F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dehonnem. megkapod. nem kell félned. úgyis mondhatnám: "Free! nefoss!😄😄"
The only speedometer is in your head.
azt is megkapod, de azért visszaigénylem majd😊 annyira nemszörnyü játék😄 föleg kiegészitökkel😊
Free,meglesz a Fifa 2007.Azt mondta a srác h mondjak neki vmi nehezebbet,amit meg kell szereznie😊-ötlet?😄
ups and downs
egyetértek. nekem is. a szivemböl szótál barátom<#eljen>#eljen>
Abbahagyom én is hiszen az egész sg-n tilos a politika. De egyszerüen ez már fáj nekem . Ezt már nem lehet szó nélkül hagyni!!!!!
Downhill!!
ezekszerint akkor van neked is...
ok. de azt muszáj volt leirnom.
ok. de azt muszáj volt leirnom.
KÉRLEK TITEKET HAGGYUK A POLITIKÁT EBBEN A FÓRUMBAN. SZEMÉLYESEN VÁROM MAJD AZ ÉRZÉSEKET STB, DE ITT NEM
T.T.
szar kormány ez. ez a szánalmas miniszterelnökünk miatt meg szégyenkezhetünk az egész világ elött... marha jó. és Ö nem tartja magát bünösnek, hát én kérek elnézést. viszont ezt a Lendvait is nagyon utállom, Ö meg a saját börüket mentve a Fideszre akar terelni mindent. ezaz ami bosszant, most a nyilvánosságnak miért nem mondják el hogy mindent elcsesztek??????
na mindegy, részemröl ennyi lett volna. bocsi a politikai offért.
ORBÁN VIKTOR a mi vezetönk...
na mindegy, részemröl ennyi lett volna. bocsi a politikai offért.
ORBÁN VIKTOR a mi vezetönk...
Én hajnali fél 3-ig néztem az eseményeket!
Akkor már nyugodtabb volt a hangulat.
Akkor már nyugodtabb volt a hangulat.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
és a sok gyorshajtóra😄 nehogy nekimenj egy másik 747esnek ami Debrecen felé tart😄😄😄
Hali!
Hát holnap KRESZ!
Este éjjel 1ig néztem a TV-t. Kemény harc volt, sztem ma folytatás lesz, sokkal durvább.
Zsolt(aki volt sörözni velünk) ott volt az elsõ sorokban😊)
Hát holnap KRESZ!
Este éjjel 1ig néztem a TV-t. Kemény harc volt, sztem ma folytatás lesz, sokkal durvább.
Zsolt(aki volt sörözni velünk) ott volt az elsõ sorokban😊)
T.T.
jó az rendben van, csak gondoltam ezt is beteszem témánál maradva
csak Honda? hátha világbajnoka akar lenni akkor váltani kellenne😄