F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó Reggelt! a KV-s féléböl.
a fenébe, pedig már kiváncsian vártuk, beszarás ezaz adobe...
a fenébe, pedig már kiváncsian vártuk, beszarás ezaz adobe...
The only speedometer is in your head.
NEM, ÉS NEM LETT JÓ! NA, DE MÁR TUDOM MI LEHET A PROBLÉMA! KIJAVITOM! MAJD LESZ VIDEÓ NEM TUDOM MIKOR!BYE
T.T.
Peet is kérdezte...kéne? attól h neked tökéletesen ellentétes a politikai nézeted mind nekem, ne ez itéljen meg két ember kapcsolatát!
zsófi is köcsög miépes volt mig nem jöttem én😄DDDDD
azóta átpártolt, mert velem van😄D
Jó éjszakát Uraim!
zsófi is köcsög miépes volt mig nem jöttem én😄DDDDD
azóta átpártolt, mert velem van😄D
Jó éjszakát Uraim!
T.T.
Az igen!! kemény lehet. Na majd talán egyszer meglesz és én is nyomom.
De ugye nincs harag ? Na jóéjt megyek aludni, Holnap meló van.
De ugye nincs harag ? Na jóéjt megyek aludni, Holnap meló van.
Downhill!!
felszállás követõen, rögtön be kell kapcsolni a robotpilótát, mert olyan örvények lehetnek, melyet nem tud megfogni a pilóta, mikor felmész a kivánt felszállási magasság (általában 17000 láb) akkor az irányitó megmondja hogy tartsd ezt az irányt és magasságot vagy változtasd. Ha változtatni kell akkor betekered a gombokat és a robot pilóta elvégzni magától. Be kell állitani különbözõ VOR pontokat (melyet érinteni kell egy repülésen), aztán végülis a r.pilóta vezet, de közben szinte 5 perces kontaktusban vagy az irányitóval. Szóval attól h nem vezetsz, attól iszonyatosan figyelni kell.
Landolást egyébként a világban, már a sz.gép csinálja, mi nem! Értékelni szoktuk a landolásokat! csak ezért! pénteken 6,5/10 kaptam. Kicsit meredeken kaptam el.
Landolást egyébként a világban, már a sz.gép csinálja, mi nem! Értékelni szoktuk a landolásokat! csak ezért! pénteken 6,5/10 kaptam. Kicsit meredeken kaptam el.
T.T.
A szimulátor a jó én is mindig azzal tolom persze csak autóval de a többi is nagyon tetszik.
Downhill!!
Komoly lehet. De ha felszálltál akkor csak repülsz? Vagy van teendõ közbe? Vagy a robot elintézi a dolgot?
Downhill!!
😄D Hmm, nem olyan nehéz az....benyomod apu generátort, aztán üzemanyag adagolás, hajtómü hütésre átkapcsolod, odabaszod neki a 230V-t és 1-1,5 perc és az összes hajtómü pörög.
aztán szépen a bekapcs világitás stb, azt engedély kérés! go!
aztán szépen a bekapcs világitás stb, azt engedély kérés! go!
T.T.
Az gyönyörü, akkor ez tényleg egy valós szimulátor. Jó lehet majd megszerzem aztán talán rájövök egyszer hogy hogy kell használni. Nekem mindig ez a bajom a repcsi progikkal kb fél ora amig beinditom..<#nevetes1>#nevetes1>
Downhill!!
Online repüléshez kiválóan kell tudni az nemzetközi fóniát, amelyet még csak most tanulom meg....szóval nem oly egyszerü ez
T.T.
de az még régi volt, aztán volt egy másik is...22:30-01:45 ha jól tudom...
Természetesen mind2-nél van!
Általában én offban repülök, de akkor is a gép letudatja velem, a valós idõjáráshoz hüen az útvonal tervet!
Természetesen mind2-nél van!
Általában én offban repülök, de akkor is a gép letudatja velem, a valós idõjáráshoz hüen az útvonal tervet!
T.T.
Olvastam hogy az idõjárás nem megfelelõ ezt hogy érted?
