F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most irtam meg az uccsó lemezem Bullnak. de eagnak megvan... töle egyszerübb megszerezni, nem?
Brian! jössz ma?
Brian! jössz ma?
The only speedometer is in your head.
😄
igen én is arra gondoltam, h nem felejtetted e ki azt a nem szócskát, de ezekszerint nem.
hát szétszednének😄 elhiszed?😄
jó, akkor ezt Zsófynak nem mondjuk el😄...
igen én is arra gondoltam, h nem felejtetted e ki azt a nem szócskát, de ezekszerint nem.
hát szétszednének😄 elhiszed?😄
jó, akkor ezt Zsófynak nem mondjuk el😄...
amennyien akarnak...van két lábam, két kezem, egy szám, meg egy f*szom is😄DD akkor ez ööö 6 csaj, de mivel a f*szra ketten támadhatnak igy 7.
7 csaj bármikor jöhet...de ahogy mondtam, Zsófyn elsõnek át kell magukat verekedni...
7 csaj bármikor jöhet...de ahogy mondtam, Zsófyn elsõnek át kell magukat verekedni...
T.T.
és akkor ketten kényeztetnének? vagy hárman?
eltudom képzelni mennyire szenvednél😄DD
eltudom képzelni mennyire szenvednél😄DD
mindegyik😄DD
mondom kik: aszondja: Ági,Reni,Kati,Ditti,két Kinga,Andi: külsöre legjobb Reni és Ági😊
mondom kik: aszondja: Ági,Reni,Kati,Ditti,két Kinga,Andi: külsöre legjobb Reni és Ági😊
kivéve ha az az óra lyukas....
itt a pont beeeee
és még német is...hohohoooo,de nincs némettanárnõ,még egy pont ide...
ez már 2-0.meccsnek vége,nyertem.😊
itt a pont beeeee
és még német is...hohohoooo,de nincs némettanárnõ,még egy pont ide...
ez már 2-0.meccsnek vége,nyertem.😊
ups and downs
jaja.egyébként csaj nagyon aranyos, lehet vele jókat jagerezni😊
napközben állandóan foglalt a csocso, szinte.
napközben állandóan foglalt a csocso, szinte.
rendben! Szevasz, jó éjt!
Én is lassan megyek! Elegem van ebbõl a rodhadt qrva matekból mára!
Ma is csináltam vagy 2 órán keresztül, tököm tele van.
És holnap mi az elsõ órám?
HÁT MATEK! MI A GECI MÁS LENNE?
Inkább alszok!
Hajrá Magyarok<#confused>#confused>
Én is lassan megyek! Elegem van ebbõl a rodhadt qrva matekból mára!
Ma is csináltam vagy 2 órán keresztül, tököm tele van.
És holnap mi az elsõ órám?
HÁT MATEK! MI A GECI MÁS LENNE?
Inkább alszok!
Hajrá Magyarok<#confused>#confused>
T.T.
Jó....
Csak azt nem értem,hogy akkor most ki a frankó?Reni,Kata(asszem) vagy "Ditti"....?
()()()()()()()()()()()
Csak azt nem értem,hogy akkor most ki a frankó?Reni,Kata(asszem) vagy "Ditti"....?
()()()()()()()()()()()
ups and downs
hát órán nem szép dolog aludni😄D
én 10re megyek😛 kivételes alkalom, ki is használom. sztem 9kor kelek😄
én 10re megyek😛 kivételes alkalom, ki is használom. sztem 9kor kelek😄
Na elköszönök a díszes társaságtól!Holnap lesz nulladikom és még aludnom is kellene(vagy kellett volna).majd az elsõ órában bepótolom😄.
akkor ha minden igaz holnap találkozás,addig még úgyis beszélünk😛
A dios!!
akkor ha minden igaz holnap találkozás,addig még úgyis beszélünk😛
A dios!!
ups and downs
😄
viszont csocso is free😊
igazából ez adja a klubb varázsát. néha el is csábit óráról, najó. nem a klubb, hanem Ditti😊 (Judit-polgárinevén)
viszont csocso is free😊
igazából ez adja a klubb varázsát. néha el is csábit óráról, najó. nem a klubb, hanem Ditti😊 (Judit-polgárinevén)
jah. sajnos. fasza klubb,télleg nagyon jó. sör kicsit drága, és elöfordul az is h elfogy😄, sok alkoholista felsöbbéves😄D
sry.
nemvoltál csúnya. nekem egál, h mit mondasz. úgyse gondolod komolyan,vagy ha igen, akkor ezvan. olyan nagyon nemzavar.
már ne is haragudj:
de ha jól emlékszem olyat nem mondtam, hogy most hétvégén hozzunk össze egy fifa07partyt, vagy igen? ha igen, akkor sry. fáradt vagyok. igazából télleg nem érdekel nagyon a gém, Brian mondta h nekem is kikéne próbálnom, erre mondtam neki, h majd egyszer megnézem...
nemvoltál csúnya. nekem egál, h mit mondasz. úgyse gondolod komolyan,vagy ha igen, akkor ezvan. olyan nagyon nemzavar.
már ne is haragudj:
de ha jól emlékszem olyat nem mondtam, hogy most hétvégén hozzunk össze egy fifa07partyt, vagy igen? ha igen, akkor sry. fáradt vagyok. igazából télleg nem érdekel nagyon a gém, Brian mondta h nekem is kikéne próbálnom, erre mondtam neki, h majd egyszer megnézem...
ez újabb mint ami eagle-nek van.letöltöttünk vmi patchet,mikor játszottunk az oszttársammal-rem müködni fog
ups and downs