F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
Mondjuk, azért sok igazság van abban, amit írtok az újságban, mind a Jobbágyi, mind a diákok... Nálunk is vannak olyanok,akik nem értem mit keresnek még itt,pláne végzõs évfolyamon. Csodálkozom is,hogy jutottak el oda, jah, mondjuk egy Kukorelli vezetéknévvel lehet hogy nem is olyan nehéz. Kedvencem: Tegnap beérkezek az egyetemre, leparkolok a suli elõtt az autóval,pár ismerõs arc a bejáratnál. Nagyon nem is foglalkoztam velük,nem egy bandában zenélünk, hogy úgy mondjam. Ez történt 17:20kor, az óra 10p múlva kezdõdik,könnyedén beértem mert még a terem is közel volt a bejárathoz. Na most ez pár ember, akik akkora talentumnak hiszik maguka, ugyanarra az órára jött,amire én. A pofátlanság viszont az,hogy bejöttek félóra késéssel egy 1 órás gyakorlatra,mert elõtte cigiztek,röhögtek,mi egymás. Mondjuk gond, már máskor is volt velük.

A másik,ma reggel vizsgajelentkezés. Szerencsém volt,hamar végeztem. Bírom viszont az olyanokat, akik iwiw üzenõfalon hirdetik, hogy már 7:05-kor végzett,míg más próbál szenvedni a bejutással, egyrészt ki sz*rt érdekel,hogy neki már kész, másrészt ki a sz*r kérdezte... Egyébként ez ugyanaz a gyerek,aki szidja a neptunt mindennek,ha neki nem jön össze úgy a jelentkezés.Okos ember.Sajnos egy gimibe is jártunk,remélem nem fogunk egy helyen is dolgozni.. Na mind1,nem mintha ilyenen felhúztam volna magam,csak úgy elmeséltem,eszembe jutva egy bejegyzésed az egerbocsi füzetben😊

Jeff Gordon
az nem semmi,pedig most az Arsenal is jó formában van. Remélem valamelyik nagy londoni klub lesz a bajnok, inkább az Arsenal,de a Chelseavel is kiegyeznék,csak ne a M. United.. bár ahogy nézem,ez a veszély nem nagyon fenyeget.
A spanyol bajnokság viszont szorosnak ígérkezik,a Barca még nem kapott ki 12 meccs alatt,de elõnyük így is csak két pont😊

Zsófy
Tudom, h segítettél volna, mert tudtam, h Neked 100%ra van zenevágó progid... De Peet megcsinálta, meg Bryan is akart segíteni, szal elvették a munkád😄... De azért Neked is köszi, a szándék megvolt<#puszis>

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

antijuve
mehetne úgy is, hogy te tolatsz 😊

ups and downs

antijuve
Nyomulnak a kékek

ups and downs

Freedom88
CHELSEA!!! TRA TRA TRA!!!😊 0-3 😊

T.T.

Freedom88
mehet naplementébõl átment éjszakába. Idõgyorsítás stb.
Második futam meg mehetne úgy, h naplemente, éjszaka, napfelkelte😊

T.T.

Freedom88
én is segítettem volna, de nem segítettem😊

T.T.

antijuve
majd meglátjuk, azért lehessen annyira látni, hogy normális verseny legyen

ups and downs

Jeff Gordon
az tuti,kipróbáltam ezt az Imolát este 10kor,korom sötét van,alig lehet látni,hogy mikor jön a kanyar,nehéz belõni a féktávokat,ha akkor lesz a futam,nagy ki-ki meccs lesz😊
9kor már elég sötét van,de még kellõen világos ahhoz,hogy lássunk is vmit, nemtudom,majd kiválasztjátok,de ez a 10 óra elég durva, 2:10-es köröket mentem😊)

antijuve
kösz 😄

ups and downs

Jeff Gordon
szívesen Zsófy

Zsófy
De attól még kedves vagy, hogy Te is segíteni akartál <#puszis>

Zsófy
UUUUU Köszönöm!!!! Tökéletes😊 <#puszi>

antijuve
rosszabbat egészen biztos 😊

ups and downs

Jeff Gordon
valóban az,bár igaz az is,eltudok képzelni jobbat is😊

antijuve
remek vasárnap esti program 😊

ups and downs

Jeff Gordon
most olvastam el a 2009/5.számot😊

antijuve
de ez most hogy jutott eszedbe?

ups and downs

antijuve
Valóban

ups and downs

Jeff Gordon
Remek újság ez a pázmányos ítélet<#eljen>

kár, hogy nálunk ilyenek nincsenek,pontosabban régebben volt,de zátonyra futott,jellemzõ...<#nezze>

antijuve
akkor én már be se fejezem...

