F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most jogi infon ülök, nagyon fajin. érdekes, de mázlimra csak most vagyok itt mert felmentés élvezhetek hála az ECDL bizonyitványnak.
najó blöfföltem, azért elég uncsi, de még ittvagyok egy órán át. hát lehet van msn a gépen, jó lenne mert akkor felmásznék😊
najó blöfföltem, azért elég uncsi, de még ittvagyok egy órán át. hát lehet van msn a gépen, jó lenne mert akkor felmásznék😊
The only speedometer is in your head.
hát Norbert barátom, szörnyen sajnálom ami veled történt. de hát ez Bp. Európa egyik legszarabb fõvárosa. akkor most még csúszol is az egésszel... roppant bosszantó lehet. hát csak annyit tudok neked tanácsolni hogy ne idegeld magad ezen: ahogy az angol mondaná: Take it easy! 😊
szombaton te mész az összejövetelre??
szombaton te mész az összejövetelre??
Este leszek, addig legyetek jók és ne utazzatok BKV-val. Rohadt köcsögök ahogy az egész város az! BASZNÁ Szájba az összes fasszopó tüntetõ akik romba döntik a várost, más meg szivja utána a dolgokat. ÖSSZESET EGYENKÉNT LÕNÉM FEJBE, HOGY ROHADJANAK SZÁJBA!!!!! NEM IS TÜNTETNEK MÁR HANEM SPORTOT ÜZNEK A RENDÕRÖK VERÉSÉBÕL. GÉPPISZTOLLYAL TESSÉK KÜZÉJÜK MENNI ÉS ÖLNI A FÉRGESÉT!
NA, csá
NA, csá
T.T.
hát elhiszem hogy bosszant, engem is idegesitene de rendesen. kúrva Demszky meg a kúrva BéKáVé a hibás, hidd el...
ISTEN BASZNÁ MEG AZT A QRVA GECI FASSZOPÓ KÖZLEKEDÉST EBBEN A REDVÁS VÁROSBAN!
HOGY PICSÁBA VAN AZ H 1ÓRA 30PERC ALATT ÉREK LE A SZENT IMRE KÓRHÁZIG??? SIKERESEN ELKÉSTEM, VIZSGA OKT 4.ÉN!
QRVA ÉLETBE!
Ne is kérdezzetek róla többet, csak felbaszom az agyam!
HOGY PICSÁBA VAN AZ H 1ÓRA 30PERC ALATT ÉREK LE A SZENT IMRE KÓRHÁZIG??? SIKERESEN ELKÉSTEM, VIZSGA OKT 4.ÉN!
QRVA ÉLETBE!
Ne is kérdezzetek róla többet, csak felbaszom az agyam!
T.T.
igy van.
na bazzzz, két vagy három napot késik a mod. szuper.
na bazzzz, két vagy három napot késik a mod. szuper.
figyi,írd át,és azt hozd át,mert a tiedet nem ismeri fel a cd olvasóm...egyszer már kipróbáltuk
ups and downs
dehogy. jó az, majd elviszem vhogy Brianhez és akkor hálózatban játszunk Gab ellen,bár sztem kettönket is simán lenyom😄
kódolj. bár sztem a moha akkor is sokkal jobb, de ebben úgysem értünk egyet😊))
dehogy. majd megkapja. valszeg a héten. majd meglájjuk, hogy mikor ér rá Norbert.