F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát az télleg nemrossz, egyszerüen nemtom h mentek olyan idöket...
The only speedometer is in your head.
és én még kezdem reménykedni a 17.0-mal h kezdetnek nem rossz...hát jó,csak nagyon korai kezdetnek😊)
ups and downs
Monaco: 2
Silvertone: 7
Kanada: 3
USA: 4
Francia: 1
Német: 8
nemolyan rossz ez...
Silvertone: 7
Kanada: 3
USA: 4
Francia: 1
Német: 8
nemolyan rossz ez...
hát mondjuk,bár azelõtt se volt rossz.volt dobogós is párszor....Németországban az uccsó elõtti napon szetupot cseréltünk,de egyikünk se tudott jobbat.Hát basszus nagyon sajnálom azt a versenyt,Bullét is és sajátomat is😊.Mekkora parti lett volna ott hárman a negyedik helyen😊))
ups and downs
hát lol. nemtom h csinálja de mióta eag csapattársa sokkan jobban teljesít, nem?
Melinda volt évfolyamtársam😛 nagyon szeretem, nagyon aranyos. legjobb barátom, ellenkezö nemböl😊
hát 18eleje:S
hát 18eleje:S
sajna semmit, nekem is el kellett mennem-->Melindával találkoztam😊
utána gyakorltam kicsit, egyébként manuális váltásra gyúrok, eléggé jól megy:S
utána gyakorltam kicsit, egyébként manuális váltásra gyúrok, eléggé jól megy:S
hát sztem is jó lenne, Karesszal lebeszélnénk. TSen azt mondta nekem, h maradna a Minardinál ha lenne a köv szezonban is Minardi, CTDP 05ben van...
hát mert 2005ben van Minardi Team, és gondolom akkor maradnának Ök is ott... legalábbis Karesz ezt mondta.
Harmadik Mûszak elsö évadját töltöm dvdripes xvidben, rohadt jó a minösége, jó lesz😛 csak nagyon lassú ezaz ftps töltés:S
hát én a legutóbbi versenyemet ilyen szempontból elcsesztem.Eaglellel és Bullal kellett volna csatáznom,de én és Bull is hátul voltunk az elején.Utána meg már csak egyszerû elõzések voltak....
ups and downs
hát Brian sokkal jobb tölem, de legalább USAban volt egy nagyon jó versenyem, ahol az utolsó körben szereztem meg a 6.helyet. nagyon jó volt, élvezetes finishel, marhára élveztem.
egyébként 8 pontom van:S Briannek pedig 24, de nembaj, élvezem és ez a lényeg sztem😊
egyébként 8 pontom van:S Briannek pedig 24, de nembaj, élvezem és ez a lényeg sztem😊
Még nem mentem. De szerintem lassan eljön ez az idõ. De lehet csak jövõre.És hogy megy a Liga?
Downhill!!
hát mostanában sajnos nem nagyon jut rá idö, hisz f1 ligában vagyok. de egyszer összehozhatunk vmi közös tesztet/versenyt. télleg te mentél abba a nascar ligába, tudod amit meséltél.
egyébként szép darab az autó😊
egyébként szép darab az autó😊
Szevasztok!!!
Csinltam egy uj gépet magamnak: Ime: (hogy legyen szó kicsit a NR 2003 gamérõl is. Tényleg Petya Játszól vele?
Csinltam egy uj gépet magamnak: Ime: (hogy legyen szó kicsit a NR 2003 gamérõl is. Tényleg Petya Játszól vele?
Downhill!!
eléggé érdekesen vezet, funon is miért vágta be a durcát??? mert vezetett vagy 10kört Talladegaban, aztán nem Ö nyert... NC.
ebböl az uhh, és a kétwilliams kétsauber tetszik legjobban, nagyon jól elkpatad grt😄
premier elõtt tizenvalahány kép a futamról:
2 Williams,2 Sauber.
Jeff vs Brian
Rajt
Rajt után
Uhh
Remi szlalomja
Hármas harc
Hármas harc 2
Free és Karesz
Free és Karesz 2
2 Williams,2 Sauber.
Jeff vs Brian
Rajt
Rajt után
Uhh
Remi szlalomja
Hármas harc
Hármas harc 2
Free és Karesz
Free és Karesz 2
ups and downs
10 kép következik:
eag szemszögéböl a két williams:
csobot toljuk le a pályáról:
csob hátsó nézetéböl, eag vs jeff:
Williams pilots leads the field:
a mezöny:
Csobi szemszögéböl a többiek:
ready to finish, eag vs jeff:
eag 1,jeff 2,brian 3,csob 4:
two williams battle for second place:
mezöny 2:
Free! ez rohadt jó futam volt, te is élvezted volna, bár ez már a második verseny volt. az elsö hosszabb volt, 20körös, azért az picit zavart h csob elkezdett rinyálni mint egy fürdös k*rva, mert eag megpöckölte egy kicsit és igy csak harmadik lett, igazából sztem ezeken a versenyeken télleg a fun a lényeg...
Ui.: jó kis futam volt. Ha lehet hinni a hireknek, és ezek valóban igazak, és télleg megkapjuk a nagyszervert, akkor itt mehetnénk egy funt, mittomén majdnem teljes mezönnyel, sztem jönne mindenki, mekkora lenne, és lehetne késziteni arról egy vidit, áááh fasza lenne. mindegy, majd megkérdem freet h mi ezzel kapcsolatban a helyzet.
Ui2.: a képre kattintva elérhetö az eredeti méret.
eag szemszögéböl a két williams:
csobot toljuk le a pályáról:
csob hátsó nézetéböl, eag vs jeff:
Williams pilots leads the field:
a mezöny:
Csobi szemszögéböl a többiek:
ready to finish, eag vs jeff:
eag 1,jeff 2,brian 3,csob 4:
two williams battle for second place:
mezöny 2:
Free! ez rohadt jó futam volt, te is élvezted volna, bár ez már a második verseny volt. az elsö hosszabb volt, 20körös, azért az picit zavart h csob elkezdett rinyálni mint egy fürdös k*rva, mert eag megpöckölte egy kicsit és igy csak harmadik lett, igazából sztem ezeken a versenyeken télleg a fun a lényeg...
Ui.: jó kis futam volt. Ha lehet hinni a hireknek, és ezek valóban igazak, és télleg megkapjuk a nagyszervert, akkor itt mehetnénk egy funt, mittomén majdnem teljes mezönnyel, sztem jönne mindenki, mekkora lenne, és lehetne késziteni arról egy vidit, áááh fasza lenne. mindegy, majd megkérdem freet h mi ezzel kapcsolatban a helyzet.
Ui2.: a képre kattintva elérhetö az eredeti méret.
na megyek képeket késziteni, tegnapi Talladegai five hundredról😊 majd teszek be ide is sztem-->Bullnak lesz miböl válogatnia, már van 8db és rohadt jók, mondjuk a futam is rohadt jó volt😊
pech, sajnálom. nekem is voltak ilyen gondjaim, és egy windows reinstallal oldódtak meg:S
7800
7800
a kurva anyját ennek a rohadt gépnek!!!!mindjárt hozok egy baltát,és belévágom!!kibaszott msn 7.5 és live nem mûködök, a 4.7-es meg igen....de nem is lehet visszaállítani a rendszert,de mi a faszért nem????a kurva életbe!!!!!!!!!!!!!
ups and downs