F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na,látom mindenki elment aludni,repkedni stb.Úgyhogy jó éjt
Jeff,akkor holnap találkozunk
Jeff,akkor holnap találkozunk
ups and downs
Ugy legyen. 5-dik. De nagy lenne Rossi, Schumi, Gordon, Everts. Jajj de szép lenne. Ebbõl már egy tutti Everts már bajnok.
Downhill!!
nembaj jó ez igy. Gordon is jó helyen végzett, és igy most második összetetben, Go Go for Nextel Cup, idén könnyedén meglehet😊 (remélem)
The only speedometer is in your head.
Nagyon kemény volt a vége mit mentek Kenseth-el uristen ekkor küzdelemte már rég láttam. Kár hogy elfogyott az üzemanyag Kensethnek. Nagy befutó lett volna.
Downhill!!
Na majd holnap megnézem mit tehetek. Egyébként errõl az oldalról mit kell leszedni, mert az elöbb megnéztem és leszedtem ezt a windoews 8. akármit. az kell?
Downhill!!
természetesen! valós idõjárás között? dobálja a gépet,mint a fene! ilyen távon is figyelni kell, hiába hogy automata pilóta vezet
T.T.
5és fél óra???😮 te jó ég. hát elhiszem hogy izgalmas, dehát ilyen hosszú távon is?
Qrva jó game, ahol qrva sokat kell tudni, de ha egyszer megtanulod, akkor élvezed mint atom.
Ma ksgy ( aki csinálta a Boeing festés ) Budapest-Hongkong útvonalat mente le. 5 és fél órás út. és nem unatkozott, végig az irányitók szóltak hozzá, hogy emelkedjen, süllyedjen, stb.
Ma ksgy ( aki csinálta a Boeing festés ) Budapest-Hongkong útvonalat mente le. 5 és fél órás út. és nem unatkozott, végig az irányitók szóltak hozzá, hogy emelkedjen, süllyedjen, stb.
T.T.
Szivesen!
Elõljáróként: Plötty a foniára és kezdheted tanulni, ha onlineban gondolkodsz, aztán jöhet szépen tovább😊
Elõljáróként: Plötty a foniára és kezdheted tanulni, ha onlineban gondolkodsz, aztán jöhet szépen tovább😊
T.T.
Má semmi... Azt hittem azért mondod mert hogy ismered meg ilyesmi és hogy csak neked szóval ezért irtam.
Downhill!!
Ajjajj.. Akkor nem jó hogy ilyet kérdeztem... Sry.. Akkor lehet már kapni?<#eplus2>#eplus2>
Downhill!!
csábitásként!
Aki készitette személyesen ismerem, tõle tanultam meg a kezelést és a fóniát😊

Aki készitette személyesen ismerem, tõle tanultam meg a kezelést és a fóniát😊

T.T.
Akkor már csak egy kérdésem van. Honnan? Vagy ha ezt nem tudod valaki nem tudná megirni nekem?
Downhill!!
nekem jó az a hely, gondom egy szál se vele. akkor Hubay tér félnégy mondjuk a Park Sörözöben?