F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Giancarlo biztos benne, hogy Fernando Alonso távozásával, sokkal jobb teljesítményre lesz képes a Renault-val."
bevallom kicsit szurkolok neki,nemtom mé,de szimpatikus versenyzõ nekem😊)
bevallom kicsit szurkolok neki,nemtom mé,de szimpatikus versenyzõ nekem😊)
ups and downs
nincsenek számok se benne,ez nekem kicsit zavaró.amúgy nincs bajom vele,ha kész lesz teljesen akkor kell róla igazán véleményt formálni.Mondjuk a futamokról írt fél mondatoknál lehetne egy picikével több is.
ups and downs
most öszintén kérdem? mi szükség arra h havonta lecseréljük a lapot???? ezt télleg nembirom felfogni. aztán volt egy idöszak amikor csak regelt felhasználok olvashatták--->no comment.
ez meg most nagyon gagyi mert a csapatok csak fel vannak sorolva aztán annyi, semmi info nincs róluk...
ez meg most nagyon gagyi mert a csapatok csak fel vannak sorolva aztán annyi, semmi info nincs róluk...
The only speedometer is in your head.
nemtom. mégiscsak a bátyád, de mostmár okés. jah, de minket lehagyott a csapatok közül, végülis mi ki vagyunk rúgva😄DD
ez igy van. de inkább a nömre költöm mint ilyen hülye gépekre, asszeme ez egyértelmü nem?
jó. lehet benne vmi,de akkoris. mondjuk én egy centet se dobnék bele sehogyse,ha meg van vkim akkor meg föleg. gondolj bele: 3e Ftból mittomén elmentek egy közös mozira és egy kávézásra,aztán este meg a vizágyba😄
na mindegy.
na mindegy.
Eag! a faszé kell állandóan modósitani ezt a k*rva ligalapot. Briannél bejön az új, nálam még a régi van. komolyan a fasz ki van az ilyen baromságokkal...
na mind1,bocs Free!
na mind1,bocs Free!
re.
srácok! lol. hát bull hülyeséget csinált, de ha lenne bnöje tuti nem dobta volna bele, nökre költeni kell😄DD
srácok! lol. hát bull hülyeséget csinált, de ha lenne bnöje tuti nem dobta volna bele, nökre költeni kell😄DD
T.T.
gyere a Burger Kinghez, a 96os megállójába, ott találkozom Bullal 45körül. Freeék úgyis késnek 20percet hivott Zsófy, úgyhogy annyira nem kell sietni😊
na akkor ott várunk.
na akkor ott várunk.