44995
F1CHL - Retro
-
#41955 köszi,sikerült,5öst kaptam (gyakorlatban: kmf,mert beszámoló volt).Szerencsém volt,megismert a Tanár Úr:)
És Neked hogy ment drága Ágnes?:) [huuh,ha nem szereted így a neved bocsi,elfelejtettem melyik verziót nem szereted :S,de azt tudom,hogy van egy] -
#41954 Sajnálom Zsófy,legközelebb sikerül majd Egyébként hogy állsz hány vizsga van még Neked? :)
Jól hangzik a neve,jó kocsma amúgy?:D -
#41953 Szánalom......száááánalom. -
#41952 Na ez a hot... Le leszüncs cserélve?!:(:S -
#41951 Jóreggelt! Analízis vizsga letudva 12 perc alatt (ebben benne volt a kiosztás, index átnézés, jegybeírás (kapa))
ZGY= Zugló Gyöngye... a kocsma, amit itt van sulitól 1 percre:D -
#41950 jóreggelt
Lórántok,Lórándok have fun:)
lányok,mit jelent a ZGY?:) -
#41949 OkOk! -
#41948 ahha, ha ZGY-be leszek, írok, h oda gyere:D -
#41947 10kor találkozunk :P -
#41946 Jah, Te alapból penge vagy belőle, nincs szükséged rá, hogy megtanuld :)) -
#41945 Hálám és köszönetem. Asszem minden apró segítség jól jön. Bár most elég jól vagyok, a "c" sorból már csak három tétel van hátra, a "b"-ből még öt. És a mai kávétömeg megtette a hatását. -
#41944 ÉN fél 9től analízis, de sztem csak aláírom:D -
#41943 jó, mi?:D én meg se tanultam :D -
#41942 nekem egy időre elég volt a vizsgákból, de majd a polgár közben igyekszem gondolni rád. -
#41941 Köszönöm szépen! -
#41940 Sok sok sok sikert hozzá!!!! Én is szurkolok majd Neked!
Igen, google a barátom! :) -
#41939 én remélem akkor már végzek,déltől kezdünk,de gondolok rád kedves Ági:) -
#41938 hát,nem a kedvenc tantárgyam:))
igen,ez a kövi,holnap:)
igen,jogalkotástan,ügyes vagy -
#41937 Lesz valaki velem szolidáris és vizsgázik valamiből 14.00-tól???? Ha nem, akkor tölthetné azzal az idejét, hogy rákocentrál arra, hogy a lehető legmegfelelőbb tételt húzzam pü-ből! :D -
#41936 Öhm, mi van vele? Következő? (jogalkotástan? :) ) -
#41935 búúú,legistica... -
#41934 hát köszi :) -
#41933 Nem baj Bryan, mi azért szeretünk Téged. :))) -
#41932 én nem szeretem az Aerosmith-t -
#41931 Eredetibe...:P:D -
#41930 Én is! És nekem is megvan az album Lacitóóóól! :D:D -
#41929 ?!:O:D
Szeretem:) -
#41928 Na, ma is nyertem (tegnap buktam), ezért mindenkit meghívok egy ötcsillagos étterembe vacsorázni! :) -
#41927 Hát na remek mondhatom,mindegy legalább f1-ben nem láthatjuk a csalóját többet. Azért a Nascarból nagyon nehéz (szinte lehetetlen) lesz visszakerülni.
Ott se fogják jobban szeretni a csalóját,mindenesetre jó lesz majd neki a 38-42 hely valamelyike. -
#41926 Piquetinho a NASCAR-ban folytatja :). ott legalább közelebb vannak a falak :) -
#41925 köszi -
#41924 gratulálok.
ahogy Attila mondaná,nem a legszebb,de a legjobb.
és végül:
egy klasszikus kicsit átalakítva:) -
#41923 osztályelsők?:). ez már fősuli, mások az elvárások :) -
#41922 Nekem meg a vállgazd:S:( Csessze meg Eckert...:S
Oké, csendben maradok:) -
#41921 grt azért -
#41920 de, annál kezdem, talán ez volt a baj :). -
#41919 Kettes. Jog kettes. :((((
Azért ennél jobbra számítottam. De csak azt mondhatom magamnak is, h legalább megvan.
És Zsó, ne is mondd, h osztályelsők vtunk vmikor. Úgy érzem az már a múlté. Lelkiismeretfurdalás. -
#41918 Uhhh de felhúztam az agyam... OKé, h hostessek "csak" csini lányok lehetnek, de az, h pl elvárják, hogy hosszú legyen a hajad, meg 170 fölött legyél... "Az első rostán átmentél" (kapom az SMSt), de gyere be csinos ruhában, így meg úgy sminkelve, h lefotózhassunk, mert ez kell ahhoz, h nálunk dolgozhass... Anyáááád!!! -
#41917 IWIW-en ment levél! (Zsóf,Ági,Bryan,Peet) -
#41916 Én meg megterveztem a jövőm... Két szakot egyszerre: Gazasági informatika és számvitel...
így nézne ki (ami pirossal van, azt a feketével kéne vinnem, és a D-t az már csak odacsaptam, nem volt kedvem illesztgeti.... Ha érdekel vkit... de bonyolult:D)