ups and downs

Jeff Gordon
igaz,nem én vagyok Norbi,nem tõlem kérted,de megpróbálkoztam vele:
íme a zene a mobilra

ha jól hallottam kb ettõl a résztõl kellene,ha nem jó írd meg,és alakítok rajta szívesen😊

Zsófy
Norbi! Majd tudnál segíteni nekem? Ha átküldöm ezt a számot Le tudod majd vágni az elejérõl azt a 44mp-t ami nem tessik annyira? Mert szeretném csengõhantomnak, mert sztem tök jó😊

Freedom88
balfasz😊

T.T.

antijuve
de hülye vagyok.Peet nyert.akkor Free bendzsa vagy 😊
Viszont Grat Mester!<#worship>

ups and downs

antijuve
grat szivi a 2-1-1 szettarányú bowlinggyõzelemhez 😄

ups and downs

Engösz
Szegény süni kicsit nyomika, de a többiek nagyon cukorfalatok! Macikaa<#puszis> 😊

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

antijuve
😊)) aranyosak nagyon

ups and downs

Freedom88
Pár kép az állatvilágból:

T.T.

Engösz
Aham. Mondjuk legalább érdekli õket hogy mit gondolunk a tanárainkról, meg az óráikról.

Jóéjt mindenkinek!

antijuve
ja, de azért nagy különbség hogy nálatok kötelezõ

ups and downs

Engösz
Jólvan, akkor nem egyedi dolog.

Freedom88
nekem is...😊

T.T.

antijuve
nembaj, én nem vettem észre 😊

ups and downs

antijuve
#41158 - ha ez a szabály, nincs mit tenni 😊

jah, jó gyorsan elment nekem is.

ups and downs

Tigristank
Nálunk és van értékelés, a tanárokat lehet értékelni a neptunon keresztül, de ez nem kötelezõ.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Engösz
Kettõbõl egyszer sem írtam le jól a kérdõív szót. De most javítottam.

Engösz
Sziasztok!
Most a megdöbbenésemnek kell hangot adnom, és egyben kérdést is teszek fel Peet és Bryan részére. Másnak is, csak nem biztos h tud válaszolni.
Nektek is van olyan a suliban, hogy félévenként kérdõdívet kell kitölteni? Ma délután kaptunk üzit neptunon, hogy minden hallgatónak értékelnie kell tantárgyanként a félévet. Kötelezõ, különben nem adják ki az indexet. Átlag 14-20 db kérõdív/fõ. Még jó hogy dec. 14. a határidõ... Azt mondja: "Az oktatói munka hallgatói véleményezése visszacsatolás az oktatás minõségérõl, ami a hallgatók véleményére alapul, így lehetõséget kapunk a problémákra való rálátásra, s ezáltal ezeket orvosolni lehet."

A másik meg, hogy mától lehet jelentkezni a vizsgákra. Meglehetõsen hamar elment ez a félév..

antijuve
ez jó szám

ups and downs

Freedom88
antijuve
ja ok

ups and downs

Zsófy
én meg csak azért, mert éreztem a csodálkozást, gondoltam megmagyarázom:F

Zsófy
Igen, rohantam tegnap este a vonathoz, mert nem volt kiirva, h késik.... erre késett, 10 percet...:@😄

Freedom88
mióta müködik ez😊 gratuláljunk a mozdonyokra felszerelt GPS-nek! Na ezért kellett, qrva fontos volt.
Azért ne bízz benne 100%-ig, mert néha iszonyat faszságot hoz ki.
Én pl most éjszaka nem tudtam bejelentkezni a rendszerbe. Írhattam róla lapot, mondhatom remek.

T.T.

antijuve
jó nem azért írtam, csak hogy még nem hallottam és viccesen hangzott 😊

ups and downs

Zsófy
Most írtam volna, h padlizsánruha?!😄 Vagy padlizsán színû?
Még jó, h nem ismered, ezt a csajok jobban, mikor azt kérdik: milyenre festeted a hajad? Padlizsánlilára.... ez a "kifejezés" ilyen csajos körökbõl jött😄

antijuve
padlizsánlila 😄 ezt még nem hallottam.tom h a padlizsán milyen színû 😊

ups and downs

Zsófy
Nagyon köszönöm😊. Tényleg szigorú. De sajons Eszternél csak pár képet tudtunk csinálni... de már bánom, h nem piros koktélruhában mentem, ez a padlizsánlia szinte totál feketének látszott, és szinte mindenkin sötét ruha volt😞