F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
egyetértek veled... én se nagyon értem. Hendrick topicban majd megbeszéljük😊
hol van a szavazás?
hol van a szavazás?
The only speedometer is in your head.
Ez ategnapi nap szörnyü volt.
Gordon ááááááá mennyin mullot fél méteren sem. amikor már láttam a füstöt mondom ennyi aztán be is jött. A francba. Ja de ezt megint a csodálatossan gyors szerelõ gárdának köszönheti. Akármikor bemegy a pitbe mindig 4-5 helyet veszit olyan béna az a csapat hogy az már szörbyû. Gordonnak szerelõ csapatot és Chiefet kellene cserélnie meg autót hihetetlen hogy se Jhonsonnak se Vickersnek se Labontenak se Buschnak nem megy szét mindig a gordoné mi a franc van abba a csaptba?
Szar az egész ugy ahogy van. Az sg meg pocsék. Van szavazás régi vs uj design között.
Gordon ááááááá mennyin mullot fél méteren sem. amikor már láttam a füstöt mondom ennyi aztán be is jött. A francba. Ja de ezt megint a csodálatossan gyors szerelõ gárdának köszönheti. Akármikor bemegy a pitbe mindig 4-5 helyet veszit olyan béna az a csapat hogy az már szörbyû. Gordonnak szerelõ csapatot és Chiefet kellene cserélnie meg autót hihetetlen hogy se Jhonsonnak se Vickersnek se Labontenak se Buschnak nem megy szét mindig a gordoné mi a franc van abba a csaptba?
Szar az egész ugy ahogy van. Az sg meg pocsék. Van szavazás régi vs uj design között.
Downhill!!
Ez ategnapi nap szörnyü volt.
Downhill!!
hát van benne vmi...
ez egy szar nap: elöször kiesik Sumi, majd kilökik Gordont, végül elbaxxák az sg-t... mi jön még ebben a félórában??😄
ez egy szar nap: elöször kiesik Sumi, majd kilökik Gordont, végül elbaxxák az sg-t... mi jön még ebben a félórában??😄
hát jah. egy idöbe belefog kerülni. kiv leszek free reakciójára😄
sztem elég szar lett, nem? elvesztette azt a régi varázsát... nekem nem jön be:S
A nyavaja törné ki ezt a köcsögöt!!!!Mikor robban fel a motor??hát richtig h most!!Grrrrrrrrrr,mit nem adnék ha neki is felrobbana még így utoljára az a szar francia tragacs
ups and downs
fészkes fene enné meg ezt a nyavajás szemöldökkirályt, rohadtul elegem van abból, hogy mindig ekkora szerencséje van, állandóan esnek ki elöle az pilóták. hát ez nem lehet igaz...
megint mázlija volt
mindegy, Sumi jobb akkor is.
majd Mekinél neki is robbani fognak a motorjai.
megint mázlija volt
mindegy, Sumi jobb akkor is.
majd Mekinél neki is robbani fognak a motorjai.
kellemes du-át minden retro lakónak😄
szemöldökkirály csalonzo csak 5. lett
szemöldökkirály csalonzo csak 5. lett
Nah,szép hétvégét és jó szórakozást szombatra!Akinek nagyon hiányoznék(ilyen úgy sincs😄),az mobilon elér.
Üdv:Brian
Üdv:Brian
ups and downs
no én tipliztem.
free! sikeres repülést, és holnap 6kor a parkban😊
brian! jóutat!
free! sikeres repülést, és holnap 6kor a parkban😊
brian! jóutat!
no skacok én most megyek, jóéjt nektek,további eredményes beszélgetést.
ezekkel búcsúzom:
az idei autóm:
jövöre ezzel szeretnék menni😞leginkább a versenyzö miatt)
vagy ezzel:

ezekkel búcsúzom:
az idei autóm:
jövöre ezzel szeretnék menni😞leginkább a versenyzö miatt)
vagy ezzel:

nono
1. F1CHL - Retro
2. FIFA 07
3. Scarface - A sebhelyesarcú
4. Battlefield 2142
5. Ki van fent legtovább?
6. World of Warcraft
7. Windows: Vista (Longhorn)
8. Tibia
9. Need For Speed: Carbon
10. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
1. F1CHL - Retro
2. FIFA 07
3. Scarface - A sebhelyesarcú
4. Battlefield 2142
5. Ki van fent legtovább?
6. World of Warcraft
7. Windows: Vista (Longhorn)
8. Tibia
9. Need For Speed: Carbon
10. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
T.T.
minek? eagnak megvan. nekem meg most nincs újrairhato cd-m.
jajaja, Free. egyszer jöhetnél te is. jönne eag, brian, öcsém, én, meg még wimex. az összesen hat ember ha jól számolom😊 3db 2fös team, nos?
jaja!
Lassan elkezdõdik a repülésem!
Remek géppel megyek...megkérdezem h lehet e replay-t menteni, ha igen, akkor csinálok belõle movie-t
Lassan elkezdõdik a repülésem!
Remek géppel megyek...megkérdezem h lehet e replay-t menteni, ha igen, akkor csinálok belõle movie-t
T.T.
végre megszabadultam ettöl a két nõtöl. hát nemsok ilyeneket hord a hátán a Föld az biztos... jóég. na mindegy.