F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
A másik,ma reggel vizsgajelentkezés. Szerencsém volt,hamar végeztem. Bírom viszont az olyanokat, akik iwiw üzenõfalon hirdetik, hogy már 7:05-kor végzett,míg más próbál szenvedni a bejutással, egyrészt ki sz*rt érdekel,hogy neki már kész, másrészt ki a sz*r kérdezte... Egyébként ez ugyanaz a gyerek,aki szidja a neptunt mindennek,ha neki nem jön össze úgy a jelentkezés.Okos ember.Sajnos egy gimibe is jártunk,remélem nem fogunk egy helyen is dolgozni.. Na mind1,nem mintha ilyenen felhúztam volna magam,csak úgy elmeséltem,eszembe jutva egy bejegyzésed az egerbocsi füzetben😊
A spanyol bajnokság viszont szorosnak ígérkezik,a Barca még nem kapott ki 12 meccs alatt,de elõnyük így is csak két pont😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Második futam meg mehetne úgy, h naplemente, éjszaka, napfelkelte😊
T.T.
9kor már elég sötét van,de még kellõen világos ahhoz,hogy lássunk is vmit, nemtudom,majd kiválasztjátok,de ez a 10 óra elég durva, 2:10-es köröket mentem😊)
kár, hogy nálunk ilyenek nincsenek,pontosabban régebben volt,de zátonyra futott,jellemzõ...<#nezze>#nezze>
íme a zene a mobilra
ha jól hallottam kb ettõl a résztõl kellene,ha nem jó írd meg,és alakítok rajta szívesen😊
Viszont Grat Mester!<#worship>#worship>
ups and downs
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Jóéjt mindenkinek!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Most a megdöbbenésemnek kell hangot adnom, és egyben kérdést is teszek fel Peet és Bryan részére. Másnak is, csak nem biztos h tud válaszolni.
Nektek is van olyan a suliban, hogy félévenként kérdõdívet kell kitölteni? Ma délután kaptunk üzit neptunon, hogy minden hallgatónak értékelnie kell tantárgyanként a félévet. Kötelezõ, különben nem adják ki az indexet. Átlag 14-20 db kérõdív/fõ. Még jó hogy dec. 14. a határidõ... Azt mondja: "Az oktatói munka hallgatói véleményezése visszacsatolás az oktatás minõségérõl, ami a hallgatók véleményére alapul, így lehetõséget kapunk a problémákra való rálátásra, s ezáltal ezeket orvosolni lehet."
A másik meg, hogy mától lehet jelentkezni a vizsgákra. Meglehetõsen hamar elment ez a félév..
Azért ne bízz benne 100%-ig, mert néha iszonyat faszságot hoz ki.
Én pl most éjszaka nem tudtam bejelentkezni a rendszerbe. Írhattam róla lapot, mondhatom remek.
T.T.
Még jó, h nem ismered, ezt a csajok jobban, mikor azt kérdik: milyenre festeted a hajad? Padlizsánlilára.... ez a "kifejezés" ilyen csajos körökbõl jött😄