F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mekkora gém:
most próbáltam ki, kegyetlen szar, de mégis fun. ez hogy lehet?😄DD
most próbáltam ki, kegyetlen szar, de mégis fun. ez hogy lehet?😄DD
The only speedometer is in your head.
Na én eltünök. Holnap vidéken leszek majd jövök mindenkinek kellemes idõtöltést és a stb és a stb...... Hali.
Downhill!!
T.T.
hééééjjjjj<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
T.T.
aha persze. Dehogyisnem😄DD
bárcsak ne lenne... ennél csak nagyobb késés van😊))
bárcsak ne lenne... ennél csak nagyobb késés van😊))
dehonnem! LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK, és lehetöleg EGYMÁS MELLETT😊
2006.IX.11 sose felejtem el! Szeretlek édes Egyetlenem! Nélküled ki lennék? Senki. Olyan lennék,mint a villanymozdony áram nélkül. Helyes, de felesleges! Köszönök neked mindent! Szeretlek Zsófi!
Bezzeg erre nem mondtok semmit<#violent>#violent>
Bezzeg erre nem mondtok semmit<#violent>#violent>
T.T.
enyhén durva általánosítás...cigányoknál meg olyan 8-9 kölök szokott rohangálni rosszabb esetben...attól h valakinek van három testvére,még nem cigány....
no,magam részérõl befejeztem a témát,nem szeretnék már ezzel foglalkozni.
Ámen
no,magam részérõl befejeztem a témát,nem szeretnék már ezzel foglalkozni.
Ámen
ups and downs
Én nem is foglalkozok a politikával, mert mindenki hazudik, akár jobb, akár baloldali, és ebben egyezik a véleményünk!
T.T.
nembaj. ezért nem vagyunk egyformák. most ezen nem veszünk össze, remélem ezt te is érzed😊 ahhoz túlságosan baromság a politika h egy haverral összevesszek rajta. remélem te is igy látod😊
ez egy fantasztikus hir. köszönjük mester😊)))
a vasuti sineket mikor hóditod meg szimulátorral? mondjuk egy Baltimore-Los Angeles útvonal??😄DD
a vasuti sineket mikor hóditod meg szimulátorral? mondjuk egy Baltimore-Los Angeles útvonal??😄DD
egy mp3 lejátszó(512es) és egy bördzseki (de rohadtul tetszik)
egyetértek. alapvetöen nem a bal odallal van a baj, mert láthatjuk hogy nyugaton teljesen jól müködik, hanem azzal van a gond h ezek még a régi kommunisták és magukat demokratáknak(!) vallják.
na ennyit.
politikáról ennyit. Orbán Viktor az utolsó reményünk... ez nem vicc, ez igy van.
MÁS:
ma sikeresen megszabadultam 20e Ft-ol😊)
na ennyit.
politikáról ennyit. Orbán Viktor az utolsó reményünk... ez nem vicc, ez igy van.
MÁS:
ma sikeresen megszabadultam 20e Ft-ol😊)
A TÜNTETÕK KURVÁRA NEM EGYENLÕK A VANDÁLOKKAL!!EZT AZÉRT NEM ÁRT TISZTÁZNI!AZ ÉN OSZTTÁRSAIM IS KINNT VOLTAK/VANNAK/LESZNEK ÉS EGYÁLTALÁN NEM VANDÁLOK SZERÉNY TUDOMÁSOM SZERINT!EGY FASZ KISZ-ES MEG NE POFÁZZON H MIRE JÓK A REFORMOK,HA LEHETNE KÉRNI...HÚSZ ÉVVEL EZELÕTT MÉG AZ ELVTÁRSAK SEGGÉT NYALTA,MOSTMEG MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE.HAT SZÉP PÁLYAFUTÁS MONDHATOM!NEMBAJ,HAJRÁ MAGYAROK,HA ILYEN MARHA EZ A NÉP,AKKOR PUSZTOLJON A SAJÁT SZENNYÉBE!
Szép napot!
Szép napot!
ups and downs