞
11-esbõl kaptam a gólt, vagyis kivédtem a 11est, aztán ismételt a faszi, azt is kivédte a kapusom, majd a 3. próbálkozása bement😞
T.T.
na ez megérdemel egy pirospontot😄😄😄
hát már azthittem... na mindegy nemhittem semmit.
hát már azthittem... na mindegy nemhittem semmit.
Grafikával nem szórakoztam, de lehet szebb még ettõl.
Elsõ tapasztalatokra, eddigi legjobb game, bár a kapust nem tudják egyszerüen megoldani normálisan! Balfaszságokat csinál
Elsõ tapasztalatokra, eddigi legjobb game, bár a kapust nem tudják egyszerüen megoldani normálisan! Balfaszságokat csinál
T.T.
Nah,nem akarlak benneteket elszomorítani,bár tudom,hogy amit most fogok mondani az nem lesz túl vidám...Szóval arra kérlek titeket,hogy ne nagyon szomorkodjatok,én döntöttem így,és azt hiszem,hogy nem fogom megbánni.A jövõ miatt hoztam meg ezt a döntést,ami úgy érzem,hogy még igencsak szép hasznot fog hozni,annak ellenére,hogy most úgy tûnhet,hogy nem ez lenne a legjobb megoldás.Kérlek titeket,hogy ne is próbáljatok meg lebeszélni e tervemrõl.Elhatározásom megingathatatlan,úgyhogy semmilyen külsõ tényezõ nem befolyásolhatja és nem is fogja befolyásolni.Bizony a jövõ kegyetlen,ezért minél jobban fel kell készülni rá...én próbálom ezt tenni...
Szóval úgy döntöttem,hogy....
Szóval úgy döntöttem,hogy....
ups and downs
😄😄😄
akkor fetrengenétek mind2en.
vhol hallottam volt egy fickó akitöl megkérdezték forgalmi vizsga alatt hogy egyenrangú útkeresztezödésben kinek van elsöbbsége? erre Ö: aki meszebbröl jön😄😄😄
akkor fetrengenétek mind2en.
vhol hallottam volt egy fickó akitöl megkérdezték forgalmi vizsga alatt hogy egyenrangú útkeresztezödésben kinek van elsöbbsége? erre Ö: aki meszebbröl jön😄😄😄
hát ezt le kellett mentenem, köszi, ötletes. megosztom majd másokkal is😄