F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekünk meg még udvarunk sincs,nemhogy ilyen berendezési tárgyak mint például csocsó....
ups and downs
na, most csúnya leszek...
apád faca
hát az a lényeg, h nem kell minden gépen, hanem ott van a gamepad..
pls ne legyél éretetlen.Köszi
apád faca
hát az a lényeg, h nem kell minden gépen, hanem ott van a gamepad..
pls ne legyél éretetlen.Köszi
T.T.
azért nemjó. mert zárva van a clubbunk hétvégén: nincs egyetem, igy klubb se...
The only speedometer is in your head.
"nem nem,pihennem már nem lehet!Tovább!Tovább!"-vagy vhogy így.
ööööö jóóóó.de akkor mondd már meg a barátodnak hogy hétfõre írja már ki neked.ha hétfõre se hozza akkor akkor akkor...
ööööö jóóóó.de akkor mondd már meg a barátodnak hogy hétfõre írja már ki neked.ha hétfõre se hozza akkor akkor akkor...
ups and downs
jah. kipróbálom. majd. én nem erre a hétvégére gondoltam. hanem majd egyszer felteszem gépemre és megnézem h konkrétan mien is, mondjuk amikor már ti meguntátok és valamelyikötök kölcsön adja😄
az sokkal jobb. na azt télleg kikéne próbálni. rábeszélem majd gabot is és összehozzunk egy hármas vagy négyes partyt😄
elõbb irtad, h ha kipróbáljuk Briannal, akkor talán Te is!
Erre most 100% ellentetjét mondod, kiismerhetõ vagy? NEM!!!😊
Ha csocsó lenne, az is jó..mondjuk ööö sulitokban hétvégén? nem jó!
akkor kellene egy olcsó de fasza hely!
Erre most 100% ellentetjét mondod, kiismerhetõ vagy? NEM!!!😊
Ha csocsó lenne, az is jó..mondjuk ööö sulitokban hétvégén? nem jó!
akkor kellene egy olcsó de fasza hely!
T.T.
akartok. én biztos nem akarok ezzel a gémmel jáccani. inkább jáccok egy csocsot, vagy nemtom, segarallyt😄
én sem vártam a játékot nehogy azt hidd.az utóbbi két fifával talán játszottam másfél órát,de sztem érdemes kipróbálni.nekem se sürgõs.hogy lenne az mikor itt van a TTD?????😄😄
ups and downs
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hja.akkor se hoz lázba. majd kipróbálhatjuk lanban hamachival vmikor, nem vagyok ellene. de nekem aztán rohadtul nemsürgös.
egyszerü ha összejöttök valamelyikötöknél és játszotok, ha akartok, ha meg nem akkor nem.
egyszerü ha összejöttök valamelyikötöknél és játszotok, ha akartok, ha meg nem akkor nem.
na, én is rohadtul unom a Fifa06-t, meg Eagle is, aztán néha 2-3 órát játszunk egymás ellen
T.T.
legyen. jogod van hozzá. úgyis mondhatnám h a magánjogod, vagyis ius privatum.
AMATÕR SZINTEN TÉLLEG ROHADT UNCSI KÉT MECCS UTÁN!!DE EMBERKÉK ELLEN TELJESEN MÁS!MEG H EGYEDÜL ÜLSZ A GÉP ELÕTT ÉS AZT JÁTSZOD,AZ TÉNYLEG NEM VALAMI JÓ!GONDOLJ BELE:98-at hányszor játszunk külön-külön?én nulla
ups and downs
biztos nem😊
tört verzióm van. max akkor müködik ha összekötünk néhány gépet, viszont ahhoz cipelni kell vkihez.
egyébként beismerem béna vagyok benne:S😄
tört verzióm van. max akkor müködik ha összekötünk néhány gépet, viszont ahhoz cipelni kell vkihez.
egyébként beismerem béna vagyok benne:S😄
én két meccs után tuti meg is unnám. ezek a gémek nem az én világom...
de nemértem miért hoz lázba egy ilyen gém?? sztem ez is olyan sux mint a többi, max annyival jobb h magyar. és ennyi.
nálam tuti nem. nappal tanulok, este meg remélem megyek az évfolyamtársaimmal vhová😊