F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nagyon komoly. Tetszik akkor a neve X-Plane? Nektek irott vagy eredetibe van meg? Mert Petya vett már nem egy eredeti dolgot.
Downhill!!
Minden fajta gép benne van, kis cessnától a jumbo jeten át az A380ig minden.
Helikopter is van benne, szóval minden
az fs egy rakás fos.
Nem lehet benne online-ban nyomni...ezt meg leheet
Helikopter is van benne, szóval minden
az fs egy rakás fos.
Nem lehet benne online-ban nyomni...ezt meg leheet
T.T.
Nem is azért kerdeztem mintha azt szeretném játszani. Csak nekem megvan a ms flight szimulátor. Tök jó játék de bármi van ha roszul rakod le vagy akármi csak lepattan a talajról és repül tovább és ez nagyon idegesitõ ezért nem is játszom vele. És egyébként milyen röpcsik vannak benne, de gondolom ha benne van az A380 akkor van benne minden.
Downhill!!
jah. de mikor és hol? holnap nemjó. kedd ok. csak mondd meg h hol és lehetöleg ne az isten háta mögött legyen.
The only speedometer is in your head.
Szia!
X-Plane a játék neve, és valósághü repülõgép szimulátor, mely a polgári repülést tartja inkább szem elõtt.
Igen törnek, ha bekapcsolod, de qrvára nem ez a lényeg!
X-Plane a játék neve, és valósághü repülõgép szimulátor, mely a polgári repülést tartja inkább szem elõtt.
Igen törnek, ha bekapcsolod, de qrvára nem ez a lényeg!
T.T.
bazzz, te mondtad le a mai alkalmat. hát telefonban pénteket mondtál, h akkorra szervezzünk egy sörözést. de nekem csütörtök is megfelel, de este hétig bent vagyok:S
qrva jó akkor is a festése, nekem nagy bejön!
Repkedtem ma egy kicsit az A380-nal, tettem egy iskolakört, hát ööö, fékezni kell rendesen földet érés elõtti pillanatokban, mert nagyon el tud szabadulni a járgány
Repkedtem ma egy kicsit az A380-nal, tettem egy iskolakört, hát ööö, fékezni kell rendesen földet érés elõtti pillanatokban, mert nagyon el tud szabadulni a járgány
T.T.
na ugye hogy ugye😊)
hát pech😊)) legalább jól ki leszel éhezve rá😊) ezen a héten már tuti odaadja
hát pech😊)) legalább jól ki leszel éhezve rá😊) ezen a héten már tuti odaadja
ups and downs
hát semmi különös.nincs semmi mondanivalóm😄😄
ma voltunk Visegrádon,meg Esztergomban.Jó volt.
ma voltunk Visegrádon,meg Esztergomban.Jó volt.
ups and downs
na mentünk ma egy versenyt Briannel: ime néhány kép: Heidfeld (Brian), Raikonnen (Jeff)
az elsö kanyarban:
a sikánban:
még a felvezetö körön:
nagyon közel:
és az elözés:
Race Winner: Jeff Gordon (#3 McLaren Mercedes)
thx for Brian, and Adi😄
az elsö kanyarban:
a sikánban:
még a felvezetö körön:
nagyon közel:
és az elözés:
Race Winner: Jeff Gordon (#3 McLaren Mercedes)
thx for Brian, and Adi😄