Online játéknál van halasztás vagy offlineba sem tudsz repülni?
Online játéknál van halasztás vagy offlineba sem tudsz repülni?
Downhill!!
Folytasd!
X-Plannel? Hát iszonyat jót repültem pénteken onlineban. Ha visszanézed a hsz-kat, akkor megtalálod, ide is belinkeltem, hogy melyik távot repültem le. Folytatás pénteken este, akkor megy tovább világkörüli utunk.
X-Plannel? Hát iszonyat jót repültem pénteken onlineban. Ha visszanézed a hsz-kat, akkor megtalálod, ide is belinkeltem, hogy melyik távot repültem le. Folytatás pénteken este, akkor megy tovább világkörüli utunk.
T.T.
Na megint Stewart nyert ugy hogy az utolsó kanyar felénél elfogyott a benya és begurult a célba szerencsé dög:::
Downhill!!
Ez az utsö!!
Igen elérünk vele valamit. Jobb érzés nekünk talán lesz valami ha nem akkor folytatjuk ha akkor sem tovább folytatjuk. Elöbb utobb csakl lesz valami.
Én sem hiszem hogy lemond de amig egy pici esélyt látok rá addig folytatom.
Na ennyi. Mizu az X-planeel?
Igen elérünk vele valamit. Jobb érzés nekünk talán lesz valami ha nem akkor folytatjuk ha akkor sem tovább folytatjuk. Elöbb utobb csakl lesz valami.
Én sem hiszem hogy lemond de amig egy pici esélyt látok rá addig folytatom.
Na ennyi. Mizu az X-planeel?
Downhill!!
Maga a tüntetés se megoldás! amúgy elértetek vele valamit? semmit!
Lemondott? Nem! akkor meg?
Lemondott? Nem! akkor meg?
T.T.
Nem értek egyett a rombolással, nem is teszem, ne keverd a békés tüntetést néhány vamdál hülyeségével, nem ugyan az.
Downhill!!
eszem ágámban sincs tüntetni, mert még a végén begyüjtenek, és arra nincs szükségem. a másik meg nem rongálok semmit, szóval én egy békés jobb oldali polgár vagyok. de politikot télleg offoljuk. nem ide való lenne.
Én nem sértegetelek. De ahogy látom te inkább baloldalon jársz. Hát csak tedd
Én az embered miatt 4000ft kapok kevesebb pénzt minden hónapba, ja és te is ha ez neked jó akkor oké, nekem nem felel meg.
Én az embered miatt 4000ft kapok kevesebb pénzt minden hónapba, ja és te is ha ez neked jó akkor oké, nekem nem felel meg.
Downhill!!
hát ezaz. a fö probléma ez. pedig nagyon jól megy. most is ott volt. de igy?? ááá. Johnsonnak meg sose megy szét.
tüntess ellene, ez a legegyszerübb...
Ja igen, majd ha TI kormányra kerültök és egyszer hazudtok akárhogy, már ott leszek a Kossuth téren tüntetni és szétütök egy két villamost kezdetnek!
Hajrá Magyarok!!!!
Ja igen, majd ha TI kormányra kerültök és egyszer hazudtok akárhogy, már ott leszek a Kossuth téren tüntetni és szétütök egy két villamost kezdetnek!
Hajrá Magyarok!!!!
T.T.
jaja. attól a buzi alonsótól jobban már csak gyúrcsánt utállom.
a fene egye már meg. ESPN: 5pilótám közül mind top10es volt. VOLT...
legalább Schumi nyert...
legalább Schumi nyert...
Na, hát örülj akkor! Úgyse lesz kormányváltás! maradjuk ennyiben! Méghogy népszavazás ez az ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁS! Röhejes!
T.T.
hát igen, bár amit linkeltem neked abból kideül h mit sem változott...
oks. sry. de tetszik az eredmény:S
Brian! nemtalálod ki kivel beszélek???😄D
Brian! nemtalálod ki kivel beszélek???😄D
no,politikát sztem mellõzzük(annak ellenére h egyetértek veled),msn-en lehet.
sajna még nem végeredmény
sajna még nem végeredmény
ups and downs