F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe😊
Go Bayern!
Chelseanek nincs különgépe csak az Abrakovicsnak van😄D
Go Bayern!
Chelseanek nincs különgépe csak az Abrakovicsnak van😄D
The only speedometer is in your head.
Akkor szerencsére nem egyedi a probléma.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ezzel nem vagy egyedül.de nem zavar.
ami sokkal elszomorítóbb:Mainz-Aachen 1-3 grrr
ami sokkal elszomorítóbb:Mainz-Aachen 1-3 grrr
ups and downs
Ezzel csak az a baj, hogy én könnyen be tudok lépni. 😞
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
faszom ebbe az iwiwbe, nemtok belépni... tegnap este még semmi gondja sem volt...
jó nincs is ezzel gond. nekem Villeneuve meg Ralf a szimpatikus. mostmár csak Ralfnak tudok szurkolni, csak kár h ez a sux totoya semmitse ér a mezönyben...
mondtam én h Fisichella bajnok lesz?egy szóval sem,de én szurkolok neki h jól szerepeljen.az tény h nem Villeneuve hibája h nem tudott addig gyors kört futni.magát a szitut nem láttam,úgyhogy nem tudok róla mit mondani.de sztem hiba lenne csak e pillanatból megítélni.
Mondom,én nem azért mondtam h ezzel mindenki egyetértsen(mármint h Fisichella tényleg szimpatikus versenyzõ,bár nyilván mondjuk Villeneuvrõl is lehetne elõhúzni érdekes sztorikat,de én nem vagyok az F1 múltjában jártas,egyszerûen képtelen vagyok megjegyezni az eseményeket nagy pontossággal),csak én szimpatikusnak tartom.Nem tudom miért,de mikor a Sauberrel ment,akkor úgy megkedveltem.
Mondom,én nem azért mondtam h ezzel mindenki egyetértsen(mármint h Fisichella tényleg szimpatikus versenyzõ,bár nyilván mondjuk Villeneuvrõl is lehetne elõhúzni érdekes sztorikat,de én nem vagyok az F1 múltjában jártas,egyszerûen képtelen vagyok megjegyezni az eseményeket nagy pontossággal),csak én szimpatikusnak tartom.Nem tudom miért,de mikor a Sauberrel ment,akkor úgy megkedveltem.
ups and downs
erre csak azt mondom h .....
T.T.
de akkoris. megvolt rá a kellö ideje, Ö és a csapat elbaxta. ezért nem JV a hibás. mázlija van h uriember Jacques, különben kiszált volna a kocsiból és pofán vágta volna.
figy, szerintem normális ember ilyenekért nem üvöltözik egy VILÁGBAJNOKKAL igy. jah, GF sztem sose lesz bajnok.
az igaz, h faszság annak szurkolni aki mindig elöl van. én már Ralfnak fogok szurkolni, más nem maradt a mezönyben, jah meg Wurznak, Ö is szimpatikus.
figy, szerintem normális ember ilyenekért nem üvöltözik egy VILÁGBAJNOKKAL igy. jah, GF sztem sose lesz bajnok.
az igaz, h faszság annak szurkolni aki mindig elöl van. én már Ralfnak fogok szurkolni, más nem maradt a mezönyben, jah meg Wurznak, Ö is szimpatikus.
hát az nem olyan biztos:
ez már eléggé szégeny. thx for remi G, hatalmas vidi... 😄DD
ez már eléggé szégeny. thx for remi G, hatalmas vidi... 😄DD
nemtom,nekem nincs bajom vele.lehet h nem a legjobb pilóta,de nagy faszság csak annak szurkolni aki a legjobbak között van.
a kiabálás:sztem bárkit elkaphat egy ilyen pillanat.jó,nyilván Kimit nem,mert õ semmire se reagál,legfeljebb három órás késéssel.
a kiabálás:sztem bárkit elkaphat egy ilyen pillanat.jó,nyilván Kimit nem,mert õ semmire se reagál,legfeljebb három órás késéssel.
ups and downs
nm. persze h király volt. nagyon jó ez a hely. meg a társaság is jó, szóval fasza volt...
neked is szép estét.
nyugalmas éjszakát!
neked is szép estét.
nyugalmas éjszakát!
esélytelen.sztem örök vesztes.
amióta elkezdett Villeneuvevel ordibálni, mert neki nem volt elég 15perc h egy normális kört fusson azóta nem birom. egy beképzelt kis fasz, mint a másik rönós. ezaz én véleményem, az egész teamet utállom mint a szart. evvan, sry.
amióta elkezdett Villeneuvevel ordibálni, mert neki nem volt elég 15perc h egy normális kört fusson azóta nem birom. egy beképzelt kis fasz, mint a másik rönós. ezaz én véleményem, az egész teamet utállom mint a szart. evvan, sry.
Leirtam már vazzeg!😊)
Na jó10...
Kicsit jól esik majd most az olvasás, aztán tényleg alvás...
Na jó10...
Kicsit jól esik majd most az olvasás, aztán tényleg alvás...
T.T.