F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát legalább az van neki. Ugyhogy kell fizetnie kb 150000ft nekünk kb ugyanennyit a puntosnak az is durván nézett ki az még defektet is kapott. Ugyhogy kb 300000-400000ft fizet összesen a biztositó. Ja és ilyenkor neki lemegy málusz 4-be. Ez azt jelenti hogy kb 10000-15000ft vel emelkedik neki a kötelezõje.
Downhill!!
hát akkor ez igy még mázli a ladásnak, elég nagy fasz lehet, mert kétkocsit fizethet... de legalább ezekszerint van biztosítója.
The only speedometer is in your head.
Hát figyi. Egy Bal elsõ ajtó Bal küszöb Bal elsõ sárvédõ. +Az amit most nem látni. Kb az ajtó 50000-60000ft körül van ha bontott biztos hogy jóval olcsob. Egy sárvédõ kb 15000ft. Küszöb azt nem tudom de abból nincs bontott ugyhogy az egy vagyon. és kb ennyi. A tesom fényezõ ugyhogy a karosszéria munkát és festést nem számolom. De mivel nem a mi hibánk igy az egészet a Lada biztositója fizeti. Ugyhogy szerintem 150000ft-be biztos benne lenne ha nem a tesom fujná és nema haverja lakatolná.
Downhill!!
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
és kb mennyi lehet/lesz a javitás?
és kb mennyi lehet/lesz a javitás?
Nem hibáztatom csak tudod a tesomé a gép és ez olyan szar. Ráadásul kb 2 hete van kész az autó szintén egy sérülésbõl épült fel. Azt tesom hozta össze saját hiba. De akkor az egész elejét fujta meg megcsinálta. Mostmeg az oldala szóval rájár arud a kocsira sajnos.
Downhill!!
hát sajnálom. elöfordul az ilyen, sztem ne hibáztasd magad, elég szar érzés lehet, tudom. nekem egyszer olyan volt, amiböl majdnem csatt lett, hogy megyek az auchanba, és kikanyarodik elém egy autó, az utról annyit kell tudni h irányonként két sáv,tehát párhuzamos közelekedésre alkalmas úttest volt, ahol a jobb szélsö sáv telitett volt, mert az elkanyarodott jobbra, én meg jövök a belsö sávban és egy hülye kikakanyarodik elém, majd megáll a sávomban, no comment. hát nemtom h a dudát vagy a féket nyomtam erössebben, minden esetre nyomtam mintkettöt mint bocsiak az ajtót. a lényeg h eléggé elfékeztem a gumit,de sikerült megállnom elötte nemtom hány centivel, integettem is neki h a kurva anyját...
Sziasztok!
Jobb reggelt....
Tegnap összetörték a tesom kocsiját ráadásul én vezettem. Wazzz ez hihetetlen. Megyünk szép nyugisan ráadásul nem is mentem gyorsan.
Erre egy buzi c... kijön a parkoló autók közül index meg minden nélkül.
Én jöttem kb 50 körül ráfékeztem az autó megcsuszott mert ráadásul az a buzi esõ is esett. Na és leléptema fékrõl hogy tudjak kormányozni elkormányoztam a kocsit a Ladától. De sajna a belsõ sávba jött egy Puntó õ már nem tudott eleget arrébb menni igyaztán összeért a két gép.
Az a szép hogy az egészett végig nézte két remdõr ugyhogy egybõl mondták hogy a Ladás C.... a hibás igy mind kettönknek nekünk is és a Puntósnak is adott egy-egy betét lapot. De olyan szar érzés. Ilyenkor az ember azon agyal hogy mindent jól csináltam-e me ilyesmi. Mondjuk az igaz hogy mindenképpen tört volna mert nem tudtam megállni. Két választás volt eleje vagy olddala. Oldala lett bal elsõ ajtó küszöb bal elsõ sárvédõ. Ugyhogy gyönyörü....
Jobb reggelt....
Tegnap összetörték a tesom kocsiját ráadásul én vezettem. Wazzz ez hihetetlen. Megyünk szép nyugisan ráadásul nem is mentem gyorsan.
Erre egy buzi c... kijön a parkoló autók közül index meg minden nélkül.
Én jöttem kb 50 körül ráfékeztem az autó megcsuszott mert ráadásul az a buzi esõ is esett. Na és leléptema fékrõl hogy tudjak kormányozni elkormányoztam a kocsit a Ladától. De sajna a belsõ sávba jött egy Puntó õ már nem tudott eleget arrébb menni igyaztán összeért a két gép.
Az a szép hogy az egészett végig nézte két remdõr ugyhogy egybõl mondták hogy a Ladás C.... a hibás igy mind kettönknek nekünk is és a Puntósnak is adott egy-egy betét lapot. De olyan szar érzés. Ilyenkor az ember azon agyal hogy mindent jól csináltam-e me ilyesmi. Mondjuk az igaz hogy mindenképpen tört volna mert nem tudtam megállni. Két választás volt eleje vagy olddala. Oldala lett bal elsõ ajtó küszöb bal elsõ sárvédõ. Ugyhogy gyönyörü....
Downhill!!
😄DD
oks. de mond meg neki hogy találja el Alonsot ne mellé menjen😄 pontosan bele😄
oks. de mond meg neki hogy találja el Alonsot ne mellé menjen😄 pontosan bele😄
jah, menjen neki a falnak mint három éve tette, vagy törje össze a kocsit, mittomén csak csináljon vmit...
beszarok megint h elbaxták neki, simán megnyerhette volna ezt az edzést is...
persze😄D
azon szoktam röhögni amikor mondja hogy Sam Hornisht láthatjuk majd kiirják h Helio Castroneves van a képen😄DD
azon szoktam röhögni amikor mondja hogy Sam Hornisht láthatjuk majd kiirják h Helio Castroneves van a képen😄DD
"Ross,te béna seggfej!Ezt nem erre kell állítani!!Ott van a telemetria,nézd már az orrod elé vazzeeee!!"😄😄😄😄
ups and downs
lehetséges.
lol, már profi vagy setupkészitésben, hivd fel mobilon h csinálják meg😄
lol, már profi vagy setupkészitésben, hivd fel mobilon h csinálják meg😄
jaja.
de télleg az😄
föleg amikor az IRLt közvetiti😮OOOO mein Gott, az Ö eszével...
de télleg az😄
föleg amikor az IRLt közvetiti😮OOOO mein Gott, az Ö eszével...
ez a Gyula hülye: szerinte az 1,14,1 jobb mint az 1,13,4. hát én nemtom, sztem nem, bár lehet h én vagyok tudatlan.
ezzel a hszel megelöztök a Tuning topicot, grtgrt
ezzel a hszel megelöztök a Tuning topicot, grtgrt