F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
taktika??improvizáció!!méghogy taktika...najó,volt egy pici,de én szabad poszton játszotttam...
persze,néha idõt szakítottam rá is..
persze,néha idõt szakítottam rá is..
ups and downs
és akkor meg mivan??de hogyhogy nemet lehet változtatni??egyiknek sincs értelme,hát akkor minek hagyják meg az egyiket???
ups and downs
jah értem. igy már világos. gondolom a taktikát is te találtad ki...
Hitlerrel találkoztál?😄
Hitlerrel találkoztál?😄
The only speedometer is in your head.
lol,de akkor is faszság.egyébként kurvára nem vagyok komolytalan mert egyáltalán nem direkt írtam be az ezerkilencszáhuszonhetet.... Punkte!
ups and downs
persze,azt is vezettem,de legfõbb terepem a légtér volt!rettegtek az oroszok ha meglátták gépem felségjelzését(vagy mia túrót)...ilyen IL2-et kisujjból húztam le az égrõl😊)
ups and downs
Ez igaz, csakhogy az elsõ beállításoknál írják, hogy mit nem lehet változtatni és ott van az életkor. Ez egyébként a te komolytalanságodat tükrözi. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
sõt,meg is nyertem a németeknek😊)-vagy ti ezt nem is tudjátok??hülye történészek átírták a törikönyveket:@
ups and downs
csak vicceltem😊
hát de komolyan,ez nem semmi:Beállításoknál a nemet lehet változtatni(esetleges Terry Blackek biztos örülnek neki),de a születési dátumot nem.nos én úgy vagyok bejegyezve h 1927-ben születtem...bizony kemény volt a második véhá...
hát de komolyan,ez nem semmi:Beállításoknál a nemet lehet változtatni(esetleges Terry Blackek biztos örülnek neki),de a születési dátumot nem.nos én úgy vagyok bejegyezve h 1927-ben születtem...bizony kemény volt a második véhá...
ups and downs
oks. hát megpróbálhatnánk megint a rámpát, ott van csocso is. jobbat nemnagyon tudok. legfennebb viszünk kabátot, nem? hangulatos hely az... de nekem mindegy. Karesz nemjönne?
Miért ne tudna?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
uhh,ezek a "viccek",ütnek mint az áram...
na ne máá,erre a hétvégére nincs még kifogásom😄😄😄-egyébként okés elvileg-Free:majd nagykabátban vedeljük a vodkát és akkor nem lesz hideg😊
na ne máá,erre a hétvégére nincs még kifogásom😄😄😄-egyébként okés elvileg-Free:majd nagykabátban vedeljük a vodkát és akkor nem lesz hideg😊
ups and downs
De neme lesz hideg már kint? Találni kéne valami olyan helyet ahol bent vagy, kicsit meleg is van, de frankó hely
T.T.
A CD-t tudom, kiment a fejembõl, na majd legköz.
Péntek elméletileg jó, sõt elég gyakorlatilag is.
Bull már kérdezte neki is ezt mondtam.
Lehet asszony is jön ha nem gond...
Péntek elméletileg jó, sõt elég gyakorlatilag is.
Bull már kérdezte neki is ezt mondtam.
Lehet asszony is jön ha nem gond...
T.T.
Freedom! otthon hagytad a TS 2 CD-t... egyébként Bull kérdezte, h nem megyünk-e most hétvégén is, és akkor már tudna jönni Brian is😊
nos?
nos?
Egy kis humorbomba...the best!
elsõ,második,harmadik,
negyedik,ötödik,hatodik😄 ez nagyon komoly,mit tudom hanyadik😄,morbid!😄
elsõ,második,harmadik,
negyedik,ötödik,hatodik😄 ez nagyon komoly,mit tudom hanyadik😄,morbid!😄
T.T.
nekem Pepsi volt. rohadt élet...
sokkal jobb volt a régi.
faszért kell újitani.
sokkal jobb volt a régi.
faszért kell újitani.
T.T.
hát vazzz. de ilyet, ez a monika show. nem semmi... van egy szánalmas nö, összevissza ordibál, nagyon nevetséges, és amiket mond????? 😄DDDDDDDDDDDD
hát ezt látnotok kell. majd megoldom vhogy😄D
nem adták le élöben, ezt mondani se kell😄
hát ezt látnotok kell. majd megoldom vhogy😄D
nem adták le élöben, ezt mondani se kell😄