F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah, meg te is engem😄
lehet megpróbálom majd billel,hátha😄
lehet megpróbálom majd billel,hátha😄
The only speedometer is in your head.
jaja, komolyan én is ezt éreztem, két kör alatt megelöztem négy pilótát, két saubert gattit, és téged. mondjuk csob nem volt szép, de a gatti,zso és brian elözés nagyon tetszett😄D
hát igen,én elégedett vagyok azzal a futammal, álmomban sem gondoltam a hatodik helyre😄
ilyet nem mondtam.én csak nem tudok vele gyorsan körbemenni,attól neked még jó lehet.nem azt mondom h még nem volt rajta mit állítani,még neked is,de tisztességesen körbementél vele😊
ups and downs
hát viszont az nem lenne semmi ha befognád eagot... viszont ahhoz mindig elötte kéne végezned, mondjuk itt németoban meglett volna😄
jah,õ végig is tud menni egész jól😊.én örülnék neki,de sztem január óta egy kört se ment😊
ups and downs
hát engem USAba úgy feltartott h kerékbetörte a taktikámat, mondjuk igy legalább csatázhattam csobbal, de majdnem nem lett meg az a hatodik hely, a speednek köszönhetek mindent, ez egyértelmü. de a setupom szar volt, legalábbis szerinted😄
hát én se nagyon, ill tudok. csak az nemtud rendesen körbemenni a pályán és foggalmam nincs h megvan e neki még a gém, hát Gabeszre gondolok, tudod volt osztálytársam, Ö nem reménytelen, csakhát már nagyon rég játszott...
pályán még nem találkoztam vele,csak Hockenheimben,akkor meg nem tudott mit csinálni,mert simán megelõztem kétszer is😄
ups and downs
jaja, de ezvan, szemát macroy is berajtolt, tuti... bull is mondta, h ö is beugrott. na mindegy, megelöztem még igy is simán, bár eléggén unfair módjára versenyzik...
hát ja,akkor kell szerválni még egy emberkét vhonnan,ha Gab már nem akarja magát kipróbálni😄D
ups and downs
hát csak tudod ezzel az a gond h a Toyota tesztpilótája és h nem indul zsolt igy ott is lesz hely. de remélem nekünk is lesz tesztpilótánk😊
ezzel teljesen egyetértek, nekem is van, Cromwell és BigFeri elött végezni minden versenyen, és lehetöleg a ponttáblázaton is😊
hát van rá esélyed😄 mondjuk USAban jó lehettél volna😄 de jó voltam én helyetted is😄 ááh, ha nem rajtolok be akkor lehet h 5.hely is meglett volna:S<#boxer>#boxer>
akkor még hat futam van, hát és minden futamon átlagosan 6pt kéne, az 36pt és a toyota 33al van elöttünk, és akkor még az is kéne h Feri max két pontot szerezzen, sajnos esélytelen:S ha még lenne vagy 9futam akkor érdemes lenne belehúzni és megpróbálni, jah és utolsó három futamon meg lehet nem is leszek, bár ez sokat nemszámit😄D
sajnos nemsok esélyünk lehet a Toyotára, hány futam van még, és hol nemtod? van suzuka,sanghai,interlagos,monza és még vmi? jah meg Hungary.
zsolt valószinüleg idén már nem indul😞
aztmondja h jan 1töl lesz nete a lakásban. hát sajnálom, viszont igy befoghatjuk a Toyotát😄DD
aztmondja h jan 1töl lesz nete a lakásban. hát sajnálom, viszont igy befoghatjuk a Toyotát😄DD
séta a keletitöl a blaháig, onnan 4/6os villanyos, aztán már ott is vagy a Nyugatinál mittomén kb 15perc alatt. de mé?
Kösszi!! Ez van sajna. Junior az pedig egy ultra hiperbrutal megaratyi!!! Nem si értem kinek tetszik ez.
Downhill!!
viszont azt láttam. és pont rosszkor jött, karácsony körül ha jól emlékszem.
uuuuuuuuuuuuuristen!!!!!Junior új klipje!!!!!!!Gyerekek ez szánalom!!Megaszánalom!!ez tényleg Looser méghozzá duplán!!!!!!Ez zene????Ez egy vicc!!!!
ups and downs
Sziasztok!Hát Petya sajnálom,elõfordul az ilyen.A mi régebbi kocsinkat is összetörték,mert egy barom nem tudott fékezni egy felüljáró után és bumm bele a kocsink hátuljába.Ja,és az is kettõt vitt mert a mi kocsink meg nekiment az elõtte állónak....
Nagy az Isten állatkertje...
Nagy az Isten állatkertje...
ups and downs