F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
igen,most engem is nagyon felhúzott.még egy ilyet csinált volna otthagyom a picsába inkább megyek tesztelek versenyre márha egyáltalán teszteltem volna.

ups and downs

Jeff Gordon
na én elköszönök mára.
holnap edzés
vasárnap futam
Go Schumi.
jó8

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
mondjuk attól h Mac csinálta ezt a modot, a véleményem nem változott meg, sõt erösödött, hogy egy hülye idióta bunkó. lófaxért kell ki és belépkedni egymás után, ezzel megölve mások gyakorlását, meg mi a faxért kell szembe menni a többiekkel????? ááh, idióta óvodás. mind1.

Jeff Gordon
nekem is megvan még.

antijuve
nekem még megvan.😊.hát igen,vannak benne összevisszaságok😄

ups and downs

Jeff Gordon
itt egy shot:

Jeff Gordon
konkrétan csak annyi hogy kéne hozzá egy trackpack.de sztem tehetünk mi bele pályákat, és oda is tudjuk adni a többieknek, szóval nemtom. nekem is jobban bejön az talán. meglátjuk.

antijuve
Meg ragad.Jó,a tükör meg ezeket még lehet változtatni,de ha azt akarjuk h olyan moddal menjünk ami nem annyira ragad,akkor ez nem éppen a legmegfelelõbb.sztem az ADI féle mod jó lenne,az nem ragad és jól is néz ki,csakhát vannak vele problémák

ups and downs

Jeff Gordon
csatlakozom. engem speciel kurvára idegesit az a bmw jel a kormányon. nemtom mér, de nagyon.
másik, hogy a kamera nézet mintha kicsit balra lett volna tolva, ás igy mintha megbomlott volna az egyensúly a nézetben, nemtom nekem ez volt az érzésem.
harmadik, az istennek sem volt visszapillantó tükröm, ami engem nagyon idegesitett, én nemtok úgy normálisan menni, h nemtom mi van mögöttem:S

asszem elöljáróban ennyit.
alapmod kéne, azhogy nem aktuális autók az nembaj, sztem:S

antijuve
Hát ez a Macmod😄.Free,sztem neked nagyon nem fog bejönni.Sztem ragad mint a franc.Jeff,bõvebb vélemény?

ups and downs

Jeff Gordon
fun lesz. gyere.

Jeff Gordon
come to mIRC

Jeff Gordon
remélem a Nascar topicé lesz😄

antijuve
a 7.5ös se megy.nem talál vmi komponenst...

ups and downs

antijuve
minek a bannere?

ups and downs

Jeff Gordon
na ilyen lett a banner:

Jeff Gordon
jó reggelt😄D
hát pech. kár.

antijuve
nah,de jót aludtam.te is szólhatsz neki.ááh de msn...franc

ups and downs

Jeff Gordon
hát lehet csinálok majd én is,mondmeg neki h én is tok küldeni majd, csak most nagyon komolyan készül a banner, majd lehet berakom ide is és aztán majd mondjatok róla véleményt, sztem nagyon jó lesz.

antijuve
csináltam pár képet is,majd bullnak odaadom és felteszi a honlapjára.sztem annyira nem lettek jók:S

ups and downs

antijuve
mentem nézni a replayt,jah és msn-em még továbbra sincs...

ups and downs

antijuve
sztem biztos.emlékezz mondjuk bahreinre...

ups and downs

Jeff Gordon
hát lehetséges, emlékszem még billel mentünk egy pár szoros funt...

antijuve
de ennyivel nem vagyok jobb,ha egyáltalán jobb vagyok.

szép napot

ups and downs

Jeff Gordon
nahát ez kurva jól nézne ki:
tudjátok, jövöre ING lesz a renó fõpénzelõje😄

Jeff Gordon
húúh, találtam még jó képeket, ezek azért gyorsban még megosztom veletek:

látszik h a buzit senkise szereti:

Jeff Gordon
jaja. megyek én is. sziasztok srácok, jó8

ezekkel búcsúzom:
az új csapat logonk:

asszem egyértelmü, önmagáért beszél. a felirat a lényeg:

Jeff Gordon
jaja. mielött még vki félreértené, versenyben esélyem nem lett volna megverni Briant, csak az elején picit úgyéreztem mintha gyorsabb lennék, ez lehet h a soft guminak és a kevés benzinnek volt köszönhetö, söt biztos. nemtom sztem soha az életben nem fogom Briant versenyben megverni, jobb pilóta mint én, be kell ismerni és én meg is teszem😊

antijuve
lol éjt

ups and downs

antijuve
nálam úgy volt h 19 körre elõször(vagyis 17 körben jöttem ki),utána megint 17 körre,de vmit elszámolt mert a végén csak 13 körre kellett tankolnom.a boxnak hála jól elvertem a renókat,tudtam h megelõzöm õket még ha mögéjük jövök is vissza.

