F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na re.
sikerált lekésnem a szavazásról, de remélem leváltjuk demszkájt, sry srácok de én nagyon utállom és 16év alatt baszott a városra, ezért tartunk itt ahol most is, úgyhogy ideje másnak lehetöséget adni, mert akkor talán 4év alatt annyit fejlödhetünk mint az elözö 16ban. na politik ennyi, eztet muszáj volt, remélem egyetértésben vagyunk.
Brian! ok, majd mesélj. örülök h jó volt😊
Free! grt a repülésekhez, remélem már kapitány vagy azon az oldalon😄DD
sikerált lekésnem a szavazásról, de remélem leváltjuk demszkájt, sry srácok de én nagyon utállom és 16év alatt baszott a városra, ezért tartunk itt ahol most is, úgyhogy ideje másnak lehetöséget adni, mert akkor talán 4év alatt annyit fejlödhetünk mint az elözö 16ban. na politik ennyi, eztet muszáj volt, remélem egyetértésben vagyunk.
Brian! ok, majd mesélj. örülök h jó volt😊
Free! grt a repülésekhez, remélem már kapitány vagy azon az oldalon😄DD
The only speedometer is in your head.
Reggelt!
Ez a Sato egy fasz!Nagyon sajnálom Heidfeld-et,pocsék érzés lehet.A Renault Team meg egy loool😄
Ez a Sato egy fasz!Nagyon sajnálom Heidfeld-et,pocsék érzés lehet.A Renault Team meg egy loool😄
ups and downs
Na hát ekkora futamot! HEJES H az a geci alonso megint balfaszoskodott...hipp-hipp hurrá! Na de Sumi odabaszta Fisco-t...hmm tud valamit a srác.
Az utolsó körben amit müveltek ez kb. mi szintünk😄
Az utolsó körben amit müveltek ez kb. mi szintünk😄
T.T.
Ha majd kapok képeket,és átmennek az én cenzúrámon,akkor feltétlen beteszek párat😊
ups and downs
Megjöttem!Tudom h hiányoztam!Park sörözõbe most nem mennék ki már hogyha nem baj.Maga a "kirándulás" sztem nagyon jó volt,jobb volt mint Alsóörs.Elég nehéz lehet ott kinnt élni,fõleg ha a saját hazájuk is megtagadja õket(köszi vörösök-bocs de ez tényleg felháborító,persze sokan elintézik egy kézlegyintéssel).No,voltunk Beregszászon(ott aludtunk),Munkácson(a püspöknél is,nagyon jóóó fej😊))).Munkács belseje szép(egy-két emlékmûvel,pl komcsi emlékmû is van,dehogy minek....),de a külsõ területek nem valami fejlettek(az utak elég rázósak😄).Voltunk még a Vereckei-hágónál,az is nagyon szép volt(az Árpád vonal nagy poén volt😄),szóval szeretem a hegyeket😄😄😄.
No,nagyjából most ennyit,Jeff neked még úgyis mesélek róla sztem,meg egy-két képet is,ha valamikor majd eljutnak hozzám😊.
No,nagyjából most ennyit,Jeff neked még úgyis mesélek róla sztem,meg egy-két képet is,ha valamikor majd eljutnak hozzám😊.
ups and downs
T.T.
kössz.
viszont most télleg, mentem, jó éjt neked is, aztán majd KV-s jó reggelt!
viszont most télleg, mentem, jó éjt neked is, aztán majd KV-s jó reggelt!
hát elismerésem. a kemény munka eredménye, és még mi jön ezután?😊 kitudja? remélem leszerzödsz vmelyik jó kis társasággal😄D pl, United, Lufthansa.
gratulálok, rajta vagy a listán.
a Kun Ákos név ismerös, Ö nem indexes?
a Kun Ákos név ismerös, Ö nem indexes?
ok, hát akkor majd az élet megoldja, azaz majd kialakul.
nos tiplizek én is, holnap 10töl 19ig vagyok szal nemtom leszek-e funon. majd meglátjuk, attól is függ azért hogy hány százalék lenne.
nos tiplizek én is, holnap 10töl 19ig vagyok szal nemtom leszek-e funon. majd meglátjuk, attól is függ azért hogy hány százalék lenne.
eszküszöm lehet kipróbálom ezt a gémet, már csak azért h röhögjek, remélem kormánnyal lehet menni😊))
ok, ha minden igaz, akkor az okt 7. lesz. Zsoltit elhivod majd? kik jönnének?