F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen,érezd csak jól magad,remélem úgy is fogod,csak sztem az ivásnak nem kéne h kellésnek legyen
ups and downs
nem azért,csak h "huu,most te igyál a legtöbbet,mert milyen már az hogyha nem iszod le magad a sárga földig",csak azért mert most Te vagy 18 éves"
ups and downs
AP-ben sem volt,mégis kurva jó vidi
egyébként folyton ez az ivászat!jajj,most aztán kuva sokat iszok,majd így meg úgy....pffff
egyébként OLLLLÉÉÉÉ
egyébként folyton ez az ivászat!jajj,most aztán kuva sokat iszok,majd így meg úgy....pffff
egyébként OLLLLÉÉÉÉ
ups and downs
akkor jó, egyetértünk.
Neki is kell majd inni rendesen😄 hogy nézne az ki h a völegénye 18.születésnapján józan😄DD vagy nem?😊))
Neki is kell majd inni rendesen😄 hogy nézne az ki h a völegénye 18.születésnapján józan😄DD vagy nem?😊))
The only speedometer is in your head.
dehogy bay...
Természetes h én iszok a legtöbbet.
Mondtam is Zsófinak, nem leszek beszámitható😄
Természetes h én iszok a legtöbbet.
Mondtam is Zsófinak, nem leszek beszámitható😄
T.T.
én is azt hiszem😄DD de nincs is azzal baj, nemde?
de majd a te szülinapodon... neked kell legtöbbet inni😄DD
de majd a te szülinapodon... neked kell legtöbbet inni😄DD
ekkora egy szar fórumot,mint ami a ligának van,nincs még egy a földön!fél óra alatt nem tudtam megnézni az új hsz-eket!gggggrrrrrrrrrrrr
ups and downs
Freedom azóta már lázasan irja a tesztet😄 reméljük h ott is van és sikerül neki😊
Majd meglájjuk, mert lehet maradunk éjszakára apámnál miskolcon, mert végülis a kocsit valahol visszakell neki adni😄
T.T.
biztos, csak bizz magadba "pajti"😄D nem nehéz az.
igen az nem hangzik rosszul, és egynapos kirándulás lesz?
igen az nem hangzik rosszul, és egynapos kirándulás lesz?
sikerülni fog. más eredmény nem lehet, nemde?😄
érdekes ajándék, és hasznos is, és terv megvan h hova mentek? azért egy tank bezin sokáig elég.
érdekes ajándék, és hasznos is, és terv megvan h hova mentek? azért egy tank bezin sokáig elég.
CSak sikerüljön😊)
Apámtól szülinapomra egy tank benzint kértem az autóba, és azt mind én használom el, mert akkor zsófival megyünk valahova kirándulni.
Apámtól szülinapomra egy tank benzint kértem az autóba, és azt mind én használom el, mert akkor zsófival megyünk valahova kirándulni.
T.T.
Jó reggelt!
Irány a KRESZ vizsga újból!
Remélem most odaérek!😊 11re kell mennem, hamarosan indulok!
Irány a KRESZ vizsga újból!
Remélem most odaérek!😊 11re kell mennem, hamarosan indulok!
T.T.