jó Jeff,de akkor nagy volt a tumultus

mekkora lett volna már h Eagle-t megint az uccsó körben elõztem volna meg mint a funracen nyáron😄-de erre sanszom se volt😊

ups and downs

Jeff Gordon
elsö rajt marha jól nézett ki, két Williams két oldalról, nagyon szépen jött fel, kurva jól nézett volna ki a videoban... nem az lesz benne, sebaj😊

Jeff Gordon
Brian! szerintem én gyorsabb lettem volna nálad, csak 13körre tankoltam az elején, nagyon könnyen és jól ment az autó, igazán elégedett voltam a taktikámmal amit kitaláltam, de nem ért semmitse.
Ö, te mennyivel kezdtél?

Jeff Gordon
szintén.

antijuve
annyi😊.direkt néztem.én 47 mp hátránnyal értem be.nagyon sajnálom ezt a versenyt....

ups and downs

Freedom88
rendben😊 akkor annyi! De végén már félgázzal mentem

T.T.

antijuve
540 ezred!pontosan annyi
versenyidõd:1 óra 38 mp 540 ezred

ups and downs

Freedom88
MacRoy-t én se birom, ez van! Jövõre ilyen hozzáállással nem fog sokat elérni, sõt indulása is korlátozott.

T.T.

Freedom88
1 mp

T.T.

antijuve
hát azt én is néztem h mit csinál a felv körben,azért nem is siettem ott hátul😄😄
nekem se túl szimpi,de azért nem skatulyázom be.szegény Bull,nagyon sajnálom...

ups and downs

Jeff Gordon
hát kiv leszek a replayre.
Free! meg lehet kapni msnen?

Jeff Gordon
mert egy balfasz. komolyan nekem unszimpi az ember, teszi az agyát ezzel a moddal, a másik be h felvezetö körben össze-vissza rángatja az autóját, mintha tudná irányítani, majd kicsúszik vagy négyszer... No Comment...

antijuve
nem sokáig,de amiatt csúsztam ki h ne lökjelek ki titeket csobbal,utána meg tök uccsó hely.

ups and downs

antijuve
a végén 11 mpre.a két renaultot nagyon otthagytam.Mac nem tudom mit mondja h ha nem csúszik ki ötödik,úgy megelõztem volna h észre se vette volna h elmentem mellette.sokkalta gyorsabb voltam és volt kábé 1,5 mp elõnye nem pedig 5...

ups and downs

Jeff Gordon
hát Brian sajnálom. meddig ragadtál be a sauberek mögé? azt néztem h majdnem egymást ütötték ki😊
jah, elözés tetszett nekem is😊 remélem benne lesz a vidibe, meg a zso féle is. gatti mellett is szépen elmentem. nagyon élveztem, ezt a két kört😄, csak ennyi jutott ma😞

mennyivel voltál eag mögött?

Jeff Gordon
grt,grt. mennyivel?

oks, ott leszek😊

Freedom88
Nyertem! Kemény volt nagyon!
Hmm, hétfõn este megbeszélés! Gyertek!

T.T.

antijuve
a jó büdös kibaszott francba!!!!ez az este hihetetlen!!elsõ rajtnál már hatodik voltam az uccsó helyrõl!!!másodikban keresztbe állt egy minardi és belementem,harmadiknál meg alig jöttem fel,és tökre beragadtam a két sauber és Jeff mögé,aki szépen elõzött meg(grt hozzá).kvaliról ne is beszéljünk,a felv körben kicsúszok,kábé negyedik helyrõl indulhattam volna,és sima negyedik hely lett volna a futamon még az uccsó helyrõl is...ráadásul Jeff netszakadása...nekem is beakadt a kép úgy 3 mp-re,nagyon megijedtem....

azért nembaj,a rénókat jól elvertem.ötödik hely...

ups and downs

Jeff Gordon
ezt a szarságot baxxa meg... már hatodik voltam... ááááááááááhhh. mindegy.

megvárlak titeket az eredménnyel.

csak nagyon el vagyok keseredve.
mindegy.azért jó kis futam volt kb 2körön át. középmezönyben voltam és olyan jókat lehetett elõzni, nagyon élveztem. remélem a három elözés benne lesz a vidiben 😊

na ennyit elöljáróban, várlak titeket.

Jeff Gordon
bazz lekéstem az edzést, pedig most lehet megelözhettem volna Briant😊
remélem esni fog versenyen.
go skacok
viele Glück!

Jeff Gordon
soksikert mindenkinek!!