F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jól megtankoltam a kocsit,bízva a jó kvaliban(ami be is jött),csakhát nem volt túl sok a benzin a többiekhez képest(bár tök mind1,mert a jobb elsõ gumi,már sárgában volt😞 )
ups and downs
de lényegében te csináltad magadnak ezt a meleg helyzetet, vagy nem?
The only speedometer is in your head.
egyébként a nehéz kocsival egész jól rajtoltam,bár bull kicsit betartott és el is mentek asszem ketten(Free meg Mac),aztán meg Gatti is megelõzött egy hibám miatt,aztán jött Remi,õ meg Gatti miatt elõzött meg,mert feltartott😊)
mindenki egy kiálláson volt??ezek mikor mennek már ki??(gondoltam😄)
mindenki egy kiálláson volt??ezek mikor mennek már ki??(gondoltam😄)
ups and downs
egyébként nem, mert én azért törtem le a szárnyam, mert amennyit gyorsultam pont elég volt hogy ne álljak meg...
T.T.
lényeg, a lényeg. elkerültem volna vhogy. ha félrerántom a kormányt azzal is szárny off lett volna valszeg...
😄D kitudja, mind1, túléltük vhogy és pontszerzõk lettünk...hm, furcsa, mindegyik futamon pontot szereztem, melyen indultam. bahrainban nem indultam, azóta folyamatosan!
T.T.
hát igen, tettél volna valamit, mondjuk elforditod a kormányt és elveszed a fékrõl a lábad, de nem hiszem h gyorsitottál volna...
T.T.
azért annyira nem volt gáz,mert uccsó kör,hét mp elõny,én megelõztelek volna,te meg lettél volna ötödik😄😄😄
najó nem,de nem lett volna nagy káreset😊
najó nem,de nem lett volna nagy káreset😊
ups and downs
végülis igen, bár én nem akartam volna más versenyét eltolni, tehát valszeg vmit tettem volna azér hogy elkerüljem...
fair vagy nem fair, nem akarom isteniteni magam, de nem mindenki adott volna gázt ilyen helyzetben, hanem ösztönösen csak fékez...
T.T.
az uccsó körben egyébként ugyanott majdnem én is belédmentem.fékeztem a füvön,már alig csúszott a kocsi és épp elmentél(azért ennyire közel nem volt😄)
ups and downs
azért az nem lett volna fair, ha igy oldalba nyomtad volna...
asszem ez természetesen! Ha fékezek tovább, akkor platty neked és én megyek tovább, Te meg mész a susnyásba
T.T.
én érzékltem. majd nézd vissza replay-t én szemszögömbõl
Jól hallgasd a motorzajt! Meglátod mit tettem....
Jól hallgasd a motorzajt! Meglátod mit tettem....
T.T.
ááááááhh,ez emberölési kísérlet😄😄😄😄-ez ilyen közel volt???????észre se vettem h ilyen "távol" robogsz el elõttem😄
ups and downs
igen, a mod engem is nagyon érdekelne hogy melyik, de télleg az alap lenne a legegyszerübb, onnan választunk egyet, nem?
pont mint én😄DD
najó én nem megyek jól, volt eddig két jó versenyem😊
de nem én tehetek róla, hogy mondjuk jövök ki a boxból és belém szálguldnak😄D
najó én nem megyek jól, volt eddig két jó versenyem😊
de nem én tehetek róla, hogy mondjuk jövök ki a boxból és belém szálguldnak😄D
de,láttam.nemtom mé kéri.nekem még fogalmam sincs h hova megyek(mert megyek,az 100%)....és melik moddal?😄😄
ups and downs
ooh, azt nemtudjátok h vmelyik nap Mac mért kérdezte a jövö évi csapatfelállásokat, hogy ki hova és kivel akar menni?
télleg, vele mivan? mert úgy volt h visszatér de azóta csak egy futamon volt😊